Laura Dern og Bradley Cooper

Slik svarer hun på romanseryktene

- Jeg dømmer ingen for å være dypt nysgjerrig på livet hans.

NÆRT FORHOLD: Nylig begynte kjærlighetsryktene mellom filmstjernene Laura Dern og Bradley Cooper å svirre. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Nylig begynte kjærlighetsryktene mellom filmstjernene Laura Dern og Bradley Cooper å svirre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni ble det kjent at skuespiller Bradley Cooper (44) og modellkjæresten, Irina Shayk (33), hadde gått hver til sitt etter fire år sammen.

Det er fortsatt uvisst hva som er bakgrunnen for bruddet, men det ble spekulert heftig på om kjemien mellom sangstjernen Lady Gaga (33) og Bradley kunne ha noe med det å gjøre. Stjerneduoen spilte nemlig sammen i filmsuksessen «A Star is Born», og deres gode kjemi både på og utenfor lerretet vekket stor oppsikt.

Gaga, som brøt forlovelsen med agenten Christian Carino (50) i februar, har derimot blitt observert med en ny mann i Los Angeles - noe som satte en stopper for romanseryktene mellom henne og Cooper.

Og i sommer dukket det opp bilder av Bradley sammen med «Big Little Liars»-stjernen Laura Dern (52), og nok en gang svirret det kjærlighetsrykter rundt kjekkasen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer