HAR EN DATTER SAMMEN: Den ferske moren Khloé Kardashian fikk oppmerksomhet fra fansen etter at hun deltok i lillesøsterens fest i helgen. Her avbildet med kjæresten, Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix
HAR EN DATTER SAMMEN: Den ferske moren Khloé Kardashian fikk oppmerksomhet fra fansen etter at hun deltok i lillesøsterens fest i helgen. Her avbildet med kjæresten, Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix Vis mer

Khloé Kardashian

Slik svarer Khloé på bruddryktene

Realitystjernen klarte ikke å dy seg.

Publisert

Bare dager før Khloé Kardashian (34) fødte datteren True i april, ble kjæresten Tristan Thompson (27) anklaget for utroskap.

Videoer av basketballstjernen i het omfavnelse med flere andre kvinner ble hyppig spredt i media, og siden har duoen tilsynelatende kjempet for å redde forholdet.

Rykter om brudd har svirret de siste månedene, og under Kylie Jenners bursdagsfeiring i helgen, kastet Khloé bensin på bålet.

Under feiringen kunne de festglade gjestene velge mellom tre forskjellige drikkekopper, der man valgte farge på koppen utifra sin sivilstatus.

Dersom man er singel, valgte man gul kopp. Rød kopp gikk til de som er i et forhold, mens om man er i en relasjon man anser som «komplisert», tok man med seg en grønn kopp.

Fansen var raskt ute med å legge merke til at 34-åringen drakk av en grønn kopp under den storslåtte feiringen, ifølge Harper's Baazar.

Saken fortsetter nedenfor.

LITEN DETALJ: Det er altså denne grønne koppen som skal ha utløst nye bruddrykter rundt Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: Skjermdump / Instagram
LITEN DETALJ: Det er altså denne grønne koppen som skal ha utløst nye bruddrykter rundt Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Reiste på kjærestetur

En fan-side på Instagram delte dermed et bilde av Khloé fra søsterens fest med følgende tekst:

«Khloés kompliserte kjærlighetsliv. Kardashian hinter om at ting med Tristan Thompson er vanskelig etter at hun festet uten ham».

Den ferske moren så seg imidlertid lei av bruddryktene, og la igjen en krass kommentar i kommentarfeltet til bildet, ifølge Harper's Bazaar.

«Jeg bestilte en drink, som ble servert i en kopp, og jeg drakk den. Slutt på historien. Det er ikke så dypt, lol. Jeg drakk fra kopper i alle forskjellige farger den kvelden», skriver hun.

At least she’s being honest

Et innlegg delt av King Kylie Jenner 👑 (@kingggkykylie)

Samtidig har «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen tilbrakt late dager i Mexico sammen med kjæresten den siste tiden.

Nettsteder som blant andre Daily Mail og People har delt bilder av paret i kjærlig omfavnelse på kjærestetur. Ifølge People er duoen sammen med Khloés søster, Kendall (22) og hennes angivelige kjæreste, Ben Simmons (22).

Realitystjernen har også selv delt noen bilder fra ferien på sin Instagram-profil:

Brøt tausheten

I flere måneder delte Khloé en rekke kryptiske meldinger i sosiale medier, men i juni brøt hun tausheten om utroskapsskandalen.

Etter å ha fått en melding fra en bruker som kalte seg Queen Persia, der det sto at hun var skuffet over Khloé som ble hos «søppelmannen Tristan», valgte hun å svare.

Twitter-brukeren påpekte i sin melding hvordan 34-åringen tidligere har hedret kvinner som verdsetter sin egen verdi, og at man derfor ikke bør være i et giftig forhold.

«Det er ikke helt sånn det er, Queen Persia. Du har ingen kjennskap til hva som foregår i mitt hjem, eller den store jobben med gjenoppbygging som behøvdes for å leve sammen. Jeg er stolt av min styrke», skrev Khloé på Twitter, og fortsatte:

«Jeg setter pris på din mening, og jeg håper du mener det samme om alle andre som har blitt i sånne situasjoner», skrev hun.

Ble blokkert

I en episode av «The Ellen DeGeneres Show» åpnet også Khloés søster, Kim Kardashian (37), seg om hendelsen.

- Stakkars Khloé. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, utenom at det er helt grusomt, sa hun til DeGeneres, og la til:

- Vi heiet virkelig på Khloé, og vi gjør fremdeles det. Hun er så sterk og gjør det beste hun kan. Det er en veldig trist situasjon.

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer

I ettertid innså hun imidlertid at hun må være mer forsiktig med hva hun sier i offentligheten. Da hun gjestet talkshowet «Live with Kelly and Ryan», fortalte hun at Tristan blokkerte henne i sosiale medier etter «Ellen DeGeneres»-intervjuet.

Fansen forventer for øvrig at Khloé Kardashian vil snakke mer om utroskapsskandalen i den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians», som hadde premiere for et par uker siden.

LES OGSÅ: Overrasker med nye bilder av datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer