SLÅR TILBAKE: Da Lena Dunham viste seg med ny ring på fingeren, trodde mange at hun hadde forlovet seg med Jack Antonoff. Det har hun ikke. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Da Lena Dunham viste seg med ny ring på fingeren, trodde mange at hun hadde forlovet seg med Jack Antonoff. Det har hun ikke. Foto: All Over PressVis mer

Slik svarer hun på forlovelsesryktene

Hollywood-pressen tok av da «Girls»-stjernen viste seg med ny ring.

SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Lena Dunham (28) skulle bare vise fram jakken sin, da hun forrige uke la ut et bilde på Instagram.

This jacket= my most beloved vintage find of 2014 @thebeardedladystore

Een foto die is geplaatst door Lena Dunham (@lenadunham) op

STOR STJERNE: Dunham er blitt verdenskjent for sin deltagelse i TV-serien Girls. Foto: All Over Press
STOR STJERNE: Dunham er blitt verdenskjent for sin deltagelse i TV-serien Girls. Foto: All Over Press Vis mer

Men det var ikke det Hollywood-pressen la merke til. På ringen hadde Dunham nemlig en ukjent ring.

Det hele fikk forlovelsesryktene til å rase. Men Dunham svarte på ryktene da hun ankom sesongpremieren av «Girls» mandag kveld sammen med Jenni Konner, som er seriens produsent, og Dunhams gode venn.

- Vi har vennskapsringer. Vi går med dem på den fingeren av en eller annen grunn. Det er den fingeren ringene passer på, sa Konner til People.com.Dunham på sin side forstår ikke oppstyret.

- Det er morsomt fordi jeg har en ring som jeg fikk av kjæresten min. Den har jeg på høyrehånden, men ingen bryr seg om den. Selv om det er en diamant. Så alle var sånn: La oss ignorere diamanten og fokusere på den andre ringen. Jeg tenkte at det måtte ha vært en rolig nyhetsdag, sier hun.

Dunham har vært sammen med rockeren Jack Antonoff siden 2012, etter at de møttes på en blind date.

- Jeg må si at hvis vi skal forlove oss, ville vi vært mer kreative enn å gjøre det på nyttårsaften. Vi vil ikke være så «vanlige».


LES OGSÅ: - Klarte ikke nyte sex før jeg var 25

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.