Bianca Ingrosso:

Slik svarer hun på ryktene

- Jeg må ta opp dette.

RYKTEFLOM: Bianca Ingrosso tar bladet fra munnen og snakker ut om ryktene som florerer. Foto: Skjermdump fra Instagram
RYKTEFLOM: Bianca Ingrosso tar bladet fra munnen og snakker ut om ryktene som florerer. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Bianca Ingrosso (27) er en av Sveriges største influensere, og med sine 1,3 millioner følgere på Instagram har hun også gjort seg godt bemerket her til lands.

27-åringen er også aktiv på YouTube, og nylig delte hun en video der hun gjorde noe som er populært blant kjendisene på sosiale medier - nemlig å svare på fordommer og rykter om seg selv.

Og det var nettopp her Ingrosso valgte å adressere et av de hyppigste ryktene som har versert rundt henne og vennegjengen den siste tiden. De går nemlig ut på at hun og vennene, deriblant Lovisa Worge og Lucas Armando Feola, driver med narkotika.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Røykte som 15-åring

- Jeg må ta opp dette, innleder Ingrosso i YouTube-videoen skriver svenske Expressen, før hun forklarer at hun har hørt rykter sirkulere overalt i lang tid.

Flere i hennes omgangskrets skal ha fortalt henne at de har blitt fortalt av andre at de har møtt influenseren hjemme hos henne og solgt henne narkotika.

- Jeg sverger på alt jeg har, mamma har skremt livet av meg når det kommer til narkotika. Hun har sagt at man aldri vet hva slags rusmidler man får. Du aner ikke hva hjertet tåler eller hvordan du reagerer, sier Ingrosso.

Influenseren forklarer videre at hun har hørt ryktene si at hun sammen med Worge og Feola arrangerer seine etterfester der de tar kokain.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

- Jeg har sjelden etterfest, og sist jeg hadde det var for ett år siden, under coronatiden. Jeg aner ikke om folk tar kokain, men som sagt har jeg aldri tatt narkotika. Jeg prøvde å røyke da jeg var 15 år gammel. Ingen av de i min nærmeste omgangskrets ruser seg heller, fastslår hun avslutningsvis.

- Ikke så sunt

Også i fjor sommer skapte 27-åringen overskrifter med festingen sin. Da var det hun selv som antydet at det ikke var helt sunt.

I en videoen som fikk tittelen «Usunn oppførsel: Bare lykkelig når jeg fester», fortalte hun følgerne sine at hun det siste halvåret hadde slitt med å komme i kontakt med følelsene sine.

- Den eneste gangen jeg virkelig føler noe, at jeg lever og har det gøy og kjenner endorfiner, det er når jeg fester, og det tenker jeg ikke er så sunt, sa hun den gang.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

Hun delte videre at hun ønsket å endre alkoholvanene og håpet at det ville løse problemet.

LES OGSÅ: Pernilla Wahlgren tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer