Heidi Montag:

Slik svarer hun på babyryktene

- Du er ikke overvektig.

ØNSKER FLERE BARN: Det er over 12 år siden Heidi Montag og Spencer Pratt giftet seg. Her er de sammen med sønnen Gunner på MTV Movie & TV Awards i Los Angeles sommeren 2019. Foto: Pa Photos/ NTB
ØNSKER FLERE BARN: Det er over 12 år siden Heidi Montag og Spencer Pratt giftet seg. Her er de sammen med sønnen Gunner på MTV Movie & TV Awards i Los Angeles sommeren 2019. Foto: Pa Photos/ NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2017 ble skandaleparet Heidi Montag (34) og Spencer Pratt (37) foreldre for første gang da sønnen Gunner (3) så dagens lys.

- Vi er så velsignet som fikk en vakker og frisk gutt. Det var den hardeste og mest givende opplevelsen, fortalte hun til US Weekly etter fødselen.

Montag og ektemannen skapte jevnlig overskrifter i mediene gjennom sin deltakelse i den populære MTV-serien «The Hills» fra 2006 til 2010. Det vekket blant annet stor oppsikt da Montag avslørte at hun hadde gjennomgått hele ti plastiske operasjoner på én dag.

I 2019 ble det gjensyn med duoen i oppfølgeren «The Hills: New Beginnings», hvor Spencers dårlige forhold til søsteren Stephanie Pratt (34) hadde en sentral rolle.

«Folk er bare sjalu»

Etter at Heidi og Spencer fikk sønnen Gunner, har de ikke lagt skjul på at de ønsker å utvide familien ytterligere.

Samme måned som sønnen fylte to år i 2019, skrev tv-stjernen på Twitter at hun tenkte på baby nummer to, ifølge People.

Året før lettet Montag også på sløret om drømmen om flere barn.

- Jeg elsker å ha en sønn. Det er så gøy. Hvis vi får enda en gutt, kommer vi sannsynligvis til å ende opp med tre barn. En synsk person fortalte oss en gang at vi kom til å få tvillinger, så pass på, Mary-Kate og Ashley, fortalte hun den gang til E! News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer