Bloggdebatt:

Slik svarer TV 2 på Gjelsviks kritikk

Ikke enige med toppbloggeren.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Både under talen og i etterkant av prisutdelingen under Vixen Awards raste toppblogger Kristin Gjelsvik mot TV 2. Nå svarer nyhetskanalen på kritikken. Foto: NTB Scanpix
SVARER PÅ KRITIKKEN: Både under talen og i etterkant av prisutdelingen under Vixen Awards raste toppblogger Kristin Gjelsvik mot TV 2. Nå svarer nyhetskanalen på kritikken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld er det duket for «Debatten» på NRK. Her skal to av Norges største bloggere, Isabel Raad og Kristin Gjelsvik (33) stille sammen med blant andre Kathrine Haldorsen fra TV 2 og Astrid Valen Utvik, juryleder i Vixen Awards. Sophie Elise Isachsen far og manager, Jan Olav Isachsen, vil også være til stede under tv-sendingen.

Bakgrunnen for «Debatten» kommer av Gjelsviks tordentale mot Isachsen under forrige ukes Vixen Awards, da hun vant prisen for «årets sterke mening».

I etterkant av prisutdelinga var det imidlertid ikke bare Isachsen som fikk gjennomgå, men til Se og Hør fyrte Gjelsvik også løs mot TV 2.

Se hele talen i videoen under.

Raste mot TV 2

Til Se og Hør stilte Gjelsvik spørsmål ved hvorfor TV 2 valgte å dokumentere en brazilian butt lift, og siktet til en av episodene av TV 2-serien «Sophie Elises Verden». I episoden fikk seerne følge Isachsen inn på operasjonsstua når hun skulle gjøre et «rumpeløft».

- Hvor faen blir det av det moralske og etiske ansvaret til TV 2? Jeg elsker TV 2, det er min favorittkanal, og jeg har vært med på forskjellige TV 2-produksjoner. Men, det er sånn, nei, hvorfor må vi virkelig dokumentere en brazilian butt lift? Kan vi klare å lage et program uten å ta det med? Fordi det handler om å normalisere plastisk kirurgi, uttalte Gjelsvik etter prisutdelingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer