Emilie Stordalen:

Slik svarer hun på kjæreste-stikket

Vekket oppsikt etter bilde med kjæresten.

ARTIG STUNT: Emilie Stordalen la ut et bilde av seg og kjæresten på Instagram, noe som fikk oppmerksomhet på andre siden av grensen. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram
ARTIG STUNT: Emilie Stordalen la ut et bilde av seg og kjæresten på Instagram, noe som fikk oppmerksomhet på andre siden av grensen. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emilie Anker Stordalen (28) har de siste årene tatt et større steg inn i søkelyset, spesielt etter at det i fjor ble kjent at faren Petter Stordalen (57) hadde overført formuen og aksjene i Strawberry Holding til henne og brødrene.

Og med berømmelse kommer det også kritikere, selv om kritikken noen ganger kan komme litt overraskende på - og kanskje bli litt i det underligste laget.

Det hindrer derimot ikke Emilie i å svare på det som skulle komme hennes vei.

Stordalens «svik»

Tidligere denne uken delte Emilie et bilde av seg og kjæresten Jens Bredberg på Instagram, hvor de tilsynelatende har unnet seg en liten spakveld.

Med ansiktene dekket av noe som skal forestille agurkskiver, ser paret inn i kamera.

28-åringens tekst til bildet har imidlertid fått noen til å reagere.

- Fikk ta ETT bilde så lenge jeg lovet å ikke vise det til noen, skriver Emilie til bildet, med en engle-emoji avslutningsvis.

Flere bet seg raskt merke i at hun delte bildet av kjæresten - selv om hun selv skrev i bildeteksten at han ikke hadde gitt tillatelse. Det som i utgangspunktet var en uskyldig spøk, ble tilsynelatende tolket som noe litt mer seriøst på andre siden av grensen, hos «Söta bror».

Svenske Expressen omtalte nemlig Emilies Instagram-innlegg, og titulerte det hele med «Stordalens svik - mot sin svenske kjæreste».

Det hele ble fanget opp av Emilie selv, som på Instagrams historiefunksjon kommer med et humoristisk stikk mot den svenske avisen.

SVARER: Emilie Stordalen kom med et sarkastisk stikk til svenske Expressen. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SVARER: Emilie Stordalen kom med et sarkastisk stikk til svenske Expressen. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

- Tror du vi overlever sviket? spør hun sine 14 000 følgere om, og legger til svaralternativene «Ja» og «Nei».

Se og Hør har ikke lyktes i å komme i kontakt med Emilie Stordalen.

En klisjé

Emilie og Jens har holdt forholdet sitt relativt tett til brystet, med unntak av noen få uttalelser. I fjor snakket hun derimot om kjæresten til VG Helg, hvor hun kunne røpe at hun og den svenske kjæresten møttes for om lag syv år siden.

Den gang jobbet Emilie blant annet som stuepike på The Thief, et av Stordalens prestisjehoteller i Oslo. Hun studerte i utlandet, men var hjemme for sommeren da hun møtte svensken på hotellet.

MØTTES PÅ JOBB: Emilie og Jens møttes på et av Stordalens hoteller. Her med pappa Petter og tidligere stemor Gunhild Stordalen. Foto: NTB scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Emilie og Jens møttes på et av Stordalens hoteller. Her med pappa Petter og tidligere stemor Gunhild Stordalen. Foto: NTB scanpix Vis mer

De ble riktignok ikke et par før et par år senere, og er i dag - tross en liten pause fra hverandre for en stund siden - samboere.

Han jobber i dag som markedssjef på The Thief, mens hun er konstituert markedssjef ved hotellet Clarion Hotel The Hub.

- Det er litt klisjé at jeg fant meg en i selskapet, da, sa hun til avisen i fjor.

I pappas fotspor

Det kan virke som at 28-åringens karriere har vært bestemt fra starten av, men Petter Stordalen har flere ganger uttalt at det aldri har vært noe press fra hans side om at barna skal ta over hotellbusinessen.

Likevel har Emilie valgt å gå i sin fars fotspor, og har en bachelor i hotellfag fra Cornell University i USA og en mastergrad ved Imperial College i London.

ÅPEN: Hotellkongen mottok rungende applaus fra publikum under kveldens «Senkveld med Helene og Stian». FOTO: TV2 Vis mer

Da hotellet The Hub åpnet ved Jernbanetorget i Oslo for snart et år siden, kom det fram at ting ikke kommer gratis, selv ikke for datteren til Petter Stordalen.

- Det er veldig gøy å være her i kveld. Jeg har jobbet med dette siden november i «pre opening teamet», og så skal jeg være med ganske lenge framover. Jeg tror det blir veldig gøy, kunne Stordalen fortelle til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Blant de verste forbildene i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer