Sophie Elise Isachsen:

Slik svarer hun på tordentalen

Den tidligere toppbloggeren fikk høre det i Kristin Gjelsviks takketale under Vixen Awards.

RASER I TAKKETALEN: Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med Sophie Elise i takketalen på Vixen awards. Video: Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under Vixen Awards fredag kveld var det nok flere som fikk med seg Kristin Gjelsviks (33) tordentale mot Sophie Elise Isachsen (25). Talen kom i anledning at Gjelsvik mottok prisen for «Årets sterke mening», og det er trygt å si at hun fyrte løs til delte meninger fra salen.

Hør hele Gjelsviks tale i videoen over.

Se og Hør møtte Sophie Elise Isachsen etter at prisutdelingen var ferdig for å høre hva hun tenkte om talen til Gjelsvik.

Synes det er synd

Isachsen legger ikke skjul på at hun synes det er synd at Gjelsvik brukte talen sin til «å snakke dritt» om henne.

- Jeg er veldig glad for at jeg vant pris, jeg vet at jeg har jobbet hardt for den og jeg synes selvfølgelig at det er synd at hun bruker talen sin på å snakke dritt om meg fordi det er jo det hun gjør. Hun sier at hun synes det er problematisk at mediene lager det til en bloggkrig, men jeg synes at hun sparker opp den ballen ganske fint selv, sier Sophie Elise Isachsen til Se og Hør og legger til:

- Jeg vet hva jeg formidler og hva jeg står for, og jeg vet at jeg har hatt publikum i ti år, og det er ikke fordi det er snakk om rumpa mi og plastisk kirurgi.

VANT PRIS: Sophie Elise Isachsen vant prisen for «Årets business» under fredagens Vixen Awards. Det gikk ikke upåaktet hen. Foto: NTB Scanpix
VANT PRIS: Sophie Elise Isachsen vant prisen for «Årets business» under fredagens Vixen Awards. Det gikk ikke upåaktet hen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Isachsen gode venn, Joakim Kleven, benyttet anledningen til å rope ut fra salen mot Gjelsvik på scenen, hvor han uttrykte at han ikke syntes noe om at hun gikk til angrep på enkeltpersoner.

- Det er en form for mobbing

Da Se og Hør møtte Kleven etter prisutdelingen fortalte hva han syntes om Gjelsviks tale, og bakgrunnen for hvorfor han reagerte som han gjorde.

SYNES IKKE NOE OM TALEN: Joakim Kleven synes at takketalen til Kristin Gjelsvik som var rettet mot Sophie Elise Isachsen var en form for mobbing. Her avbildet med Isachsen under en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
SYNES IKKE NOE OM TALEN: Joakim Kleven synes at takketalen til Kristin Gjelsvik som var rettet mot Sophie Elise Isachsen var en form for mobbing. Her avbildet med Isachsen under en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg står for absolutt alt det Kristin står for. Der er jeg mye mer lik verdiene enn det Sophie er men, samtidig så liker jeg ikke at man bruker en takketale på å skjelle ut Sophie som nettopp har vunnet en pris. Jeg og Sophie har diskutert masse om det, og hun vet veldig godt hva jeg føler rundt det, forteller Kleven og legger til:

- Jeg har så respekt for alt Kristin har stått for, men når man angriper enkeltpersoner, så liker jeg ikke det i det hele tatt. Så det synes jeg er dårlig gjort, og det er en form for mobbing. Og det er ukult, punktum.

LES OGSÅ: - Skal jeg si at jeg er helt naturlig?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer