Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sienna Miller:

Slik svarer hun på romanseryktene

- Det er forutsigbart og dumt.

Publisert

(Seoghør.no): Det kom som et sjokk på de fleste da Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (53) avslørte at de skulle skilles etter to år som ektepar og 11 år som kjærester høsten 2016.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, bekreftet Brad Pitt i en pressemelding til People.com den gang.

Sammen har de barna Maddox (14), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7).

Angelina, som leverte inn skilsmissepapirene først, sa at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

I etterkant har det versert mange rykter om hete romanser mellom «Fight Club»-kjekkasen og flere vakre Hollywood-stjerner. Den siste tiden har Pitt blant annet blitt linket til Kate Hudson (37) og Sienna Miller (35).

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKBRUDD: Her er eks-paret, Brad og Angelina, sammen under Oscar-utdelingen i mars 2014. Foto: NTB Scanpix
SJOKKBRUDD: Her er eks-paret, Brad og Angelina, sammen under Oscar-utdelingen i mars 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miller og Pitt har siden 2015 begge jobbet med filmen «The Lost City of Z». Hun som skuespiller og han som produsent.

Tidligere denne uken skrev Page Six at under en middag for filmens crew i Hollywood, hadde duoen «flørtet seriøst», «storkost seg i hverandres selskap» og «snakket sammen hele kvelden».

RØD LØPER: Miller spiller mot Charlie Hunnam og Rober Pattinsen i «The Lost City of Z». Foto: NTB Scanpix.
RØD LØPER: Miller spiller mot Charlie Hunnam og Rober Pattinsen i «The Lost City of Z». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Nå åpner Miller seg om de påståtte romanseryktene.

- Dette er ikke en gang verdig et svar. Det er forutsigbart og dumt, sa hun med et smil til Page Six tirsdag.

35-åringen brøt forlovelsen med Tom Sturridge (31), som hun har datteren Harlowe (4 1/2) med, i 2015.

Også den gang ble hun linket romantisk til Brad Pitt, som på dette tidspunktet fremdeles var gift med Angelina Jolie, mens innspillingen av «The Lost City of Z» pågikk.

- Så dette er sannheten: Brad Pitt produserer filmen som jeg akkurat er ferdig med å spille inn. Men jeg så ham ikke. Han har ikke vært på settet. Han er produsent og jeg har truffet ham to ganger. Det er vilt, fortalte hun den gang, ifølge nettstedet.

Rett etter bruddet fra Jolie holdt Pitt en lav profil i media. Men de siste månedene har han begynt å stille opp på filmpremierer igjen.

I januar overrasket han blant annet med å dukke opp under Golden Globe Awards, og tidligere denne måneden var han til stede under «The Lost City of Z»-premieren i Hollywood.

VAR UTRO: I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston, til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». Foto: NTB Scanpix.
VAR UTRO: I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston, til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Nelly Furtado brøt med ektemannen i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer