Slik svarer Sophie Elise på rumperyktene

- Folk får snakke om hva de vil, sier kjendisbloggeren.

KLAR FOR FEST: Sophie Elise gledet seg til å feste med venner og TV-kolleger da hun ankom «Gullruten» fredag. Foto: NTB scanpix
KLAR FOR FEST: Sophie Elise gledet seg til å feste med venner og TV-kolleger da hun ankom «Gullruten» fredag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (21) - kjent fra TV-serien «Bloggerne» - har lenge vært åpen om at hun har gjort endringer på kroppen sin.

Kjendisbloggeren har blant annet fortalt om at hun la inn silikon i brystene på 18-årsdagen sin.

Den siste tiden har hun lagt ut flere lettkledde bilder på sin populære blogg, som har ført til spekulasjoner om at hun også har endret på bakenden sin.

Komiker Anne-Kat. Hærland og TV-profil Brita Møystad Engseth har blant annet tatt opp ryktene i sin podkast «Apropos».

- Hun sier det er på grunn av trening, men da hadde vel lårene også blitt litt større, spør Hærland.

Bryr seg ikke om hva andre sier

Da Sophie Elise fredag ankom «Gullruten»-utdelingen i Bergen, sa hun til Seoghør.no at hun ikke bryr seg om hva folk sier om kroppen hennes.

- Det er jo veldig hyggelig at folk bryr seg så mye om kroppen min og rumpa mi, men jeg bryr meg ikke om hva folk synes. Folk får snakke om hva de vil, det er ikke min sak.

Saken fortsetter under bildet.

BRYR SEG IKKE OM RYKTENE: Etter å ha lagt ut bilder som dette på bloggen sin, har flere spekulert i om bloggeren Sophie Elise har fikset på rumpen sin. Selv sier hun at hun ikke bryr seg om ryktene. Foto: sophieelise.blogg.no/ gjengitt med tilatelse
BRYR SEG IKKE OM RYKTENE: Etter å ha lagt ut bilder som dette på bloggen sin, har flere spekulert i om bloggeren Sophie Elise har fikset på rumpen sin. Selv sier hun at hun ikke bryr seg om ryktene. Foto: sophieelise.blogg.no/ gjengitt med tilatelse Vis mer

Hun ville imidlertid verken bekrefte eller avkrefte spekulasjonene, og heller konsentrere seg om å feste med gode venner og kolleger.

- Det er veldig gøy å være her i kveld. Vi kom jo akkurat, men vi skal kose oss masse.

Sophie Elise ankom i en kjole hun hadde lånt av kjæresten til «Gullruten»-programleder Stian Blipp (26).

- Jeg visste ikke hva jeg skulle ha på meg, så da fikk hun bare den og den er jo kjempefin. Den var jo kjempefin på henne, hun kledde den jo så godt, sa Jamina Iversen til Seoghør.no.

Sophie Elise hadde også med seg kona til skuespiller og komiker Odd-Magnus Williamson, Tinashe Bakasa Roll, på Gullruten-løperen.

Saken fortsetter under bildet.

KOM SAMMEN: Sophie Elise ankom Gullruten 2016 sammen med Tinashe. Foto: NTB scanpix
KOM SAMMEN: Sophie Elise ankom Gullruten 2016 sammen med Tinashe. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ladet opp til festen på bloggen

bloggen sin viste Sophie Elise hvordan de tre jentene ladet opp til festen sammen.

«Jeg, Jamina og Tinashe har nettopp blitt fikset sammen, hørt på musikk og drukket litt vin. Nå er vi klare for gullruten - og vi skal gjøre det Taylor Swift-style og gå som et girlsquad, hehe. Eller, Jamina skal gå med Stian, men jeg og Tinashe skal gå på løperen sammen. Var bare jeg som hadde veldig klare visjoner om det der med girlsquad skjønner dere.. Hvem er med!?», skriver hun.

I april avslørte Sophie Elise at hun gikk med planer om en privat naken-shoot etter samme stil som  TV-stjernen Kourtney Kardashian.

«Jeg føler meg ikke komfortabel med å stå naken rett foran, men bak går det fint. Jeg føler det er litt mindre.. personlig? Det er heller ingen andre enn de som kommer hjem til meg som skal få se bildet, og det er det ikke mange som får» understreket hun i blogginnlegget.

LÅNTE BORT KJOLE: Stian Blipps kjæreste Jamina Iversen lånte bort kjole til Sophie Elise før «Gullruten». Foto: NTB scanpix
LÅNTE BORT KJOLE: Stian Blipps kjæreste Jamina Iversen lånte bort kjole til Sophie Elise før «Gullruten». Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Sophie Elise avslører angstanfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer