Gigi Hadid:

Slik svarer hun på operasjonsryktene

- Gigis nese ser annerledes ut her enn hva den gjør nå.

HELT NATURLIG?: Gigi Hadid nekter for å ha fikset på utseendet sitt. Her er hun avbildet under CMA Awards i Nashville i USA høsten 2019. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
HELT NATURLIG?: Gigi Hadid nekter for å ha fikset på utseendet sitt. Her er hun avbildet under CMA Awards i Nashville i USA høsten 2019. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søstrene Gigi (25) og Bella Hadid (24) er to av verdens mest omtalte modeller. Begge har figurert på forsiden av de største motebladene og gått på catwalken for de store klesdesignerne.

All oppmerksomheten i rampelyset har også en bakside, og det har de begge to fått erfare ved flere anledninger.

Søstrene blir med jevne mellomrom beskyldt for å ha fikset på utseendet, og en rekke bilder av dem, som angivelig skal være «før»- og «etter»-bilder, sirkulerer på internett.

Sommeren 2018 svarte Bella direkte på spekulasjonene om at hun har latt seg operere - eller endret utseendet sitt på andre måter.

- Folk tror at jeg har tatt masse kirurgi eller gjort ditt eller datt. Vet du hva? Vi kan ta en scanning av fjeset mitt, kjære, fortalte hun den gang til InStyle, og la til:

- Jeg er redd for å ta fillere i leppene mine. Jeg har ikke lyst til å ødelegge ansiktet mitt.

Gir sminken skylden

Nå slår også storesøster Gigi tilbake mot ryktene.

I et intervju med Vogue forteller 25-åringen, som nylig ble mamma for aller første gang, at flere har påpekt at for eksempel nesen hennes ser ut til å ha forandret seg i løpet av årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer