Johnny Depp:

Slik svarer hun på romanseryktene

- Folket vil vite, dater du Johnny Depp?

ADVOKAT OG KLIENT: Camille Vasquez er en av advokatene som representerer Johnny Depp. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / NTB
ADVOKAT OG KLIENT: Camille Vasquez er en av advokatene som representerer Johnny Depp. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den pågående rettssaken mellom eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) har fått flere til å måpe.

De møtes i disse dager i retten i Virginia, etter at Depp saksøkte ekskona for ærekrenkelser.

Saken blir fulgt av millioner av mennesker verden over, og i en nylig undersøkelse kom det fram at flere amerikanere bryr seg om Depp og Heard enn blant annet Ukraina-krigen, covid-19 og den nylige abortdiskusjonen i USA, ifølge New York Post.

Det har ført til at flere personer har fått sine - kanskje uventede - «15 minutter i rampelyset».

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Populær dame

58-åringen har et stort advokatteam rundt seg, og alle har tilsynelatende fått mange fans gjennom rettens gang. Blant dem finner vi advokaten Camille Vasquez (37).

Hun har blitt særlig populær på sosiale medier de seneste ukene, og det er nærmest umulig å logge seg inn på TikTok uten at ansiktet hennes dukker opp.

Emneknaggen #CamilleVasquez har i skrivende stund blitt sett mer enn 800 millioner ganger.

I retten har hun sittet tett med klienten sin, noe som har fått flere av fansen til å spekulere i en mulig romanse mellom de to.

NÆRT FORHOLD: Johnny Depp og advokaten Camille Vasquez har tilsynelatende fått et tett forhold siden rettssaken startet. Her avbildet tirsdag denne uka. Foto: Brendan Smialowski/Pool Photo via AP / NTB
NÆRT FORHOLD: Johnny Depp og advokaten Camille Vasquez har tilsynelatende fått et tett forhold siden rettssaken startet. Her avbildet tirsdag denne uka. Foto: Brendan Smialowski/Pool Photo via AP / NTB Vis mer

Slik svarer hun

Ikke bare har de sittet tett, men de har også blitt observert mens de klemmer og tuller i rettssaken - noe flere har tatt som et tegn på at det er varme følelser mellom Depp og Vasquez.

Nettopp derfor tok nettstedet TMZ oppgaven i egne hender, og spurte advokaten rett ut om romanseryktene.

- Folket vil vite, dater du Johnny Depp? Det er overalt på internett. Kan du bekrefte dette, ja eller nei?, spør TMZ-fotografen.

Advokaten velger imidlertid å ikke svare med ord, men ler, børster håret til side og vinket til den oppmøtte fansen utenfor rettslokalene.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Johnny Depp: Ikke skjedd på tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer