Britney Spears:

Slik svarer hun på bekymringene

Superstjernen bryter tausheten etter bekymringsmeldinger fra fansen.

BRYTER TAUSHETEN: Britney Spears adresserer for første gang fansens store bekymring for henne. Foto: SplashNews.com Splash News and Pictures, NTB
BRYTER TAUSHETEN: Britney Spears adresserer for første gang fansens store bekymring for henne. Foto: SplashNews.com Splash News and Pictures, NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at superstjernen Britney Spears (38) fremdeles vekker interesse blant folk. Spesielt i de siste par månedene har artistens navn vært på «alles» lepper, etter det flere fans mener er mistenksom oppførsel - og flere har uttrykt bekymring.

Den mangeårige bevegelsen #FreeBritney har igjen våknet opp til live, mye på grunn av at 38-åringens vergemål som nylig ble tema i en rettslig strid. Målet er å fjerne hennes far, Jamie Spears (68), som verge. Fansen mener blant annet at «Toxic»-sangeren holdes fanget mot sin vilje, og er overbevist om at hennes far utnytter datterens formue.

Det er imidlertid ikke bare vergemålet og Britneys far som bekymrer fansen. 38-åringen er nemlig svært aktiv i sosiale medier, da spesielt Instagram, hvor hun støtt og stadig velger å snakke til kamera.

Dette har imidlertid vekket bekymring hos flere, og kommentarfeltene flyter over av bekymringsmeldinger. Nå bryter imidlertid Britney tausheten om bekymringene.

Aldri hatt det bedre

Det er i en video på Instagram at stjernen nå velger å betrygge fansen. Mye tyder på at hun har lest og lagt merke til de mange bekymringene folk har delt over den siste tiden, og av den grunn nå velger å slå tilbake mot alle teoriene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer