Emilie Stordalen:

Slik svarer hun på kjæreste-stikket

Vekket oppsikt etter bilde med kjæresten.

ARTIG STUNT: Emilie Stordalen la ut et bilde av seg og kjæresten på Instagram, noe som fikk oppmerksomhet på andre siden av grensen. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram
ARTIG STUNT: Emilie Stordalen la ut et bilde av seg og kjæresten på Instagram, noe som fikk oppmerksomhet på andre siden av grensen. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emilie Anker Stordalen (28) har de siste årene tatt et større steg inn i søkelyset, spesielt etter at det i fjor ble kjent at faren Petter Stordalen (57) hadde overført formuen og aksjene i Strawberry Holding til henne og brødrene.

Og med berømmelse kommer det også kritikere, selv om kritikken noen ganger kan komme litt overraskende på - og kanskje bli litt i det underligste laget.

Det hindrer derimot ikke Emilie i å svare på det som skulle komme hennes vei.

Stordalens «svik»

Tidligere denne uken delte Emilie et bilde av seg og kjæresten Jens Bredberg på Instagram, hvor de tilsynelatende har unnet seg en liten spakveld.

Med ansiktene dekket av noe som skal forestille agurkskiver, ser paret inn i kamera.

28-åringens tekst til bildet har imidlertid fått noen til å reagere.

- Fikk ta ETT bilde så lenge jeg lovet å ikke vise det til noen, skriver Emilie til bildet, med en engle-emoji avslutningsvis.

Flere bet seg raskt merke i at hun delte bildet av kjæresten - selv om hun selv skrev i bildeteksten at han ikke hadde gitt tillatelse. Det som i utgangspunktet var en uskyldig spøk, ble tilsynelatende tolket som noe litt mer seriøst på andre siden av grensen, hos «Söta bror».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer