Johnny Depp:

Slik svarer hun på romanseryktene

- Folket vil vite, dater du Johnny Depp?

ADVOKAT OG KLIENT: Camille Vasquez er en av advokatene som representerer Johnny Depp. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / NTB
ADVOKAT OG KLIENT: Camille Vasquez er en av advokatene som representerer Johnny Depp. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den pågående rettssaken mellom eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) har fått flere til å måpe.

De møtes i disse dager i retten i Virginia, etter at Depp saksøkte ekskona for ærekrenkelser.

Saken blir fulgt av millioner av mennesker verden over, og i en nylig undersøkelse kom det fram at flere amerikanere bryr seg om Depp og Heard enn blant annet Ukraina-krigen, covid-19 og den nylige abortdiskusjonen i USA, ifølge New York Post.

Det har ført til at flere personer har fått sine - kanskje uventede - «15 minutter i rampelyset».

Populær dame

58-åringen har et stort advokatteam rundt seg, og alle har tilsynelatende fått mange fans gjennom rettens gang. Blant dem finner vi advokaten Camille Vasquez (37).

Hun har blitt særlig populær på sosiale medier de seneste ukene, og det er nærmest umulig å logge seg inn på TikTok uten at ansiktet hennes dukker opp.

Emneknaggen #CamilleVasquez har i skrivende stund blitt sett mer enn 800 millioner ganger.

I retten har hun sittet tett med klienten sin, noe som har fått flere av fansen til å spekulere i en mulig romanse mellom de to.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.