Slik svarer Kylie Jenner på silikonryktene

Realitystjernens nye bilder får fansen til å undre om hun har lagt seg under kniven.

BENEKTER BRYSTFORSTØRRELSE: Kylie Jenner er stadig utsatt for rykter om at hun har fikset på utseendet, og nå svirrer ryktene nok en gang.  Foto: Buzzfoto.com
BENEKTER BRYSTFORSTØRRELSE: Kylie Jenner er stadig utsatt for rykter om at hun har fikset på utseendet, og nå svirrer ryktene nok en gang. Foto: Buzzfoto.com Vis mer

SEOGHØR.NO: «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (19) skapte overskrifter da hun i fjor avslørte at hun hadde forstørret leppene, etter å ha nektet for det over lang tid.

Den berømte 19-åringen har også vært utsatt for rykter om at hun har forstørret brystene, men i fjor hevdet hun at det var en spesiell krem som gjorde brystene hennes større.

Denne uken delte Jenner bilder på sin Instagram og Snapchat-konto som nok en gang får fansen til å lure på om hun har lagt seg under kniven.

Ifølge nettstedet RadarOnline.com ble bildene delt etter den populære realitystjernen hadde hatt flere dagers pause i sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

Dirty Peach on the lips! Still available link in bio.

Et bilde publisert av King Kylie (@kyliejenner)

Fredag svarte Kylie imidlertid på silikonryktene på Twitter etter flere fans spurte om hun hadde operert brystene.

- Vil du kjenne på dem for å vurdere, svarer Kylie en av Twitter-brukerne.

Videre skrev hun følgende beskjed:

- Lufta vil gå ut av dem en dag, og det blir en trist, trist dag.

- Hun har forstørret dem

Fordi Kylie Jenner ikke fortalte sannheten om at hun hadde forstørret leppene, er det flere fans som tror at hun nok en gang ikke er ærlig.

RadarOnline.com har pratet med Dr. Michael Salzhauer, også kjent som Dr. Miami, som mener at unge Jenner har operert brystene.

- Ja, hun har forstørret dem. Og de ser helt fantastiske ut, sier kirurgen til nettstedet.

Også Salzhauers kollega, Dr. Anthony Youn tror at Jenner har fortstørret brystene.

- Det kan virke som hun har gått fra en liten B-cup til en stor C, sier Youn.

Saken fortsetter nedenfor.

Innrømmet leppejuks

Kylie Jenner var nødt til å innrømme at hun hadde forstørret leppene etter hun fikk mye oppmerksomhet for trenden kalt #kyliejennerchallenge dukket opp på sosiale medier.

Her prøvde unge jenter verden over å få like fyldige lepper som Kylie ved å bruke flaskehalser eller glass til å skape vakuum slik at de svulmet opp.

I mai i fjor avslørte Kim Kardashians yngre halvsøster endelig at hun faktisk har tatt injeksjoner.

- Jeg har midlertidige fillere. Det er bare en usikkerhet hos meg, så det er derfor jeg har gjort det, fortalte hun i et klipp fra en «Keeping Up With the Kardashians»-episode.

- Jeg har hatt lyst til å fortelle det, men folk er så raske til å dømme meg for alt mulig. Derfor gikk jeg kanskje rundt grøten, men jeg løy ikke, hevdet hun.

INNRØMMET LØGN: Kylie Jenner fikk mye oppmerksomhet da hun begynte å dele bilder av hennes tydelig større lepper.  Foto: Xposure
INNRØMMET LØGN: Kylie Jenner fikk mye oppmerksomhet da hun begynte å dele bilder av hennes tydelig større lepper. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Se Biebers romantiske bursdagsgave til Sofia