Heidi Montag:

Slik svarer hun på babyryktene

- Du er ikke overvektig.

ØNSKER FLERE BARN: Det er over 12 år siden Heidi Montag og Spencer Pratt giftet seg. Her er de sammen med sønnen Gunner på MTV Movie & TV Awards i Los Angeles sommeren 2019. Foto: Pa Photos/ NTB
ØNSKER FLERE BARN: Det er over 12 år siden Heidi Montag og Spencer Pratt giftet seg. Her er de sammen med sønnen Gunner på MTV Movie & TV Awards i Los Angeles sommeren 2019. Foto: Pa Photos/ NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2017 ble skandaleparet Heidi Montag (34) og Spencer Pratt (37) foreldre for første gang da sønnen Gunner (3) så dagens lys.

- Vi er så velsignet som fikk en vakker og frisk gutt. Det var den hardeste og mest givende opplevelsen, fortalte hun til US Weekly etter fødselen.

Montag og ektemannen skapte jevnlig overskrifter i mediene gjennom sin deltakelse i den populære MTV-serien «The Hills» fra 2006 til 2010. Det vekket blant annet stor oppsikt da Montag avslørte at hun hadde gjennomgått hele ti plastiske operasjoner på én dag.

I 2019 ble det gjensyn med duoen i oppfølgeren «The Hills: New Beginnings», hvor Spencers dårlige forhold til søsteren Stephanie Pratt (34) hadde en sentral rolle.

THE HILLS: Stephanie Pratt og Spencer Pratt er søsken, og har ikke snakket sammen på nesten ti år. Når de endelig møtes, blir det høy temperatur. Video: Viafree Vis mer

«Folk er bare sjalu»

Etter at Heidi og Spencer fikk sønnen Gunner, har de ikke lagt skjul på at de ønsker å utvide familien ytterligere.

Samme måned som sønnen fylte to år i 2019, skrev tv-stjernen på Twitter at hun tenkte på baby nummer to, ifølge People.

Året før lettet Montag også på sløret om drømmen om flere barn.

- Jeg elsker å ha en sønn. Det er så gøy. Hvis vi får enda en gutt, kommer vi sannsynligvis til å ende opp med tre barn. En synsk person fortalte oss en gang at vi kom til å få tvillinger, så pass på, Mary-Kate og Ashley, fortalte hun den gang til E! News.

Da 33-åringen forrige helg delte en video hvor hun og ektemannen gjorde en liten dans sammen på Instagram, begynte flere fans å spekulere på om realitystjernen har blitt gravid igjen.

Flere medier omtalte saken, deriblant Daily Mail og The Sun.

«Heidi hadde på seg en kroppsnær blå kjole i videosnutten som viste litt hud over brystet og nær magen hennes. Det kunne også se ut som om hun viste frem en liten gravidmage, selv om hun fremdeles ikke har bekreftet om hun er gravid med sitt andre barn eller ikke», skrev The Sun.

Kort tid senere avkreftet derimot «The Hills»-stjernen babyryktene.

«Nei, jeg er ikke gravid enda. Bare litt overvektig», delte hun med følgerne sine på Twitter.

Mens kommentarfeltet hennes er skrudd av på Instagram, har flere fans skrevet medfølende meldinger til henne på Twitter.

«Oj wow, folk kan være så frekke», trøster en.

«Du ser kjempebra ut», skryter en annen.

«Du er super vakker og trener hardt hver eneste dag. Folk er bare sjalu på din fantastiske figur. Du må rocke og eie det du har. Du har ingenting å skamme deg over», mener enda en.

«Du er ikke overvektig», påpekes det også.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Stjerner over natten

Det er nå over 15 år siden første episode av «The Hills» rullet over tv-skjermene i USA, og gjorde hovedpersonene til noen av landets heteste realitystjerner.

Serien bød på mye drama, høy partyføring, plastisk kirurgi, trøblete forhold og alle tenkelige skandaler som en ekte realityserie bør inneholde.

Heidi Montag og Spencer Pratt var som nevnt to av de mest profilerte deltakerne i de fire årene serien gikk, og duoen skapte en rekke overskrifter i mediene - blant annet med sine økonomiske problemer og endeløse krangler med familiene sine.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I tillegg havnet de to stadig på kanten med de andre i serien, og mange reagerte sterkt på forholdet dem imellom. Blant annet skal oppførselen til Spencer ha vært mye av årsaken til problemene.

LES OGSÅ: - Trodde det var Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer