<strong>ÅPNER SEG:</strong> Etter at Andrea Badendyck postet et bilde av seg selv og Paal Nygård på sosiale medier sist uke, begynte romanseryktene å svirre. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
ÅPNER SEG: Etter at Andrea Badendyck postet et bilde av seg selv og Paal Nygård på sosiale medier sist uke, begynte romanseryktene å svirre. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Andrea Badendyck:

Slik svarer hun på romanseryktene

- Han er en fin fyr.

Publisert

I mange år lå Andrea Badendyck (23) på topplisten over landets mest leste blogger. I høst har Oslo-jenta også gjort seg bemerket som en av deltakerne i kampen for tilværelsen i TV 2s populære TV-program «Farmen».

Både TV-seere og flere av de andre «Farmen»-deltakerne har blant annet vært vitne til øyeblikk som viste at Andrea og tromsøværingen Nikolai Aspen (22) hadde et godt øye for hverandre.

Sist fredag fortalte Badendyck at spekulasjonene riktignok var noe overdrevet. Nå verserer det romanserykter om bloggeren og nok en deltaker.

Ble overrasket

- Jeg og Nikolai fikk et veldig nært forhold inne på «Farmen», og vi tilbrakte mye tid sammen. Dette la selvfølgelig produksjonen også merke til, så det ante meg at de ville gjøre en greie ut av det på tv. Men jeg har ikke funnet kjærligheten på «Farmen» altså, sa hun Andrea til Se og Hør om Nikolai.

Samme dag publiserte imidlertid Andrea et bilde på Instagram av seg selv og en annen «Farmen»-deltaker, nemlig Paal Nygård (27):

«Han her», skrev Badendyck til bildet, etterfulgt av blant annen en hjerteemoji. Og det tok ikke lang tid før bildet, som i skrivende stund har nesten 7000 likes, mottok en rekke kommentarer som satte fart i spekulasjoner om en mulig romanse.

Torsdag åpner Badendyck seg om kjærlighetsryktene mellom henne og Nygård overfor VG.

- Jeg ble egentlig litt overrasket over at så mange plutselig begynte å spekulere på at vi er kjærester. Til og med andre deltakere. Folk har vel sett at jeg og Paal har vært en del sammen her hjemme, jeg tror det er derfor de har de tankene. Men jeg la bare ut bildet fordi jeg syntes det er fint, forteller hun til avisen.

På spørsmål fra VG om de bare er gode venner, svarer bloggeren følgende:

- Enn så lenge er vi bare gode venner, ja. Han er en fin fyr.

Saken fortsetter nedenfor.

Hadde kjæreste

Tidligere denne uken ble det kjent at Paal Nygård hadde holdt en viktig detalj skjult for «Farmen»-produksjonen i søknadsprosessen - nemlig at han hadde kjæreste.

- Det stemmer, det. Det var noe jeg holdt hemmelig for produksjonen i frykt for å miste plassen min i «Farmen». Jeg ble castet som en ung, singel mann fra byen. Og de håper jo selvsagt at det skal oppstå noen romantiske følelser på gården. Derfor følte jeg at det ikke var så klokt å kommunisere det til produksjonen, fortalte østfoldingen til VG tirsdag.

27-åringen slettet alle spor av kjæresten på sosiale medier i frykt for å bli oppdaget, og til VG fortalte han at forholdet tok slutt kort tid etter «Farmen»-innspillingen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>BARSKE KARER:</strong> Badendyck har blitt koblet til både Paal Nygård (t.v.) og Nikolai Aspen i «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
BARSKE KARER: Badendyck har blitt koblet til både Paal Nygård (t.v.) og Nikolai Aspen i «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Slet med nattesøvnen

Sist uke skapte også Andrea Badendyck overskrifter, da tv-seerne ble vitne til at hun rømte til skogs i full fortvilelse. Den spesielle manøveren skyldtes en slakteseanse som skulle finne sted på TV-gården, et øyeblikk 23-åringen taklet særs dårlig.

- Jeg forsøkte bevisst å ikke være så mye med grisene, for jeg antok at en av dem skulle slaktes. Men så måtte det selvfølgelig bli den geita jeg hadde tilbrakt mest tid med. Hjertet mitt var knust, fortalte hun til Se og Hør, og la til:

- Jeg får vondt langt inn i sjela bare av å snakke om det nå.

Saken fortsetter nedenfor.

Fikk tilbud om «Farmen kjendis»

I de tre døgnene Badendyck visste at geitebukken skulle dø, slet bloggeren både med nattesøvnen og vidåpne tårekanaler.

- Jeg var nok ikke helt klar over at det skulle oppleves så ille, men det var helt jævlig, rett og slett. Det som gjorde alt ekstra spesielt, var at jeg følte meg veldig alene. Alle andre ville få med seg slaktinga, og jeg hadde ingen som delte min reaksjon, sier hun.

Badendyck har livnært seg på blogging fra 13-årsalderen, med opp mot 40 000 daglige lesere. Andrea Badendyck er langt fra et ukjent navn, så hva gjør hun egentlig på «Farmen», og ikke «Farmen kjendis»?

- Jeg er blitt forespurt «Farmen kjendis» tidligere, men har egentlig tenkt at tv ikke er min greie. Da jeg fikk tilbud om å være med nå, kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Det som er ekstra spesielt er at jeg har en morfar på 90 som vokste opp i området, fortalte hun til Se og Hør i sommer.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt var knust

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer