<strong>NÆRT FORHOLD:</strong> Nylig begynte kjærlighetsryktene mellom filmstjernene Laura Dern og Bradley Cooper å svirre. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Nylig begynte kjærlighetsryktene mellom filmstjernene Laura Dern og Bradley Cooper å svirre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Laura Dern og Bradley Cooper

Slik svarer hun på romanseryktene

- Jeg dømmer ingen for å være dypt nysgjerrig på livet hans.

Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni ble det kjent at skuespiller Bradley Cooper (44) og modellkjæresten, Irina Shayk (33), hadde gått hver til sitt etter fire år sammen.

Det er fortsatt uvisst hva som er bakgrunnen for bruddet, men det ble spekulert heftig på om kjemien mellom sangstjernen Lady Gaga (33) og Bradley kunne ha noe med det å gjøre. Stjerneduoen spilte nemlig sammen i filmsuksessen «A Star is Born», og deres gode kjemi både på og utenfor lerretet vekket stor oppsikt.

Gaga, som brøt forlovelsen med agenten Christian Carino (50) i februar, har derimot blitt observert med en ny mann i Los Angeles - noe som satte en stopper for romanseryktene mellom henne og Cooper.

Og i sommer dukket det opp bilder av Bradley sammen med «Big Little Liars»-stjernen Laura Dern (52), og nok en gang svirret det kjærlighetsrykter rundt kjekkasen.

«Han er spektakulær»

Nå åpner Dern seg om forholdet til Golden Globe-vinneren.

- Vi er fantastisk gode venner. Vi er så heldige. Vi er familie, fortalte hun om forholdet sitt til den single filmstjernen til Us Weekly lørdag.

Det var i juli at bilder av duoen som spiste lunsj sammen i New York dukket opp hos blant annet Daily Mail, sammen med spekulasjoner om at de var på date. Og Dern klandrer ikke fans og presse for å være interessert i Bradleys kjærlighetsliv.

- Mennesker kommer alltid til å kommentere på ting de finner spennende. Og han er det mest fantastiske mennesket i verden, en av mine aller beste venner. Så jeg dømmer ingen for å være dypt nysgjerrig på livet hans, for han er spektakulær, uttalte hun videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Skjørtejeger

Det var i 2015 at Bradley ble kjæreste med den russiske skjønnheten Irina Shayk. Sammen har de datteren Lea De Sein Shayk Cooper, som kom til verden våren 2017.

Før forholdet til Shayk var Cooper linket til en rekke Hollywood-stjerner - blant annet Jennifer Aniston (50), Renée Zellweger (50) og Jennifer Lopez (50). I rundt ett år var han også kjæreste med «Avatar»-stjernen Zoë Saldaña (41) før han falt for den 17 år yngre britiske modellen Suki Waterhouse (27).

Suki og Bradley møttes for første gang på Elle Style Awards i London i februar 2013.

- Vi ble introdusert for hverandre og fant tonen nesten med en gang. Vi danset på etterfesten og han spurte om jeg hadde lyst til å være med på en klubb. Vi dro på Cirque Le Soir og han er en latterlig god danser, har Suki tidligere fortalt, ifølge Daily Mail.

I mars 2015 gjorde duoen det slutt, og allerede måneden etter begynte han å date Shayk.

Laura Dern har på sin side vært gift med den Grammy-vinnende artisten Ben Harper (49) i fem år. Duoen, som har døtrene Ellery (18) og Jaya (14) sammen, skilte lag i 2010.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

LES OGSÅ: Kim Kardashians mystiske sykdom er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer