Chrissy Teigen:

Slik svarer hun tilbake på kritikken etter at Donald Trump blokkerte henne på Twitter

Lar seg ikke pille på nesa.

RAPPKJEFTA: Den 31 år gamle modellen Chrissy Teigen liker å kaste seg på en diskusjon eller to. Foto: NTB scanpix
RAPPKJEFTA: Den 31 år gamle modellen Chrissy Teigen liker å kaste seg på en diskusjon eller to. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Modell og forfatter Chrissy Teigen (31) har ved flere anledninger skapt overskrifter for sine vittige og brutalt ærlige kommentarer i sosiale medier.

Men til tross for at hun har nærmere sju millioner følgere på Twitter, er det ikke alle som setter pris på 31-åringens kjappe replikker.

Forrige uke delte hun selv et innlegg der hun viser at USAs president, Donald Trump (71), har blokkert henne på nettsamfunnet etter at hun har delt en rekke kritiske meldinger om ham.

«Etter å ha hatet Donald Trump i ni år, var det kommentaren «Lol, ingen liker deg» som fikk begeret til å renne over», skrev hun til en skjermdump som beviser blokkeringen.

Støtten fra fansen rant inn, men også noe kritikk måtte hun regne med.

«Det er antakeligvis det beste som har hendt deg. Gratulerer med toppen av livet ditt», skrev en Twitter-bruker som åpenbart ikke var særlig imponert over henne.

Slik svarer hun tilbake på kritikken etter at Donald Trump blokkerte henne på Twitter

Men i kjent Chrissy Teigen-stil, lot hun ikke kommentaren gå upåaktet hen.

«Jeg har en bestselgende bok, fine pupper, en familie jeg elsker, jeg spiser pasta ved en innsjø i Italia og jeg giftet med med en rik mann», svarte hun tilbake.

Bjeffet tilbake

Chrissy Teigen har blitt godt vant til å få kjeft i sosiale medier.

I oktober i fjor, da hun og ektemannen, den prisvinnende artisten John Legend (38), var på handletur i storbyen New York med sin den gang seks måneder gamle datter, opplevde hun nettopp dette.

Den lille familien ble avbildet i gatene, og en Twitter-bruker reagerte sterkt på måten Teigen bar dattera Luna Simone (1).

«Det er ikke slik man bærer et lite barn», sto det i meldingen.

«Ikke? For det er faen slik jeg holder henne», tvitret Teigen tilbake.

Ifølge Us Weekly stoppet ikke diskusjonen der.

«Jeg driter i hvor den babyen poppet ut fra! Ikke bær barnet ditt som en håndveske», skrev Twitter-brukeren kritisk tilbake.

«Vel, da bærer du veska di som en jævla idiot», svarte 31-åringen og fortsatte:

«Fortell meg hvordan du ville holdt babyen din når du er på vei til å legge henne i barnevogna, og det er 20 blitzende kameraer rundt deg. Bildene er bokstavelig talt knipset i de sekundene. Jeg misliker folk som dømmer mødre, og det er jeg stolt av», skrev hun videre på nettsamfunnet.

Valgte kjønnet på babyen

Chrissy Teigen og John Legend giftet seg i 2013, etter å ha vært kjærester i flere år. Teigen var lenge åpen om parets problemer med å stifte familie, men høsten 2015 kunne hun endelig avsløre at de ventet sitt første barn.

Dattera Luna Simone ble født via assistert befruktning, og Teigen avslørte at paret selv valgte kjønnet på barnet.

Også dette fikk kritikerne til å se rødt.

SE, HUN SNAKKER: Chrissy Teigen var heldig å filme datteras første ord. Video: Chrissy Teigen / Instagram Vis mer

«Jeg valgte også en embryo som liker bacon, magi og 37-38 i skostørrelse så hun alltid kan finne sin skostørrelse», skrev hun på Twitter etter kritikken.

«Hva er forskjellene? Jeg har allerede laget embryos med en doktor. Det er etterpå magien skjer. Dette er så interessant. Jeg fortalte det fordi jeg er åpen. Jeg er rundt så mange åpne mennesker, og glemmer at det er kontroversielt. Uansett, jeg er ikke sint på noens meninger, men jeg kritiserer heller ikke andre for å få dem til å føle seg dårlig heller», skrev hun og fortsatte:

«Så mange skrivefeil, unnskyld. Jeg er litt uopplagt. Det er sikkert på grunn av denne vitenskaps-babyen inni meg», avsluttet hun ifølge Entertainment Tonight den gang.

LES OGSÅ: «Farmen»-profilen har fått seg kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer