Gunhild Stordalen:

Slik svarer hun på kjærestespørsmålet

EAT-grunnleggerens nye Instagram-bilde får oppmerksomhet utenfor landets grenser.

VEKKER OPPSIKT: Etter at Gunhild Stordalen delte et bilde på Instagram av seg selv og Javad Mushtaq stiller flere spørsmål ved om hun har funnet kjærligheten på ny. Dette svarer hun på. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VEKKER OPPSIKT: Etter at Gunhild Stordalen delte et bilde på Instagram av seg selv og Javad Mushtaq stiller flere spørsmål ved om hun har funnet kjærligheten på ny. Dette svarer hun på. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått over et år siden sjokknyheten kom om at Gunhild (41) og Petter Stordalen (58) hadde bestemt seg for å flytte fra hverandre, etter ni år som ektepar og 14 år som kjærester.

Selv om de besluttet å gå hver til sitt ser det ut til at de har bevart det gode vennskapet, noe som blant annet har gjenspeilet seg i uttalelsene de har gitt om hverandre i etterkant av bruddet.

I juli i fjor kom imidlertid nyheten om at hotellkongen hadde funnet kjærligheten på ny med svenske Märta Elander Wistén etter bruddet.

- Det ble faktisk coronakrisen som førte oss sammen. Märta kom til Oslo på besøk like før alt stengte ned, og ble stuck med meg her, sa Stordalen til VG.

Gunhild uttrykket overfor avisen at hun var glad på eksmannens vegne. Hun påpekte også at hun og Petter alltid vil være gode venner og at hun ønsker ham og kjæresten alt godt.

- Jeg har ikke møtt Märta ennå, men jeg har hørt så mye bra og gleder meg til å bli kjent med henne, la hun til.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, fortalte Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

Vekker oppsikt i Sverige

Når det kommer til Gunhilds kjærlighetsliv har det derimot vært stille. Nå vekker derimot et nytt bilde på Instagram oppsikt, også utenfor landets grenser. I innlegget kan man se både videoer og bilder av at Gunhild og Javad Mushtaq lager mat sammen.

I innlegget skriver Gunhild at hun har laget seg et nytt nyttårsforsett - å få til ting på kjøkkenet.

«Derfor har jeg sammen med Javad Mushtaq (som er like ubrukelig) bestemt meg for å lære det grunnleggende om matlaging i 2021. Og dele det med dere», er blant det hun skriver.

Bildene og videoene av Gunhild med Javad har fanget oppmerksomheten til svenske Hänt - som omtaler sistnevnte som «en mystisk mann», og har blant annet mellomtittelen «Gunhilds nye avsløring om kjærligheten».

OVERRASKELSE: I programmet «Min kveld» avslører Petter Stordalen en liten hemmelighet på venstre rumpeball. Vis mer

- Min «partner in crime»

Det er imidlertid ikke bare Hänt som stiller spørsmål ved om Gunhild kan ha funnet kjærligheten på ny, men også flere følgere i kommentarfeltet lurer på om dette er tilfellet.

«Er det kjærlighet?» spør en følger.

«Ja, til rene råvarer, sunn og holdbar mat», svarer Gunhild enkelt og greit på spørsmålet fra følgeren.

SVARER PÅ KJÆRESTESPØRSMÅLET: Gunhild Stordalen tok seg tid til å svare følgerne sine på spørsmål om hun har fått seg kjæreste. Foto: Lise Åserud / NTB
SVARER PÅ KJÆRESTESPØRSMÅLET: Gunhild Stordalen tok seg tid til å svare følgerne sine på spørsmål om hun har fått seg kjæreste. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

«Veldig kjekk kjæreste og mye sunn mat», skriver en annen som antar at Instagram-innlegget betyr at Gunhild og Javad er et par.

På sistnevnte kommentar benytter imidlertid Gunhild anledningen til å avvise kjærestespørsmålet som har oppstått i kommentarfeltet.

«Haha, han er vennen min og min «partner in crime», men ja, maten er sunn og bærekraftig», svarer hun.

Det er imidlertid ikke første gang at Gunhild deler bilder av Javad på Instagram. I midten av desember delte hun blant annet flere bilder fra en tur til Tromsø, hvor de hadde vært i forbindelse med EAT.

«Hos EAT er business en fornøyelse, men klarte ikke forlate magiske Tromsø uten et lite eventyr», var blant det hun skrev til innlegget som blant annet inneholdt en video fra at de to var med på hundekjøring.

Også i juni delte hun et bilde av seg selv sammen med Javad. Utenom dette har Javad ved en rekke anledninger figurert på Gunhilds Instagram-profil.

Prisbelønt gründer

Dette er kanskje ikke så rart da Javad har en stilling i EAT. På organisasjonens nettside beskrives Javad som en prisbelønt gründer, anerkjent innovasjonsleder og en mangfoldspioner fra Norge med røtter fra Pakistan.

Det kommer også frem at han er utdannet siviløkonom fra BI, og har tidligere bakgrunn fra energisektoren der han har jobbet med Corporate Strategy og M & A i fire kontinenter. I tillegg er Javad nåværende leder for Oslo Hub i Global Shapers Community, et initiativ fra World Economic Forum.

På Javads Linkedin-profil står det også at han blant annet jobber for JM Ventures som founder og managing partner, i tillegg til special advisor for EAT, og founder og CEO av MAK.

I et intervju med E24 i 2019 kom det frem at Javad allerede som 15-åring hadde to gründer-prosjekter på CV-en. Det står også at listen over stillingene hans var for lang til å listes opp i intervjuet, noe Linkedin-profilen også er et bevis på.

IMPONERENDE CV: Javad Mushtaq har en lang liste over nåværende stillinger. Her avbildet i 2018 under NHOs årskonferanse. Foto: Vidar Ruud / NTB
IMPONERENDE CV: Javad Mushtaq har en lang liste over nåværende stillinger. Her avbildet i 2018 under NHOs årskonferanse. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer

- Jeg har alltid likt å utfordre meg selv og forsøke ting som ikke inngikk i en fem- eller tiårsplan. Noen er kanskje komfortable med et lineært løp, andre er kanskje mer som meg og har litt «hustler»-mentalitet, sa han.

I intervjuet fortalte Javad at foreldrene hans kom fra Pakistan på 70-tallet, og at han har vokst opp i det han beskrev som en gjennomsnittlig stor pakistansk familie med åtte søsken.

- Når du ikke kommer fra privilegerte kår, må du begynne å jobbe fra veldig tidlig alder. Foreldrene mine lærte meg til å ikke vente på at muligheter kommer til deg. Hvis du vil noe må du skape mulighetene selv, fortsatte han til E24.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Gunhilds pressekontakt, Dag Hvaring, i denne saken. Han har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

KASTET UT: Da Petter Stordalen stilte noen krav til «Skavlan»-redaksjonen, gikk det ikke helt som han hadde tenkt. Lyd: Storm Productions Vis mer

LES OGSÅ: Kom med humoristisk stikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer