Helene Olafsen:

Slik svarer hun på «Senkveld»-rykte

Det er fortsatt full forvirring rundt hvem som skal ta over stafettpinnen for Stian Blipp.

SVARER: Det har lenge blitt spekulert på om Helene Olafsens forlovede Jørgen Nilsen er en potensiell kandidat til å ta over for Stian Blipp når han takker for seg til høsten. Nå svarer Olafsen selv på ryktene. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2
SVARER: Det har lenge blitt spekulert på om Helene Olafsens forlovede Jørgen Nilsen er en potensiell kandidat til å ta over for Stian Blipp når han takker for seg til høsten. Nå svarer Olafsen selv på ryktene. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned meddelte TV 2 og Stian Blipp (31) at han skal gi seg som programleder i «Senkveld». Informasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, var kjapt ute med å forklare at det foreløpig ikke har blitt tatt noen avgjørelse om hva som skjer med TV 2-programmet til høsten.

Siden 2018 har Blipp ledet fredagsprogrammet med programledermakkeren Helene Olafsen (31), og i et lengre innlegg på Instagram utdypet nylig førstnevnte beslutningen om å gi seg.

AVSLØRER: Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen gjester «Senkveld», og der sier Öde at faren hans har veldig lyst til å treffe Anniken. Vis mer

«Dette er en helt udramatisk avgjørelse fra min side som ikke har bakgrunn i noe vondt blod, dårlig stemning eller uenigheter. Gjengen i «Senkveld» er en liten familie som er i skyttergravene sammen hver uke hele året for å lage nytt program hver fredag. En gjeng jeg er utrolig glad i», var blant det han skrev.

Håpefulle følgere

I kommentarfeltet strømmet det inn med spørsmål om hvem som eventuelt skal ta over stafettpinnen for Blipp. Han tok seg tid til å svare følgerne sine, men ga uttrykk for at han ikke hadde noen anelse.

Også Olafsen delte et Instagram-innlegg etter at avgjørelsen ble kjent, men i hennes kommentarfelt var det derimot flere om hadde et håp om at det var forloveden hennes, Jørgen Nilsen (30), som skal ta over for Blipp i «Senkveld» til høsten.

I går valgte imidlertid Olafsen å dra i gang en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon. Der fikk hun spørsmål om det faktisk er Nilsen som skal ta over. På dette svarte «Senkveld»-programlederen følgende:

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

«På ingen måte».

Paret ledet imidlertid «Gullfisken» sammen på TV 2 i starten av februar.

Foto: Skjermdump fra Instagram / heleneolafsen
Foto: Skjermdump fra Instagram / heleneolafsen Vis mer

Uviss framtid

Som nevnt har TV 2 hittil vært tause om programmets framtid. Se og Hør har tidligere stilt flere spørsmål tilknyttet dette, blant annet om Blipps exit vil påvirke Olafsen, om hun skal lede programmet alene, og om dette kan bety at «Senkveld» går mot slutten.

- Veien videre har vi god tid til å finne ut av, så der har vi ikke noe nytt å melde. Det viktigste for oss nå er å lage en fantastisk vårsesong av «Senkveld med Helene og Stian», var svaret Se og Hør fikk på de ovennevnte spørsmålene av informasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forrige måned.

Når Se og Hør igjen tar kontakt med Dahl formidler han følgende:

- Har ikke noe nytt å melde.

- Litt av en reise

Nylig lettet imidlertid Blipp på sløret om «Senkveld»-exiten overfor Se og Hør. På spørsmål om hvem han selv mener hadde egnet seg til å overta jobben som programleder, svarte han:

- Mine sko stinker av min tåfis. Kan sikkert være greit å finne noen helt nye sko.

SAMBOER: Langrennsløper Johanns Høsflot Klæbo har flytta sammen med kjæresten sin. Da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» lettet han på sløret om hvordan det er å være samboer. Foto: TV 2 Vis mer

Blipp innrømmet imidlertid at det selvsagt blir trist å ikke jobbe videre med Olafsen.

- Vi har hatt litt av en reise fra overtakelse til nå. Jeg må berømme henne for måten hun har taklet det å bli kastet med hodet først inn i sirkuset som er «Senkveld». Det tror jeg ikke mange andre hadde taklet like bra som hun har gjort, sa han.

- Framgangen som vi har hatt sammen med programmet fra første program til nå, har bare vært takket være hard jobbing og den absurde øvelsen det er å lære seg jobben samtidig som 400.000 ser på. Det blir vemodig, men jeg føler i aller høyeste grad at vi kan være stolt over det vi har fått til sammen, la Blipp til.

Nytt kapittel

For Blipps del venter det imidlertid en ny epoke med soloshow i Bergen til høsten. Nyheten om soloshowet med navn «Cirque du Blipp» ble imidlertid sluppet før Blipps «Senkveld»-exit nådde offentligheten.

Dette fikk flere til å undre seg om dette innebar at 31-åringen skulle gi seg i TV 2-programmet.

«Yeeesss! I dag har jeg krøpet meg inn til den nette alder av 31 år og feirer med å annonsere DETTE! Til høsten klinker jeg til med mitt første soloshow!», skrev han på Instagram.

«Jeg begynte karrieren på scenen i Bergen og det er så utrolig godt for meg å kunne starte showet mitt der i september. Jeg har klart å lure et av mine store humor-idoler, Dagfinn Lyngbø til å ha regi og jeg gleder meg hemningsløst til å gi dere sirkus til høsten når forhåpentligvis verden ser litt lysere ut», fortsatte han.

LES OGSÅ: TV-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer