«Grey's Anatomy»:

Slik svarer hun på comeback-ryktene

Skuespiller Sandra Oh spilte i den populære sykehusserien i 222 episoder.

COMEBACK?: Sandra Oh ble raskt en favoritt blant fansen i rollen som Dr. Cristina Yang. Her med Ellen Pompeo i rollen som Dr. Meredith Grey. Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/NTB
COMEBACK?: Sandra Oh ble raskt en favoritt blant fansen i rollen som Dr. Cristina Yang. Her med Ellen Pompeo i rollen som Dr. Meredith Grey. Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS! Denne saken inneholder potensielle spoilere.

De aller fleste ivrige «Grey's Anatomy»-fans har en nøye gjennomtenkt ønskeliste over ting som skal skje videre i TV-serien, som nylig bekreftet at det kommer en 18. sesong.

Øverst på manges liste står karakteren Dr. Cristina Yang, som fansen har ønsket å se tilbake på skjermen helt siden hun forlot serien i 2014.

DR. YANG: Sandrah Oh spilte i seriens første ti sesonger. Nå uttaler hun seg om et eventuelt comeback. Foto: Karen Neal / Abc-Tv / Kobal / REX / NTB
DR. YANG: Sandrah Oh spilte i seriens første ti sesonger. Nå uttaler hun seg om et eventuelt comeback. Foto: Karen Neal / Abc-Tv / Kobal / REX / NTB Vis mer

Sandra Oh (49), skuespilleren bak den strålende hjertekirurgen, har imidlertid holdt seg unna sykehusklærne de siste syv årene, og har i stedet gjort stor suksess med serier som «Killing Eve» og «American Crime».

Den nåværende sesongen av sykeshusserien har fokusert på den verdensomspennende pandemien, og Dr. Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo (51), har vært store deler av sesongen i koma grunnet smitte.

Dermed har også serieskaperne sett sitt snitt til å hente tilbake kjente og kjære legefjes, til stor glede for mange.

Etter en rekke spekulasjoner uttaler nå også Oh seg om et eventuelt gjensyn i TV-serien. Det gjør hun i podkasten «Asian Enough», gjengitt av Los Angeles Times.

Den uendelige historien: «Grey's Anatomy» Vis mer

Slik svarer hun

Til fansens store sorg viser det seg at skuespilleren ikke ønsker å gjøre comeback som kirurg, og på spørsmål om hun har vurdert å komme tilbake til Grey Sloan Memorial Hospital svarer hun et bastant «nei».

- Men jeg elsker det, og dette spørsmålet er grunnen til at jeg virkelig satte pris på serien, forteller hun ærlig.

FAVORITT: Sandra Oh avslører at hun ikke ønsker å gjøre comeback som Dr. Cristina Yang, til tross for at hun fremdeles er en storfavoritt blant fansen. Foto: John Locher / AP Photo / NTB
FAVORITT: Sandra Oh avslører at hun ikke ønsker å gjøre comeback som Dr. Cristina Yang, til tross for at hun fremdeles er en storfavoritt blant fansen. Foto: John Locher / AP Photo / NTB Vis mer

Oh var en del av seriens første ti sesonger, og ble en stor seerfavoritt. I podkasten forteller hun også at hun setter mer og mer pris på rollefiguren Cristina etter som tiden går.

- Det er veldig sjelden, tror jeg, å kunne se virkningene av en karakter på den måten. På en måte gjør du jobben i en boble, og så slipper du det når du er ferdig. Jeg forlot serien, herregud, for nesten syv år siden, sier hun, og fortsetter:

- I mitt hode er det borte, men for mange mennesker lever det fremdeles. Og mens jeg forstår og elsker det, så har jeg gått videre.

COMEBACK: «Iskrigerne» har ikke gått på TV siden 2017, nå er de tilbake. Video: TV 2 Vis mer

Sjokk-exit

Til tross for at «Grey's Anatomy» fremdeles holder koken etter så mange år, har fans uttrykt misnøye over hvilken retning serien har tatt. Det har som nevnt gjort at serieskaperne har tatt grep.

Denne sesongen har de nemlig både kastet flere kjente fjes i retning seerne og drept storfavoritter, trolig for å holde publikum på pinebenken - samt å gjøre dem fornøyde.

FERDIG: Jesse Williams gir seg som Dr. Jackson Avery. I serien har han spilt siden seriens sjette sesong. Foto: Abc-Tv Kobal / REX / NTB
FERDIG: Jesse Williams gir seg som Dr. Jackson Avery. I serien har han spilt siden seriens sjette sesong. Foto: Abc-Tv Kobal / REX / NTB Vis mer

Forrige uke avslørte blant annet en av seriens store stjerner at han ikke blir å se videre i sykehusserien.

Etter mer enn tolv år som Dr. Jackson Avery velger nemlig skuespiller Jesse Williams (39) å takke for seg. Hans siste episode har fått navnet «Tradition», og vil sendes 20. mai.

- Jeg vil for alltid være takknemlig for de ubegrensede mulighetene Shonda, nettverket, studioet, medarbeiderne, det utrolige crewet vårt, Krista, Ellen og Debbie, ga meg, uttalte han i en pressemelding ifølge People.

LES OGSÅ: Slaktes etter Leo-kommentar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer