Khloé Kardashian:

Slik svarer hun på romanseryktene

- Jeg er forvirrret, skriver Khloé Kardashian.

KOBLES TIL HVERANDRE: Denne uken har ekskjærestene Tristan Thompson og Khloé Kardashian blitt koblet til hverandre, etter at basketproffen deltok i sistnevntes bursdag i forrige uke. Foto. NTB Scanpix
KOBLES TIL HVERANDRE: Denne uken har ekskjærestene Tristan Thompson og Khloé Kardashian blitt koblet til hverandre, etter at basketproffen deltok i sistnevntes bursdag i forrige uke. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kunne en rekke internasjonale medier melde at realitystjernen Khloé Kardashian (36) og ekskjæresten Tristan Thompson (29) angivelig skulle ha gitt forholdet en ny sjanse.

Nyheten om at duoen skulle ha funnet tilbake til hverandre, nådde spaltene i tabloidpressen etter at Thompson forrige helg deltok i eksens 36-årsdag - noe som naturligvis ble feiret i overdådig Kardashian-stil.

NY SVEIS: Kim Kardashian har igjen endret sveisen sin, og denne gangen høster hun mye gode tilbakemeldinger. Video: Rød Løper Vis mer

Kilder tett på paret hevdet overfor People at det skulle ha oppstått søt musikk mellom de tidligere turtelduene. Forholdet deres tok slutt etter den såkalte utroskapsskandalen med Jordyn Woods (22) i 2019. Sammen har de datteren True (2).

- Tristan jobber hardt for å levere, og har vært en fantastisk pappa for True, sa kilden.

- Jeg er forvirret

Nå tar Khloé Kardashian selv tilsynelatende bladet fra munnen etter romanspekulasjonene de siste dagene. I en rekke Twitter-innlegg torsdag, skrev 36-åringen blant annet at hun var «forvirret».

- Vent, hva? Lol, skrev hun i første tweet, før hun raskt fulgte opp med en til:

- Jeg har akkurat koblet meg på internett, og til og med jeg er forvirret.

Man kan ikke med sikkerhet fastslå at det er romanseryktene med Thompson hun sikter til, men det er ikke helt utenkelig med tanke på de siste dagenes oppslag i mediene. I en tredje tweet skriver «Keeping up with the Kardashians»-profilen dette, noe som kan være en henvisning til romanseryktene:

- Det er min daglige tanker om 2020. Men helt ærlig. Wtf, folk bare snakker.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Om det er noe på gang mellom realityprofilen og basketballspilleren igjen, er ikke godt å si - men det så i hvert fall ut til at de tidligere kjærestene hygget seg sammen da Khloé Kardashian feiret 36-årsdagen sin i forrige uke.

Dagen ble naturligvis feiret med pomp og prakt, og realitystjernen hadde kjøpt hundrevis av ballonger, blant annet én som var formet som ansiktet hennes.

Det var likevel gjestelisten som fanget manges oppmerksomhet. Ikke bare var Thompson til stede, men også broren Rob Kardashian (33) dukket opp, noe han gjør heller sjelden.

Utroskapsskandale

Har man fulgt «Keeping up with the Kardashians», vet man at forholdet mellom Thompson og Kardashian var turbulent, og preget av blant annet utroskap og ville rykter. Det endte på ingen måte godt, men realitystjernen har uttalt at hun prøver å tilbringe tid med ham på grunn av datteren de har sammen - to år gamle True.

COMEBACK: Vi får et trivelig gjensyn med Kardashian-klanens eneste bror, Rob, i den siste episoden av «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper/TV 2 Sumo. Vis mer

En kilde sa til People etter bursdagsfeiringen at Thompson og Kardashian hadde oppført seg som om de var sammen under festen. Det skal derimot ha vært etter festen at de to ble enige om å prøve forholdet på nytt, ifølge magasinets kilder.

Realitystjernen har flere ganger vært åpen om bruddet og ekskjærestens utroskap.

Skandalen var til å ta og føle på da det kom frem at han hadde vært i hete omfavnelser med Kardashians lillesøster Kylie Jenners (22) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22). Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet, som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Khloé Kardashian har imidlertid også vært bestemt på at hun ikke kommer til å holde eksen unna datteren, uansett hvordan hennes egne følelser mot Tristan måtte være.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

- Åh, det er tøft. Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna … Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, sa hun i en podkast nylig, som ble gjengitt av Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: Fyller 83 år: - Ikke til å tro

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer