Khloé Kardashian:

Slik svarer hun på hetsen mot datteren

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen har fått nok av nettrollene.

LEI AV HETSEN: Realitystjernen Khloé Kardashian så ingen annen utvei enn å stenge kommentarfeltet sitt under bilde av seg selv og datteren sin. Foto: NTB Scanpix
LEI AV HETSEN: Realitystjernen Khloé Kardashian så ingen annen utvei enn å stenge kommentarfeltet sitt under bilde av seg selv og datteren sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått fem måneder siden Khloé Kardashian (34) fikk sin førstefødte datter,True, sammen med kjæresten Tristan Thompson (27). Siden den gang har det stormet rundt Kardashian-søsteren og familien på tre.

Kun tre dager før Khloés fødsel ble nemlig Tristan anklaget for å ha vært utro. Videoer av basketballstjernen i het omfavnelse med flere andre kvinner ble hyppig spredt i media, og siden har duoen tilsynelatende kjempet for å redde forholdet.

Men det er ikke bare utroskapen som har vekket stor oppmerksomhet.

Khloé har nemlig også fått flere stygge kommentarer rettet mot seg selv og den fem måneder gamle datteren.

Kommentarene 34-åringen har mottatt de siste månedene har vært kritikk for at hun er en dårlig mor, og ikke minst flere rasistiske og hatefulle ytringer om datteren i sosiale medier.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Stengte kommentarfeltet

Sistnevnte har resultert i at Khloé valgte å stenge kommentarfeltet på Instagram-profilen sin under et bilde av seg selv og True. Det er tydelig at realitystjernen har fått nok av netthetsen.

Ifølge E! News har 34-åringen helt siden første gangen hun delte et bilde av datteren True, mottatt rasistiske ytringer fra følgere.

Se dette innlegget på Instagram

💕 My sweet little mama 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Det var forrige uke at Khloé delte det søte mor-datter-bildet, og de neste dagene delte hun flere bilder av seg selv, men denne gangen med åpent kommentarfelt.

Det er ikke kun i Khloés egne kommentarfelt at det blir skrevet om True. Også på storesøster Kim Kardashian West (37) sin Instagram-profil lirer flere av seg hatefulle kommentarer.

IKKE MØRK NOK: Universitetet i Texas har en årlig missekåring, «Miss Black». Da Rachael Malonson ble kåret til vinner reagerte mange på at hun ikke var mørk nok i huden. Video. CNN Vis mer

Hudfarge-hets

Forrige uke delte 37-åringen et bilde av True sammen med de to kusinene Chicago West, som er Kim og Kanye Wests (41) yngste datter, og Kylie Jenner (21) sin datter, Stormi Webster.

Se dette innlegget på Instagram

💕 The Triplets 💕

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Chicago og Stormi er kun noen få måneder eldre enn True, og selv om alle tre er halvt afroamerikanske, er de to eldste tilsynelatende litt lysere i huden enn det sistnevnte er. Dette er noe flere har lagt merke til, og valgt å hetse i kommentarfeltet under Kims bilde.

Til tross for de stygge kommentarene om datteren, mottok reality-stjernen også enorm støtte fra flere av følgerne sine, og tirsdag delte Khloé et innlegg på Twitter som takk.

- Til dere som er ekte, JEG ELSKER DERE!!

- Jeg elsker deg også, baby True er helt nydelig! Ikke la disse miserable trollene fortelle deg noe annet, svarte en av Twitter-følgerne hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

Slo hardt tilbake

Som et medlem av Kardashian-Jenner-familien, må Khloé til stadighet stå i regnet av kritikk som strømmer inn i både kommentarfelt og på Twitter.

I august delte «Keeping up With The Kardashians»-stjernen et bilde av lille True sittende i en hvit, elektrisk Bentley-lekebil. Bilen var en gave til den lille jenta fra det Khloé beskriver som «tante Kimora», bedre kjent som modellen Kimora Lee Simmons (43).

Og det var nettopp det at True, som er få måneder gammel, satt i en eksklusiv, rådyr bil, som fikk en av Khloés følgere til å reagere. Blant annet anklaget følgerne Khloé for å presse materialisme inn i Trues hode, og la til at hun heller burde lese bibelen for datteren, ifølge The Mirror.

I ettertid har 34-åringen kommentert anklagene, og hun svarte blant annet at hun leser bibelen for True hver eneste dag.

- Hun er en baby som fikk en vakker gave og jeg var SÅ gira på å sette henne i den og ta et bilde. Jeg nyter hvert eneste øyeblikk jeg har med min søte engel. Engelen som GUD gav meg, skrev hun.

Khloé er tydelig fornøyd med den spektakulære gaven datteren har fått. Under bildet av den vakre jenta skrev nemlig den stolte moren:

- Jeg er ikke sikker på hva som er søtest, den søte bamsen som kjører Bentleyen, eller Trues kinn og smil. Tusen takk tante Kimora og familien for denne dyrebare gaven.

Kritikk for treningen

Det er ikke bare morsrollen Khloé får kritikk for. I et tidligere innlegg på Twitter måtte hun igjen forsvare seg overfor følgerne sine. Men denne gangen var det kritikk for treningsrutinene hun har etablert etter fødselen.

Nettroll mente hun hadde fått et usunt forhold til trening og kosthold, og at å trene nesten hver dag i uken som nybakt mor, ikke er bra.

Til dette svarte Khloé, og skrev følgende i en Twitter-melding:

- Mødre som velger å ta det med ro etter å ha fått en baby, jeg er så stolt av dere! Mødre som velger å trene etter å ha fått en baby, jeg er så stolt av dere!

Realitykjendisen fulgte videre opp med en tilhørende Tweet;

- Vi er så harde mot oss selv. Vær tålmodig og snill med reisen du går gjennom. Ikke sammenlign deg selv med alle andre.

Khloé avsluttet med å skrive at alle er fantastiske og verdige.

LES OGSÅ: Slik svarer Khloé på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer