Jennifer Aniston og David Schwimmer:

Slik svarer stjernen på romanseryktene

Nå uttaler skuespilleren seg om det «alle» lurer på.

DATER? Fansen har fantasert om at Jennifer Aniston og David Schwimmer skal bli sammen i virkeligheten. De siste dagene har ryktene svirret om nettopp det. Foto: Peter Brooker/REX/NTB
DATER? Fansen har fantasert om at Jennifer Aniston og David Schwimmer skal bli sammen i virkeligheten. De siste dagene har ryktene svirret om nettopp det. Foto: Peter Brooker/REX/NTB Vis mer
Publisert

Sosiale medier var i fyr og flamme tidligere denne uka etter at rykter som «Friends»-fansen har ventet på i 17 år vokste til liv.

Det har nemlig de siste dagene blitt heftig spekulert på om Jennifer Aniston (52) og David Schwimmer (54), som spilte henholdsvis Rachel Green og Ross Geller i tv-serien, har tatt steget videre og dater.

Helte vann på ryktemølla

En kilde Closer Magazine hadde vært i kontakt med hevdet at følelsene mellom duoen hadde blusset opp igjen etter at Aniston og 54-åringen tidligere i år innrømmet at de hadde en aldri så liten flørt bak kulissene.

AVSLØRER: David Schwimmer og Jennifer Aniston kommer med denne heftige avsløringen under «Friends: The Reunion». Video: HBO Nordic Vis mer

- Altså, i første sesong hadde jeg et stort crush på Jennifer. På et tidspunkt crushet vi hardt på hverandre. Men det var som to pendler som passerer hverandre, fordi en av oss var alltid i et forhold og vi gikk aldri over den grensen. Vi respekterte slikt, sa Schwimmer i episoden.

Aniston på sin side mimret tilbake til en samtale hun skal ha hatt med Schwimmer i forkant av deres første tv-kyss.

- Helt ærlig, jeg husker at jeg sa til David at «det kommer til å være så kjipt at første gang vi faktisk kysser er på nasjonal tv», delte hun, før hun fulgte opp med:

- Vi bare kanaliserte all beundring og kjærlighet vi hadde for hverandre inn i Ross og Rachel.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Ryktene om en mulig romanse har derfor gått sin seiersgang i utenlandsk presse de siste dagene, men nå viser det seg at kilden kanskje var litt for rask på avtrekkeren.

En talsperson for Schwimmer kan onsdag fortelle til The Huffington Post at romanseryktene mellom skuespillerne ikke er sanne. Aniston har foreløpig ikke uttalt seg om den påståtte ferske romansen med kollegaen.

Flere ekteskap

Begge Hollywood-stjernene har etter tida i «Friends» hatt flere forhold på hver sin kant.

Aniston giftet seg med Brad Pitt (57) i 2000, før det som kjent ble slutt fem år senere.

VONDT: Under innspillingen til en episode av «Friends», snublet skuespiller Matt LeBlanc slik at skulderen hans forsvant ut av ledd. Video: HBO Nordic. Vis mer

I 2011 fant hun kjærligheten på ny med skuespilleren Justin Theroux (50), og fire år etter kunne paret avsløre at de skulle gifte seg. Duoen var gift i to år før de gikk hver til sitt i 2017.

For Schwimmer har det heller ikke vært stille på kjærlighetsfronten. Han giftet seg i 2010 med Zoe Buckman (35), og paret fikk dattera Cleo sammen.

Ekteskapet skulle imidlertid ikke vare, og i 2017 gikk også de hver til sitt.

LES OGSÅ: Røper forlovelse: - Det er så stas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer