DYNKES I ISVANN: Tone Damli utsetter seg for «The Ice Bucket Challenge» på Instagram Foto: Instagram
DYNKES I ISVANN: Tone Damli utsetter seg for «The Ice Bucket Challenge» på Instagram Foto: InstagramVis mer

Slik svarer Tone på «Ice Bucket Challenge»

Artisten tok utfordringen fra Aleksander Denstad With på strak arm.

SEOGHØR.NO: Tone Damli ble for en uke siden utfordret av «Idol»-kollega Aleksander Denstad With til å ta en «Ice Bucket Challenge» - å få en bøtte med isvann over hodet.

Utfordringen - som sprer seg via sosiale medier - ble lansert for å samle inn penger og skape oppmerksomhet om nervesykdommen Amyotrofisk Lateral Sklerose (ALS), og flere internasjonale stjerner har de siste ukene spredd den videre.

Nå har Tone svart på utfordringen.

TAR UTFORDRINGEN: David Eriksen sier til Seoghør.no at han er klar for å følge opp utfordringen fra Tone Damli
TAR UTFORDRINGEN: David Eriksen sier til Seoghør.no at han er klar for å følge opp utfordringen fra Tone Damli Vis mer

Tirsdag la Idol-dommeren ut en video på fra det spanske ferieparadiset Marbella, hvor hun blir dynket med isvann, før hun kaster seg ut i bassenget.

Samtidig utfordrer hun sin nygifte søster Tale Damli, manageren David Eriksen og «Idol»-programleder Stian Blipp til å gjøre det samme.

«Så var d min tur; Ice Bucket Challenge. Takk for utfordringen @aleksanderwith Sende deg rett videre til @davideriksen @taleaaberge og @stianblipp», skriver hun.

Tar imot utfordringen

David Eriksen - som for tiden befinner seg i Los Angeles - sier til Seoghør.no at han er klar for å følge opp den iskalde utfordringen fra Tone.

- Dette må jeg jo gjøre. Jeg kommer til kontakte Stian Blipp for å høre om det er noe vi kan gjøre sammen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.