Bianca Ingrosso:

Slik svarer hun på utroskapsryktene

En video av den svenske influenceren på sosiale medier fikk fansen til å spekulere.

TAR ET OPPGJØR MED RYKTENE: Bianca Ingrosso ble i helgen utsatt for en rekke utroskapsrykter, etter at en video av at hun danset tett med en ukjent mann ble delt i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
TAR ET OPPGJØR MED RYKTENE: Bianca Ingrosso ble i helgen utsatt for en rekke utroskapsrykter, etter at en video av at hun danset tett med en ukjent mann ble delt i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag forrige uke gjorde de svenske influenserne Bianco Ingrosso (24) og Alice Stenlöf (21) enorm suksess med sitt liveshow i Globen i Sverige. Hele 10 000 elleville fans dukket opp for å få med seg den svenske influencerduoens opptreden.

Stenlöf og Ingrosso både bød på seg selv og overrasket de oppmøtte, da de blant annet fremførte Sarah Dawn Finers låt «Kärleksvisan».

Danset intimt med ukjent mann

Etter showet dro den svenske stjerneduoen for å feste ut i de sene nattetimene på nattklubben Spy Bar i Stockholm. Ingrossos kjæreste, Philipe Cohen var verken tilstede under forestillingen eller etterfesten, ettersom han var på sin beste venns utdrikningslag.

Ifølge svenske Expressen ble det denne natten delt en video fra den elleville festingen på nattklubben. Videoen ble delt på den svenske «Paradise Hotel»-profilen Kristian Täljeblads sin instastory.

Videoen viste «Wahlgrens värld»-stjernen danse tett og intimt med en ukjent mann, og det fikk fansen til å spekulere vilt i om 24-åringen har vært utro mot kjæresten, Cohen.

DANSET TETT: Videoen av Bianca som danset tett med stylisten sin fikk flere av fansen til å reagere. Foto: skjermdump fra Instagram.
DANSET TETT: Videoen av Bianca som danset tett med stylisten sin fikk flere av fansen til å reagere. Foto: skjermdump fra Instagram. Vis mer

Etter utroskapsryktene så Ingrosso seg nødt til å svare.

- Jenter og gutter! Dette er min stylist Sebbe og han er homofil. Det har ikke skjedd noe utroskap, uttalte 24-åringen i en story på Instagram, ifølge den svenske avisen.

Turbulent forhold

Det ser altså ut til utroskapsryktene ble tatt med slående ro, og at alt er fryd og gammen mellom Philipe Cohen og Bianca Ingrosso. Slik har det ikke alltid vært.

Paret har hatt et svært turbulent forhold, og har gjort det slutt flere ganger. Senest i januar gikk de hver til sitt, men fant tilbake til hverandre noen måneder senere.

Ingrosso gikk gjennom en enorm kjærlighetssorg etter bruddet, og i podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun også har sammen med venninne og kollega Alice Stenlöf, åpnet hun opp om tiden etter bruddet, uten kjæresten ved sin side.

- Første måneden etter at vi hadde gjort det slutt var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang, jeg hadde det sånn rart bra, jeg skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd, og livet rulla på som vanlig, sier hun, og fortsetter:

- Også kom sjokket når jula kom. Det var ikke noe jobb jeg måtte gjøre, alle vennene mine dro hjem til familiene sine, og ensomheten slo inn. Da sørget jeg noe helt enormt i syv uker.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Kjærlighetserklæring

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før lykken smilte igjen for 24-åringen. I slutten av mars meddelte Bianca nemlig at hun hadde en ny flamme i livet sitt, og kun en snau måned senere avslørte hun at det var nettopp Cohen hun hadde funnet tilbake til.

Det ser ut til at kjærligheten blomstrer for kjæresteparet, og etter liveshowet i Globen benyttet Cohen anledningen til å komme med en kjærlighetserklæring til sin kjære Ingrosso.

I et ærlig innlegg på Instagram roser han 24-åringen opp i skyene.

- Min superkvinne! Aldri noensinne har jeg vært så stolt. Du er det absolutt mest talentfulle og vakreste mennesket jeg noensinne har møtt i hele mitt liv. Det går ikke én dag uten at jeg slutter å bli imponert over deg og din lidenskap for alt du gjør og får til, skrev Cohen.

Videre fortsatte han å rose kjæresten for å overkomme frykten for å synge foran andre, og for at hun viste en ny side av seg selv.

- At du gikk opp på den scenen i går og viste hele det svenske folket det jeg får høre hver dag, din magiske røst- WOW. Du er min mami, min elskling, min Ankie og kvinnen i mitt liv og ikke en dag er en dag der jeg ikke blir forelsket i deg på nytt. Jeg elsker deg Ankie, avsluttet han innlegget med.

LES OGSÅ: «Sveriges Kardashian» med pengeavsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer