Helene Olafsen:

Slik svarer hun på «Senkveld»-rykte

Det er fortsatt full forvirring rundt hvem som skal ta over stafettpinnen for Stian Blipp.

SVARER: Det har lenge blitt spekulert på om Helene Olafsens forlovede Jørgen Nilsen er en potensiell kandidat til å ta over for Stian Blipp når han takker for seg til høsten. Nå svarer Olafsen selv på ryktene. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2
SVARER: Det har lenge blitt spekulert på om Helene Olafsens forlovede Jørgen Nilsen er en potensiell kandidat til å ta over for Stian Blipp når han takker for seg til høsten. Nå svarer Olafsen selv på ryktene. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned meddelte TV 2 og Stian Blipp (31) at han skal gi seg som programleder i «Senkveld». Informasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, var kjapt ute med å forklare at det foreløpig ikke har blitt tatt noen avgjørelse om hva som skjer med TV 2-programmet til høsten.

Siden 2018 har Blipp ledet fredagsprogrammet med programledermakkeren Helene Olafsen (31), og i et lengre innlegg på Instagram utdypet nylig førstnevnte beslutningen om å gi seg.

«Dette er en helt udramatisk avgjørelse fra min side som ikke har bakgrunn i noe vondt blod, dårlig stemning eller uenigheter. Gjengen i «Senkveld» er en liten familie som er i skyttergravene sammen hver uke hele året for å lage nytt program hver fredag. En gjeng jeg er utrolig glad i», var blant det han skrev.

Håpefulle følgere

I kommentarfeltet strømmet det inn med spørsmål om hvem som eventuelt skal ta over stafettpinnen for Blipp. Han tok seg tid til å svare følgerne sine, men ga uttrykk for at han ikke hadde noen anelse.

Også Olafsen delte et Instagram-innlegg etter at avgjørelsen ble kjent, men i hennes kommentarfelt var det derimot flere om hadde et håp om at det var forloveden hennes, Jørgen Nilsen (30), som skal ta over for Blipp i «Senkveld» til høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer