Kim Kardashian:

Slik svarer hun på eksens avsløringer

Hevder ekskjæresten lyver.

SLÅR TILBAKE: Kim Kardashian tok til Twitter for å kommentere uttalelsene Ray J har kommet med. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Kim Kardashian tok til Twitter for å kommentere uttalelsene Ray J har kommet med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke snakket Kim Kardashians (38) ekskjæreste, Ray J (37) ut om sexvideoen som i 2007 ble lagt ut på nettet, tre år etter at den ble spilt inn.

Både Kim og Ray J fikk økt stjernestatus etter lekkasjen, og i et intervju med Metro.co.uk snakket sistnevnte nylig ut om videoen som endret livet hans.

- Jeg tror det var en tid da vi begge var veldig unge, og det var noe som bare skjedde. Det kunne ha blitt veldig ille og negativt, men det endte opp... Jeg vil ikke si positivt, men vi er fremdeles her. Vi jobber og har vakre familier. Det endte fantastisk for oss begge, sier han.

I etterkant av intervjuet tok Ray J seg en tur ut på byen i London, der han ifølge The Sun kom med en rekke intime avsløringer om ekskjæresten.

En kasse full av leketøy

- Kim og jeg hadde det moro. Men hun likte ikke å bli svett, så under akten stoppet hun ofte opp for å fikse sminken sin, skal han ha sagt og lagt til:

- Hun likte å se bra ut mens vi hadde sex, med riktig lyssetting for å sette stemningen. Hun var vill, og hadde en rød Louis Vuitton-kasse full av leketøy.

Videre hevdet Ray J at Kim brukte 75 000 dollar i året på undertøy, og at hun til stadighet svarte telefonen når den ringte under samleie.

Svarer på avsløringene

Ray Js uttalelser ble raskt plukket opp av internasjonal sladderpresse, og det tok ikke lang tid før «Keeping Up with the Kardashians»-stjernens fans tok til sosiale medier for å kommentere dem.

Da Kim kom over en Twitter-melding skrevet av en som hevdet at Ray Js uttalelser tydet på at han slet med dårlig selvtillit, svarte hun at det var et tegn på noe helt annet, ifølge People.

- Eller så viser det at han er en patologisk løgner, skrev hun, etterfulgt av tre emojier som gråter av latter.

Videre beviste hun at hun ikke bryr seg om eksens påstander, ved å skrive at det er morsomt å se hvor mange som faktisk tror på det han skriver.

Usikker på soverommet

Ray Js påstander om at Kim er vill på soverommet, står i stor kontrast til det 38-åringen selv har uttalt.

I oktober kunne hun nemlig i et intervju med Richardson Magazine fortelle at til tross for at hun utad fremstår som en svært seksuelt selvsikker person, stemmer ikke dette overens med hvordan hun egentlig er og føler seg bak lukkede dører.

- Det er morsomt, fordi hjemme er jeg mye mer konservativ enn min offentlige personlighet er. Min offentlige personlighet er vill og seksuell, men jeg er egentlig ukomfortabel når jeg snakker om sex, og jeg er mye mer konservativ når det gjelder det, sa hun, og la til:

- Jeg kan gå på sett og være helt naken foran femti personer under en fotoshoot, men hjemme, når jeg er intim i sengen, er jeg sjenert og usikker. Jeg har definitivt to forskjellige personligheter. Men jeg tror at det å bli mor har gjort meg mer trygg på å være offentlig sexy.

LES OGSÅ: Åpner opp om oppveksten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer