Slik svarer Linni Meister på babyspørsmål

- Som den fremtidige kona til Olav må jeg jo selvfølgelig oppfylle hans ønsker.

SEOGHØR.NO: Blogger og TV-personlighet Linni Meister (30) var en av profilene som kastet glans over den årlige tilstelningen Vixen Blog Awards på Hotel Continental i Oslo.

Den blide 30-åringen strålte i en hvit buksedrakt med blonder, som står i stil til hva hun skal gjennom i året som kommer - nemlig giftemål med investorsønn Olav Tvenge (31). 

Da Seoghør.no spurte Linni på rød løper om hun kunne tenke seg å gi sønnen Dennis en bror eller søster, svarte hun ærlig: 

- Jeg er veldig fornøyd med Dennis, han er helt fantastisk! Men, som den fremtidige kona til Olav må jeg jo selvfølgelig oppfylle hans ønsker. Foreløpig så maser han ikke altså, så hun med glimt i øyet. 

HVIT: Blogger og TV-personlighet Linni Meister strålte i hvitt under Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld. Til sommeren gifter hun seg, og mon tro om hun allerede nå har startet feiringen. Foto: NTB Scanpix
HVIT: Blogger og TV-personlighet Linni Meister strålte i hvitt under Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld. Til sommeren gifter hun seg, og mon tro om hun allerede nå har startet feiringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke noen kjole

Bryllupet er planlagt å stå til sommeren, og 30-åringen har tidligere avslørt at hun vet akkurat hvordan drømmebrudekjolen skal være.

Men under Vixen Blog Awards fortalte hun til Seoghør.no at kjolen foreløpig ikke er i hus:

- Jeg har ikke noen kjole, så vi får se hva det blir. Kanskje det blir noe a la det her, sa hun, og viste fram buksedrakten hun hadde på seg.

LYKKELIG: Det var på selveste Valentinesdagen i fjor at Linni Meister fikk ring på fingeren av sin kjære Olav Tvenge. Dette bildet er tatt kort tid etter Linni oppdaget ringen i glasset. Bryllupet står til sommeren. Foto: Privat
LYKKELIG: Det var på selveste Valentinesdagen i fjor at Linni Meister fikk ring på fingeren av sin kjære Olav Tvenge. Dette bildet er tatt kort tid etter Linni oppdaget ringen i glasset. Bryllupet står til sommeren. Foto: Privat Vis mer

Se  eksklusivt videointervju med Linni Meister øverst i saken!

Til Seoghør.no avslørte Linni i fjor sommer at hun og Olav har bestemt seg for å gifte seg på en strand i Norge:

- Det er en mor i barnehagen til sønnen min som skal gifte seg på samme sted neste år. Hun viste hun meg masse bilder, og anbefalte oss det stedet. Vi begge forelsket oss i stedet, og ble samtidig veldig overrasket. Vi visste nemlig ikke at det var en så flott strand her, sa hun i juni.

- Jeg gifter meg med min beste venn

Forlovelsen mellom Olav og Linni fant sted på selveste Valentinesdagen i fjor.

- Det var utrolig fint å våkne på Valentines Day som forlovet. Dette er første gang jeg føler ekte lykke etter fødselen til sønnen min. Dette betyr så mye for meg. Tenk å få gifte seg med min beste venn, sjelevennen min. Han er mannen i mitt liv, sa hun til Seoghør.no etter forlovelsen.

LES OGSÅ: - Jeg begynte å gråte da jeg så at arvesmykkene var borte