Britney Spears:

Slik svarer hun på bekymringene

Superstjernen bryter tausheten etter bekymringsmeldinger fra fansen.

BRYTER TAUSHETEN: Britney Spears adresserer for første gang fansens store bekymring for henne. Foto: SplashNews.com Splash News and Pictures, NTB
BRYTER TAUSHETEN: Britney Spears adresserer for første gang fansens store bekymring for henne. Foto: SplashNews.com Splash News and Pictures, NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at superstjernen Britney Spears (38) fremdeles vekker interesse blant folk. Spesielt i de siste par månedene har artistens navn vært på «alles» lepper, etter det flere fans mener er mistenksom oppførsel - og flere har uttrykt bekymring.

Den mangeårige bevegelsen #FreeBritney har igjen våknet opp til live, mye på grunn av at 38-åringens vergemål som nylig ble tema i en rettslig strid. Målet er å fjerne hennes far, Jamie Spears (68), som verge. Fansen mener blant annet at «Toxic»-sangeren holdes fanget mot sin vilje, og er overbevist om at hennes far utnytter datterens formue.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer

Det er imidlertid ikke bare vergemålet og Britneys far som bekymrer fansen. 38-åringen er nemlig svært aktiv i sosiale medier, da spesielt Instagram, hvor hun støtt og stadig velger å snakke til kamera.

Dette har imidlertid vekket bekymring hos flere, og kommentarfeltene flyter over av bekymringsmeldinger. Nå bryter imidlertid Britney tausheten om bekymringene.

Aldri hatt det bedre

Det er i en video på Instagram at stjernen nå velger å betrygge fansen. Mye tyder på at hun har lest og lagt merke til de mange bekymringene folk har delt over den siste tiden, og av den grunn nå velger å slå tilbake mot alle teoriene.

- Jeg vet at det har vært mange kommentarer, og jeg vet at mange sier mye forskjellig om meg. Men jeg vil bare la dere få vite at jeg har det bra, og jeg er lykkeligere enn jeg har vært i hele mitt liv, sier hun.

Se dette innlegget på Instagram

💋💋💋

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

Uttalelsen kommer etter at Britney har vært fraværende på sosiale medier i bortimot to uker. Fraværet kom i kjølvannet av en video hun delte på bilde- og videoplattformen 13. oktober som vekket stor oppsikt blant følgerne.

- Hva gir de deg?

I videoen snakket hun om at høsten har ankommet og om hvor morsom sommeren har vært. I kommentarfeltet var det derimot ikke like positivt stemning.

«Brit, det ser ut som du ikke har sovet på flere dager, men du prøver å se og høres ut som du er full av energi. Hva er det de gir deg?» skrev en fan under innlegget.

BEKYMRING: I september protesterte bekymrede fans fysisk i Los Angeles. Mange vil at Britney skal slippes fri fra vergemålet hun er under. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP, NTB
BEKYMRING: I september protesterte bekymrede fans fysisk i Los Angeles. Mange vil at Britney skal slippes fri fra vergemålet hun er under. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP, NTB Vis mer

En annen konto kommenterte: «Stemmen hennes rister og det ser som hun leser fra et manus».

Det var som nevnt ikke bare under denne videoen slike kommentarer er å se. Bortimot under hvert eneste innlegg på stjernens Instagram ser man lignende, og hun har tidligere slått tilbake mot spekulasjoner som sprer seg under bildene og videoene hennes.

«Jeg forstår hvordan noen kanskje ikke livet det jeg deler eller til og med forstår dem. Men dette er meg som er lykkelig. Dette er meg som er autentisk og så ekte som det kan bli!», skrev hun på Instagram i sommer.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Nederlag i retten

Som nevnt tidligere ble Britneys vergemål, som hun har vært underlagt siden 2008, tatt til retten i august. Popikonet skal ifølge BBC ha ønsket faren fjernet som verge permanent. Ifølge Us Weekly søkte hun såpass nylig som denne uken om å få han vekk.

OMSTRIDT: Saken om Britney Spears vergemål har preget mediene i flere år, men fikk en ny vår nylig. Mange vil at stjernens far skal tre av som hennes verge. Foto: AP, NTB
OMSTRIDT: Saken om Britney Spears vergemål har preget mediene i flere år, men fikk en ny vår nylig. Mange vil at stjernens far skal tre av som hennes verge. Foto: AP, NTB Vis mer

Frem til i fjor høst hadde han fullmakten over Britneys eiendeler, personlige beslutninger og spørsmål knyttet til hennes psykiske helse. Den gang måtte han derimot tre av som verge midlertidig, både av helsemessige grunner, men også fordi han på tidspunktet var under etterforskning for barnemishandling.

I stedet for sin egen far ønsket Britney en ny permanent verge, og i tillegg ønsket hun seg et «kvalifisert bemyndiget tillitsorgan» til å styre økonomien hennes.

Ifølge rettsdokumenter som ET Online har tilgang på, besluttet en domstol i Los Angeles å ikke foreta noen umiddelbare endringer i Britneys 12-årige vergemål. Domstolen valgte å la det nåværende vergemålet stå uendret fram til februar 2021 - dermed gikk ikke rettsmøtet i 38-åringens favør.

LES OGSÅ: Har tatt forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer