Gigi Hadid:

Slik svarer hun på operasjonsryktene

- Gigis nese ser annerledes ut her enn hva den gjør nå.

HELT NATURLIG?: Gigi Hadid nekter for å ha fikset på utseendet sitt. Her er hun avbildet under CMA Awards i Nashville i USA høsten 2019. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
HELT NATURLIG?: Gigi Hadid nekter for å ha fikset på utseendet sitt. Her er hun avbildet under CMA Awards i Nashville i USA høsten 2019. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søstrene Gigi (25) og Bella Hadid (24) er to av verdens mest omtalte modeller. Begge har figurert på forsiden av de største motebladene og gått på catwalken for de store klesdesignerne.

All oppmerksomheten i rampelyset har også en bakside, og det har de begge to fått erfare ved flere anledninger.

Søstrene blir med jevne mellomrom beskyldt for å ha fikset på utseendet, og en rekke bilder av dem, som angivelig skal være «før»- og «etter»-bilder, sirkulerer på internett.

Sommeren 2018 svarte Bella direkte på spekulasjonene om at hun har latt seg operere - eller endret utseendet sitt på andre måter.

- Folk tror at jeg har tatt masse kirurgi eller gjort ditt eller datt. Vet du hva? Vi kan ta en scanning av fjeset mitt, kjære, fortalte hun den gang til InStyle, og la til:

- Jeg er redd for å ta fillere i leppene mine. Jeg har ikke lyst til å ødelegge ansiktet mitt.

Gir sminken skylden

Nå slår også storesøster Gigi tilbake mot ryktene.

I et intervju med Vogue forteller 25-åringen, som nylig ble mamma for aller første gang, at flere har påpekt at for eksempel nesen hennes ser ut til å ha forandret seg i løpet av årene.

Selv hevder supermodellen at det kun er sminke og dyktige make-up artister som er hemmeligheten bak dette.

Model Gigi Hadid presents a creation by designer Bruno Sialelli as part of his Fall/Winter 2020/21 women's ready-to-wear collection show for fashion house Lanvin during the Paris Fashion Week in Paris, France, February 26, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

- På videregående brukte jeg ikke så mye sminke, men jo mer jeg begynte å bli tatt bilde av, jo mer lærte jeg om hva som fungerte best for meg, forteller hun til bladet, ifølge Contact Music.

Videre forklarer Gigi at hun i begynnelsen av karrieren og på sine første opptredener på røde løpere, alltid sminket seg selv.

- Nå henter folk frem disse bildene og sier: «Gigis nese ser annerledes ut her enn hva den gjør nå». Men så er det egentlig bare effekten av sminken de ser.

25-åringen insisterer på at hun ikke i har benyttet seg av kosmetisk kirurgi.

- Jeg har aldri gjort noe som helst med fjeset mitt, men måten jeg har lært meg å bruke «contour» på visse områder, hjelper. Tidligere brukte jeg bare bronzer overalt og det gir ansiktet kun én form.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Fikk støtte av moren

Gigi og Bellas mor, den tidligere modellen Yolanda Hadid (57), har også sett seg nødt til å forsvare døtrene.

Det gjorde «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen vinteren 2019, like etter at hun hadde feiret at hun hadde fylt 55 år og at hun var fri for all plastisk kirurgi.

I anledning bursdagen delte Yolanda et bilde på Instagram av seg selv iført en rosa body og skjorte, og det gikk ingen av følgerne hus forbi. Samtidig strømmet kritikken rundt døtrene inn.

SKAPTE REAKSJONER: Dette bildet delte Yolanda Hadid med følgerne sine på Instagram. Det resulterte i at hun ble nødt til å forsvare barna sine mot spekulasjoner om plastisk kirurgi. Foto: Instagram/yolanda.hadid
SKAPTE REAKSJONER: Dette bildet delte Yolanda Hadid med følgerne sine på Instagram. Det resulterte i at hun ble nødt til å forsvare barna sine mot spekulasjoner om plastisk kirurgi. Foto: Instagram/yolanda.hadid Vis mer

«Lever i en kropp fri for brystimplantater, fillers, botox og hårextensions, og alt jeg trodde jeg trengte for å holde følge med hva samfunnet fikk meg til å tro om hvordan en sexy kvinne skal se ut, helt til all giftigheten nesten drepte meg», skrev hun blant annet til bildet.

Mens mange av følgerne hyllet ærligheten, kom det også mange stikk til Gigi og Bella.

«Jeg er enig med deg, men hva med døtrene dine? Spesielt Bella? Hun er vakker, men hun må ha tatt fillers? Og hun er i modellindustrien så hvordan forsvarer du det?» kommenterte en av følgerne.

«Bella har definitivt fikset på nesen og leppene sine. Dere er alle vakre, men vær så snill, hold det ekte», kommenterte en annen.

Yolanda så seg nødt til å svare følgerne sine på vegne av barna og skrev i kommentarfeltet:

«De vet bedre etter å ha sett hva jeg har vært igjennom».

LES OGSÅ: - Slo opp på SMS

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer