Eva Mendes:

Slik svarer hun på kritikken

Eva Mendes så seg nødt til å svare da en følger insinuerte at hun var for mye inne.

SVARER: Eva Mendes svarer ofte følgerne sine i kommentarfeltet på Instagram. Denne gangen fordi hun fikk kritikk for å holde seg mye inne. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
SVARER: Eva Mendes svarer ofte følgerne sine i kommentarfeltet på Instagram. Denne gangen fordi hun fikk kritikk for å holde seg mye inne. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det er svært få skuespillerpar i Hollywood som er mer mediesky enn Eva Mendes (46) og Ryan Gosling (39). Paret har helt siden de ble kjærester i 2011 holdt kortene tett til brystet, både om forholdet og tilværelsen.

De verner dermed også godt om privatlivet til døtrene Esmeralda (6) og Amada (4), som kom til verden i henholdsvis 2014 og 2016.

Til tross for at paret sjelden er å se i offentligheten sammen, har 46-åringen valgt å være mer åpen på sosiale medier - nærmere bestemt Instagram.

Der svarer hun ofte på spørsmål fra fansen i kommentarfeltet, og letter titt og ofte på sløret når det kommer spørsmål av det litt mer private slaget.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

«Nei, takk»

Det har «2 Fast 2 Furious»-stjernen gjort igjen, og denne gangen svarer hun ærlig på et spørsmål fra en fan. Denne helgen delte hun nemlig et svart-hvitt-bilde av seg selv på stranden.

«Tok meg en løpetur på stranden i morges. Nei da, det gjorde jeg ikke. Dette bildet ble tatt for minst 15 år siden. Har ikke sett en strand i år. Har ikke vært på løpetur i år», skrev 46-åringen spøkefullt til bildet.

Blant de tusen kommentarene under bildet, var det en følger som hintet til at hun burde komme seg ut oftere, og at det er ektemannens jobb å sørge for det, ifølge People.

«Du må fortelle Ryan at han skal ta deg med ut oftere», skrev følgeren under bildet.

Se dette innlegget på Instagram

Can you blame her. #CommentsByCelebs

Et innlegg delt av Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Det så skuespilleren seg nødt til å svare på.

«Nei, takk, det går bra. Vil heller være hjemme med mannen min enn noen andre steder i verden», kommenterte hun tilbake.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Ønsket seg ikke barn

Mendes og Gosling møttes da de spilte inn filmen «The Place Beyond the Pines» sammen. Siden den gang har de vært et stødig par, og skal tilsynelatende ha det svært bra med hverandre.

Som nevnt er paret svært mediesky, og har bare vist seg sammen på rød løper et fåtall ganger. Da Mendes ble gravid for første gang, kom det ikke frem i offentligheten før hun var syv måneder på vei.

Svangerskapet kom som en overraskelse på mange, da Mendes gjentatte ganger tidligere har erklært at hun ikke ønsket seg barn.

- Ryan Gosling skjedde

Det var imidlertid helt til hun møtte Ryan Gosling, som trolig fremdeles er å regne som en av verdens mest ettertraktede kjendismenn - til tross for at han ikke har vært singel på flere år.

I et usedvanlig åpenhjertig intervju med Women’s Health Magazine forklarte 46-åringen hvorfor hun skiftet mening.

- Det var det siste som kunne falt meg inn (å få barn, journ.anm.), men Ryan Gosling skjedde. Jeg mener, jeg forelsket meg i ham. Først da ga det mening for meg å få … Ikke barn, men hans barn. Han var veldig fokusert på det.

KRITIKKEN HAGLER: Superstjerna Adele høster mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

- De er så søte

Gosling selv har ikke lagt skjul på at familie er svært viktig for ham, og høsten 2016 tegnet 39-åringen et bilde av hvor mye samboeren og døtrene betyr.

- Vi kunne ikke vært lykkeligere. De er så søte, uttalte skuespilleren under Toronto International Film Festival - i forbindelse med premieren på storfilmen «La La Land».

- De har det fantastisk alle sammen. Jeg er en heldig mann. De gjør meg alle til en bedre mann, fortalte han til Us Weekly.

LES OGSÅ: Tatovering vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer