NY FLAMME: Det har stormet rundt Jeremy Meeks og Chloe Green etter at de to ble fotografert sammen på en yacht i Tyrkia. De legger ikke skjul på kjærligheten. Her er de til stede på en butikkåpning, og smiler pent til kameraet. Foto: NTB scanpix
NY FLAMME: Det har stormet rundt Jeremy Meeks og Chloe Green etter at de to ble fotografert sammen på en yacht i Tyrkia. De legger ikke skjul på kjærligheten. Her er de til stede på en butikkåpning, og smiler pent til kameraet. Foto: NTB scanpixVis mer

Jeremy Meeks:

Slik svarer «kjekkas-skurken» på hetsen etter utroskapsskandalen

Jeremy Meeks tar grep på Instagram.

(Seoghør.no): Jeremy Meeks (33) fikk livet sitt snudd på hodet da han havnet bak murene som følge av våpenbesittelse i 2014. Det viste seg nemlig å være starten på en fremadstormende modellkarriere.

Hans arrestasjonsfoto tok nemlig helt av på sosiale medier - mye takket været hans ytre. Jeremy ble kjendis over natta, og kort tid senere hadde han spikret seg modellkontrakt.

Internasjonalt blir Jeremy gjerne omtalt som «the hot felon». I Norge har han fått klengenavnet «kjekkas-skurken».

ROMANSE: Jeremy Meeks og Chloe Green har ikke lagt skjul på romansen - heller ikke etter utroskapsskandalen. Foto: NTB scanpix

ROMANSE: Jeremy Meeks og Chloe Green har ikke lagt skjul på romansen - heller ikke etter utroskapsskandalen. Foto: NTB scanpix

Vis mer

I juli stormet det igjen rundt herremodellen. Denne gangen sto ikke jubelen i taket hos fansen.

Utro med rikmannsdatter

Jeremy ble observert sammen milliardærdatteren Chloe Green (26) på en yacht i Tyrkia.

Duoen kysser på flere bilder, som spredte seg som ild i tørt gress. Det var derimot ett problem: Jeremy Meeks var en godt gift mann.

Han giftet seg nemlig med Melissa Meeks i 2008. Paret har tre barn sammen. Det tok ikke lang tid før kona fikk med seg bildene.

I et intervju med Mail On Sunday fortalte Melissa at hun var knust, og at hun ville skilles.

HUSKER DU HAM?: Jeremy Meeks ble verdensberømt da et «mugshot» av ham gikk viralt. Modellbyråer over hele verden ønsket å komme i kontakt med den ukjente, kjekke mannen som satt i arrest. Nå er han modell, men på en nylig jobbtur til England, ble han nektet innpass. Video: Jeremy Meeks via Snapchat Vis mer

- Vi snakket om skilsmisse. Jeg fortalte ham at jeg ikke trodde dette ekteskapet kunne reddes. Han var enig. Ekteskapet er over, sa hun i det eksklusive intervjuet, som ble gjengitt av Daily Mail.

Har tatt grep

Jeremy Meeks har siden utroskapskandalen blitt observert flere ganger sammen med Chloe Green - som dessuten er Topshop-arving.

Kritikken har siden haglet etter ham på sosiale medier. Det har spesielt blåst kald vind i kommentarfeltet under bildene av ham på Instagram.

Ifølge US Weekly har han nå selv tatt grep.

Meeks har fjernet muligheten til å kommentere bildene hans. Dermed kan hans 1,3 millioner følgere bare «like» bildet.

Foreløpig har han ikke begrunnet det drastiske tiltaket. Ifølge nettstedet Harpers Bazaar har hans nye flamme slettet Instagram ved en tidligere anledning. Green skal siden ha hoppet på det sosiale mediet igjen.

VENDEPUNKTET: Politiet i Stockton offentliggjorde dette bildet 18. juni i 2014. Da ble livet til Jeremy Meeks snudd på hodet.
VENDEPUNKTET: Politiet i Stockton offentliggjorde dette bildet 18. juni i 2014. Da ble livet til Jeremy Meeks snudd på hodet. Vis mer

Ny karriereretning

Selv om han ble dømt til 27 måneders fengsel i 2014, sikret han seg jobb hos modellbyrået White Cross Management - allerede før han ble løslatt i fjor.

- Vi har alle vårt fra fortida. Alle fortjener en ny sjanse, uttalte eieren av modellbyrået, Jim Jordan, til BBC i 2015.

Ifølge New York Magazine er Jim Jordan modellagenten som en gang i tida oppdaget stjerneskuddet Gigi Hadid (21). Han har også «Victoria's Secret»-modellen Taylor Hill i stallen.

I 2016 debuterte «kjekkas-skurken» på catwalken under moteuka i New York. På første rad satt stjerner som Kylie Jenner (19), Madonna (58) og Paris Hilton (36).

I etterkant av visningen delte en tydelig stolt Meeks et bilde med tidligere Vouge-redaktør Carine Roitfeld (62) på Instagram.

Overfor ABC News har Meeks tidligere snakket om arrestasjonsbildet som endret alt.

- Jeg hadde aldri i verden sett for meg at noen ville gjenkjenne meg for utseendet. Nå kan jeg endelig forsørge familien min, og jeg føler meg svært heldig og takknemlig, sa han.

LES OGSÅ: Kjendiskokkens nye bilde bekymrer fansen