Jennifer Lopez:

Slik svarer hun på botox-anklagene

Raser mot stjernen: - Vær ærlig!

SVARER FOR SEG: Jennifer Lopez så seg nødt til å slå hardt ned på botox-rykter. Foto: Evan Agostini / INVISION / TT / NTB
SVARER FOR SEG: Jennifer Lopez så seg nødt til å slå hardt ned på botox-rykter. Foto: Evan Agostini / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjeldent at fansen spekulerer på om Hollywood-stjernene har lagt seg under kniven og fikset på utseende sitt. Artist og skuespiller Jennifer Lopez (51) er blant stjernene som gang på gang har måttet forsvare seg når det kommer til spekulasjoner om plastisk kirurgi.

Nylig delte Lopez en video på Instagram hvor hun viste fram huden sin etter å ha brukt en ansiktsmaske fra sitt eget skjønnhetsmerke JLO Beauty.

«Helt ærlig, jeg kan ikke engang se en linje i ansiktet mitt. Det er glødende, nydelig, stramt og deilig. Jeg føler at dette tok ti år av ansiktet mitt», er blant det hun uttaler i videoen, ifølge Sky News.

- Vær ærlig

Videoen har blitt sett godt over sju millioner ganger, og har ikke gått upåaktet hen hos fansen.

«Ja, men du har også botox. Vær så snill, vær ærlig», kommenterer en av følgerne, mens en annen følger opp med:

«Folk tror på at disse produktene vil ta bort alle rynkene dine. Dette er falsk reklame. Hun har tatt botox og injeksjoner. Hvis du ikke tror på det, lyver du overfor deg selv. Er J Lo vakker? Ja! Absolutt. Har hun bare brukt olivenolje? NEI!»

Det er imidlertid en annen melding som får Lopez til å svare for seg.

«Kan jeg bare nevne at øyebrynene og panna ikke beveger seg i det hele tatt når du snakker eller prøver å uttrykke deg. Du har definitivt tatt botox og du har tatt mye av det. Det er helt greit. Bare nevner det», lyder kommentaren.

På dette svarer stjernen følgende:

«Haha, det er bare ansiktet mitt. For 500 millionene gang, jeg har aldri tatt botox eller andre injeksjoner eller kirurgiske inngrep. Bare nevner det.»

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Ba henne ta botox

Videre skriver Lopez at vedkommende burde skaffe seg litt JLO Beauty for å føle seg vakker i huden sin.

«Og her er en annen hemmelighet om JLO Beauty: prøv å bruke tida di på å være mer positiv, snill og oppløftende mot andre. Ikke bruk tida di på å prøve å få andre til å føle seg dårlig. Det vil også holde deg ungdommelig og vakker», legger hun til.

I desember i fjor mintes Lopez da hun var i 20-årene, om en mann hun datet som oppfordret henne til å ta botox da de befant seg på et legekontor.

- Jeg har aldri tatt botox. Og legen sa til meg: «visste du at du har en liten linje her? Vi burde starte med botox». Jeg mener jeg var 23 år gammel, og jeg svarte: «jeg kommer ikke til å gjøre det». Jeg likte ikke nåler, men kjæresten min bare: «jo, du burde gjøre det. Jeg gjør det». Men jeg sa bare «nei takk», utdypet hun i et intervju med ELLE.

NEKTER: Jennifer Lopez var kjapt ute med å svare på fansens beskyldninger. Foto: ENT / Splash News
NEKTER: Jennifer Lopez var kjapt ute med å svare på fansens beskyldninger. Foto: ENT / Splash News Vis mer

- Jeg lurer på hva som hadde skjedd med meg hvis jeg hadde begynt med botox som 23-åring. Hvordan ville jeg sett ut akkurat nå? Ansiktet mitt ville vært et helt annet i dag, la hun til.

Overrasket med nakenbilde

«Hustlers»-stjernen er ikke fremmed for å få stor oppmerksomhet både av fansen og pressen. I november i fjor skapte hun overskrifter da hun poserte kliss naken, bare iført forlovelsesringen fra Alex Rodriguez (45), på coveret sitt for singelen «In the Morning».

Lopez delte først bildet på sin Instagram-profil med følgende ordlyd: «Overraskelse! Her er det offisielle coveret til singelen 'In The Morning'. Singelen slippes på fredag.»

Man kunne derimot trygt fastslå at det overhodet ikke var singelen som fanget oppmerksomheten, men heller Lopez i Evas drakt. Bildet mottok både ris og ros fra hennes 138 millioner følgere.

Enkelte stilte blant annet spørsmål ved om Lopez var nødt til å kle seg naken for å kunne selge musikken sin.

«Er dette alt du bryr deg om? Å vise kroppen din? Kom igjen! Det er på tide å gjøre det bedre, være bedre. Dette er grunnen til at du ikke engang blir nominert til Oscar. Ingenting av det du gjør er banebrytende», lød en av de kritiske kommentarene.

Flere av verdens største stjerner tok seg også tid til å legge igjen en kommentar. «Legende», skrev artist og skuespiller Rita Ora (30), mens Vanessa Hudgens (32) skrev simpelthen: «Hot!»

LES OGSÅ: Derfor har Chrissy Teigen sluttet å drikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer