Sofia Richie og Scott Disick:

Slik svarer hun på eksens uttalelser

Sofia Richie er ikke storfornøyd med at Scott Disick røpte ultimatumet hennes.

ULTIMATUM: Denne uken avslørte Scott Disick at Sofia Richie ba ham velge mellom henne og Kourtney Kardashian. Sofia skal imidlertid ikke være overrasket over at det ble offentlig informasjon. Foto: Mediapunch/REX/NTB
ULTIMATUM: Denne uken avslørte Scott Disick at Sofia Richie ba ham velge mellom henne og Kourtney Kardashian. Sofia skal imidlertid ikke være overrasket over at det ble offentlig informasjon. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det var i 2015 at den eldste Kardashian-søsteren, Kourntey (41), og kjæresten Scott Disick (37) gikk fra hverandre, etter ni år sammen. Siden den gang har paret, som deler barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), funnet kjærligheten på ny hver for seg - opptil flere ganger.

I tre år var nemlig Disick i et et av-og-på-forhold med den 16 år yngre kjendisdatteren Sofia Richie (22) før de gikk hver til sitt i august i fjor.

I den nyeste episoden av familiens realityserie «Keeping Up with the Kardashians», avslører Scott overfor Kim (40) og Khloé Kardashian (36) at ekskjæresten Sofia skal ha gitt ham et ultimatum da de fremdeles var sammen.

Uttalelsen har imidlertid ikke gått helt hjem hos kjendisdatteren.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Opp- og nedturer

Trebarnsfaren hevder nemlig at Sofia ba ham om å velge mellom henne eller Kourtney.

- Jeg tenkte at jeg ville gi forholdet en sjanse og prioritere henne mer, men selv når jeg gjorde det, så føltes det som om hun ville dytte Kourtney ut, forteller Scott.

Nå forteller en kilde til E! News at Scotts samtale med Sofia skal ha vært svært forventet, og at hun til tider var sjalu på forholdet realitystjernene hadde seg imellom.

- Sofia og Scott måtte navigere seg gjennom mange problemer i forholdet. Det var ingen hemmelighet at de hadde sine opp- og nedturer når det kom til Kourtney, forteller kilden, og fortsetter:

- Da Kourtney og Scott kom nærmere hverandre og var mer sammen på grunn av barna, hadde Sofia store problemer med det. Hun trodde hun mistet ham til Kourtney og var sjalu til tider.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

- Lagt dramaet bak seg

At Scott valgte å lufte problemene sine ikke bare for familien, men også for offentligheten i serien, skal hun ifølge kilder være alt annet enn overrasket over.

- Sofia er ikke overrasket over at Scott delte problemene om forholdet med Kardashian-familien og offentlig i programmet. Hun skulle ønske det ble holdt privat, men visste det skulle skje når de gikk fra hverandre.

Nå skal imidlertid 22-åringen være klar for å legge forholdet bak seg.

- Sofia har gått videre og lagt dramaet bak seg. På dette tidspunktet er det ingen sjanse for at de blir sammen igjen.

Nå for tiden er Scott koblet til modellen Amelia Gray Hamlin (19), mens Kourtney har funnet lykken med Blink-182-trommeslageren Travis Barker (45).

LES OGSÅ: - De er offisielt et par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer