Miley Cyrus:

Slik svarer Miley Cyrus på gravidryktene

En mage full av mat ble tolket som noe helt annet.

BLIR IKKE MOR: Miley Cyrus koste seg med mat i forbindelse med både sin egen bursdag og thanksgiving. Det tolket fansen som at hun nå ventet barn. Her avbildet sammen med kjæresten Liam Hemsworth. Foto: NTB scanpix
BLIR IKKE MOR: Miley Cyrus koste seg med mat i forbindelse med både sin egen bursdag og thanksgiving. Det tolket fansen som at hun nå ventet barn. Her avbildet sammen med kjæresten Liam Hemsworth. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Popidolet Miley Cyrus (25) forbindes av mange fortsatt med Disney Channel-serien «Hannah Montana», men det er ikke til å stikke under stol at hun de siste årene har hatt litt av en solokarriere.

Den har vært preget av flere kontroversielle øyeblikk, men fansen har holdt seg ved artistens side. Hun har flere hundre millioner avspillinger på strømmetjenester og følges av hele 73,1 millioner mennesker på Instagram.

Mange fans fikk seg derfor et sjokk da 25-åringen plutselig avkreftet at hun er gravid. Dette så hun seg nødt til å gjøre, etter at en britisk avis hadde spekulert om stjerna plutselig var med barn.

Nå hylles Cyrus for sitt ærlige og humoristiske svar på spekulasjonene.

Saken fortsetter nedenfor.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

- Frekt

Torsdag ettermiddag kunne flere medier melde at det gikk rykter om at Miley Cyrus var gravid. Alle presiserte at hun foreløpig ikke hadde kommentert ryktene selv, men basert på et bilde der hun holder seg på magen, tok mange det for gitt at hun nå skulle bli mamma.

Tidligere den dagen hadde hun lagt ut et bilde på Instagram, for å feire sin egen bursdag og den amerikanske tradisjonen thanksgiving - eller høsttakkefesten. Ikledd en grå T-skjorte holder hun seg på magen, men det var ikke ment som en hyggelig måte å annonsere et kommende barn på.

Ifølge People la hun ut et motsvar på sin egen story på Instagram, der hun slår hardt tilbake mot anklagene.

«Miley Cyrus gravid? Fansen blir ville etter at sangeren viste fram kul på magen like før thanksgiving», skrev Daily Mail.

- Frekt!, svarte Cyrus og fortsatte:

- Jeg er ikke gravid, jeg har bare spist dritmye «tofurkey» (vegansk rett som minner om kalkun, journ anm.), konkluderte hun.

25-åringen har også lagt ut motsvaret på Twitter, der hun har fått enormt med respons. Det er likt over 140 000 ganger og delt videre av nesten 30 000.

«Folk antar alltid at en kvinne er gravid når hun har på seg en stor T-skjorte. Jeg elsker at du slår ned på ryktene. Dronning», skriver en.

«Men du er gravid med en mat-baby, da», skriver en annen.

Cyrus er for tiden sammen med Hollywood-stjerna Liam Hemsworth (27). De har vært av og på flere ganger, etter at de møtte hverandre under innspillingen av «The Last Song» i 2009. men gjorde det slutt i 2013. Nå fotograferes de derimot sammen hele tiden, og viser ofte kjærligheten sin i sosiale medier.

Enorm forandring

Sett bort fra musikken, har 25-åringen de siste årene fått enorm oppmerksomhet for sin eksentriske stil.

Hun gikk fra å se ut som en søt tenåring med langt, krøllete hår, til å bli en voksen kvinne med kort, blond frisyre og frekke antrekk som gjerne pushet visse grenser.

I forbindelse med lanseringen av comebacksingelen sin, «Malibu», i starten av mai, ser det ut til at Miley Cyrus har endret stilen sin igjen: Det er korte shorts og topper, men også søte omslagskjoler, tørklær og hatter som gjelder.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR FORVANDLING: Artist Miley Cyrus er ikke redd for å skifte stil - noe hun er blitt kjent for å gjøre helt siden starten av karrieren. Foto: NTB Scanpix
STOR FORVANDLING: Artist Miley Cyrus er ikke redd for å skifte stil - noe hun er blitt kjent for å gjøre helt siden starten av karrieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som barn av en berømt sanger er hun vokst opp i rampelyset, men Miley ble først viden kjent i 2006. Hun var 13 år gammel da «Hannah Montana» hadde premiere, et par år etter at hun først var på audition for serien.

Den gang var hun en «helt vanlig», søt og uskyldig skuespiller og sanger som hadde hovedrollen i en av datidas mest populære TV-serier for barn. Og et par dager før 14-årsdagen sin, i november 2006, stilte hun på rød løper under American Music Awards. Den gang pyntet hun seg med oppsatt hår, lange øredobber, en hvit kjole med perler og fjærpynt, og brune pensko.

Da hun klippet håret i 2012 hevdet flere at det så ut til at dette var et rop om hjelp fra stjernen, noe Cyrus selv lo vekk. Det var imidlertid først i 2013 det ble virkelig tydelig at Cyrus hadde blitt voksen. I august det året sjokkerte hun TV-seerne med å danse svært intimt inntil artistkollegaen Robin Thicke under MTV Video Music Awards.

Men det var først i september samme år det virkelige sjokket kom. Da slapp nemlig stjernen singelen «Wrecking Ball», og særlig musikkvideoen til sangen vekket oppsikt.

I videoen satt Miley splitter naken på en rivningskule, et stunt NRK-programleder Live Nelvik (34) for øvrig gjentok under P3 Gull samme høst.

«Wrecking Ball»-videoen fikk massiv oppmerksomhet, og Miley ble kritisert for å bruke seksualiteten sin for å bli lagt merke til - blant annet i The Guardian.

LES OGSÅ: Bildet til Miley får nettet til å koke