Kelly Osbourne:

Slik svarer hun på operasjonsryktene

- Det er merkelig.

LETTER PÅ SLØRET: Her er Kelly Osbourne avbildet under et moteshow i Los Angeles i fjor vår. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
LETTER PÅ SLØRET: Her er Kelly Osbourne avbildet under et moteshow i Los Angeles i fjor vår. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

TV-profil Sharon Osbourne (70) har aldri forsøkt å skjule at hun flere ganger har lagt seg under kniven og fikset på utseendet.

Etter et ansiktsløft høsten 2021 fikk hun derimot en støkk da hun så seg selv i speilet etter inngrepet og det ene øyet plutselig var lavere enn det andre.

- Det satt meg ut og det skremte meg. Jeg dro det virkelig for langt med det siste ansiktsløftet, og nå tenker jeg bare at jeg ikke vil gjøre noe mer, innrømmet hun da til The Sun.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslørte på Instagram at hun hadde gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Blir kritisert

Den siste tiden har det svirret rykter om at datteren hennes, Kelly Osbourne (38), også har fikset på utseende. Dette tilbakeviser 38-åringen nå selv i et nytt intervju.

- Jeg har aldri benyttet meg av plastisk kirurgi. Det er definitivt noe jeg kommer til å gjøre når jeg blir eldre, men nå er jeg for redd, forteller hun til Daily Mail og fortsetter:

- Jeg har tatt Botox. Det er alt. Det er merkelig for nå som jeg har gått ned i vekt, så kritiserer alle meg og prøver å finne ut hva jeg har gjort. Og så har jeg kun tatt av meg noen kilo. Det er bare slik fasongen på ansiktet mitt er.

Osbourne, som ble mor for første gang i januar, legger også til at hun i 2018 fikk hjelp til å gå ned i vekt.

- Og alle vet at jeg har tatt en slankeoperasjon, og det er et av de beste valgene jeg noen gang har tatt.

Under et Instagram-bilde Osbourne publiserte i slutten av august er det også mange som kommenterer utseende hennes.

«Det er ikke Kelly lenger», mener en bruker.

«Vekten kan forsvinne, men ansiktet kan aldri forandres», skriver en annen.

«Har du gjort noe med leppene? Hvorfor er de så store? Omg!» står det også.

Men jevnt over får hun mest skryt om hvor vakker hun er.

«Du er nydelig» og «Håret ditt er helt fantastisk», er en gjengangere i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Robbie Williams: - Jeg har dysmorfofobi

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer