«Harry Potter»

Slik svarer J.K Rowlings til fans som brenner «Harry Potter»-bøker

J.K Rowling er ikke redd for å si hva hun mener på sosiale medier. 

FÅR KRITIKK: Etter at Rowling uttalte seg om Trump på Twitter raste noen av fansen mot skuespilleren. Foto: NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Etter at Rowling uttalte seg om Trump på Twitter raste noen av fansen mot skuespilleren. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er ingen hemmelighet at flere kjente mennesker har rast på sosiale medier etter at Donald Trump (70) ble USAs president 20. januar i år. «Harry Potter»-forfatter J.K Rowling (51) er en av dem.

Det har ikke blitt godt mottatt blant Trumps-tilhengere.

Nå varsler flere fans, på nettstedet Twitter, at de brenner alle bøkene og filmene hennes. Det melder Entertainment Weekly.

«Jeg brant akkurat alle «Harry Potter»-bøkene mine etter å ha vært fan i 17 år. «Harry Potter og den vises sten» var en av de første bøkene jeg noen gang leste.»

«Jeg er opprørt over at det har blitt sånn, men du gjorde meg flau og kvalm. Jeg skal aldri lese arbeidet ditt igjen», skrev en twitter-bruker.

«Jeg antar det er sant hva de sier: Du kan få en jente interessert i bøkene dine om å falle og reise deg opp igjen, men du kan fortsatt ikke få de til å tenke», skrev Rowling i en tweet som motsvar til en fan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer