Khloé Kardashian:

Slik svarer hun på babyryktene

- Det er mitt liv, ikke deres.

SINGEL OG GRAVID? Mens Kim Kardashian har fire barn med sin mann Kanye West, så har Khloé Kardashian foreløpig bare ett med sin eks Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
SINGEL OG GRAVID? Mens Kim Kardashian har fire barn med sin mann Kanye West, så har Khloé Kardashian foreløpig bare ett med sin eks Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned sa Khloé Kardashian (35) at hun ikke utelukker å få barn med ekskjæresten Tristan Thompson (29).

Uttalelsen kom nok kanskje som en overraskelse på mange ettersom de to har vært gjennom et ganske så trøblete år. I midten av februar i fjor ble nemlig Thompson sett i het omfavnelse med Jordyn Woods (22), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (22).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Vil låne sperm

De to eksene, som sammen er foreldre til lille True (2), har de siste månedene likevel klart å opprettholde en fin tone for å samarbeide om datterens oppdragelse. Og i en episode av «Keeping Up With the Kardashians» i april snakket duoen om barn i en telefonsamtale.

- Jeg bare sier det, True trenger et søsken, forteller Tristan til Khloé - som svarer at hun kanskje kommer til å få laget noen embryoer (betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet, journ.anm.).

Men ettersom de to ikke lenger er kjærester, er det derimot én hake med det hele.

- Jeg vil måtte låne noe sperm, eller få noe av deg. Men det finner vi ut av senere, delte hun videre i episoden.

Denne uken begynte ryktene å svirre om Khloé allerede er gravid med barn nummer to.

Ifølge Page Six har realitystjernen begynt å poste gamle bilder av seg selv på Instagram, samtidig som hun har klippet bort magen på alle nye bilder, og dette fikk fansen til å reagere.

PÅKLEDD: Her skjuler tv-profilen kroppen sin bak en morgenkåpe, og det får fansen til å spekulere. Foto: Grab fra Instagram
PÅKLEDD: Her skjuler tv-profilen kroppen sin bak en morgenkåpe, og det får fansen til å spekulere. Foto: Grab fra Instagram Vis mer

Slår hardt tilbake

Da hun tirsdag også publiserte en video på historiefunksjonen sin med en «baggy» morgenkåpe som skjuler figuren hennes, oppstod det ytterligere spekulasjoner om en mulig graviditet, skriver nettstedet.

Onsdag eksploderte det med Twitter-meldinger fra fansen, og mange var klare i sin tale hvis det virkelig viser seg at Khloé har valgt å bli gravid med eksen.

- Er Khloé Kardashian gravid med Tristan IGJEN? For en vits, skriver en bruker, ifølge Page Six.

- Hvis Khloé Kardashian er gravid igjen med Tristans baby så må HELE familien si unnskyld til Jordan. De prøvde å ødelegge livet hennes over en billig mann, og så løper Khloé tilbake til ham som den klovnen hun er. Han var utro mot henne bare dager før hun fødte. KLOVN, raser en annen.

Onsdag kveld, norsk tid, slår derimot hovedpersonen selv hardt tilbake mot graviditetsryktene.

- Jeg er ikke mye på sosiale medier i disse dager og dette er en av hovedgrunnene til nettopp hvorfor jeg holder meg unna. Jeg blir kvalm av det jeg ser, og over de syke og sårende tingene mennesker skiver, deler hun blant annet på Twitter.

Videre synes hun det er sykt at så mange tror de vet alt om henne - inkludert livmoren hennes.

- De stygge tingene dere sier om meg kommer etter ET RYKTE. Jeg har sett så mange motbydelige Instagram-storys og tweets om meg over denne falske historien. Og hvis det var sant... det er MITT LIV, IKKE DERES, fortsetter hun.

Turbulent tid

Det er nå altså 15 måneder siden avsløringen om at Tristan ble tatt på fersken i å være utro med Jordyn Woods. Kun et par dager etterpå kom nyheten om at det var slutt mellom Khloé og Tristan - bare ti måneder etter at de ble foreldre til True.

Jordyn er for mange, som nevnt, best kjent for å være Kylie Jenners aller beste venninne og en kjær familievenn av Kardashian/Jenner-klanen. Men etter skandalen har forholdet gått i grus.

I mars i fjor fortalte Jordyn sin side av utroskaps-historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk» med Jada Pinkett Smith (48). Der hevdet 22-åringen blant annet at det ikke hadde skjedd noe annet enn et uskyldig avskjedskyss mellom henne og Thompson, men skandalen var altså likevel et faktum.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Som en del av en lengre forklaring, uttalte hun blant annet at de danset, drakk og koste seg på festen, men nektet for at de to hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Skandale før fødselen

Ovennevnte utroskapsskandale er likevel ikke den første for NBA-stjernen Tristan Thompson. Like før datteren True kom til verden i april i fjor, ble han nemlig observert i het omfavnelse med flere kvinner.

Den gang dukket flere videoklipp av ham opp i medier som Daily Mail og TMZ. I en av videoene så man blant annet at basketballstjernen flørtet vilt med to jenter på et utested i New York, før han kysset en av dem.

Tristans ekskjæreste, Jordan Craig, var den gang raskt på banen og ga et subtilt stikk i retning Tristan. Da NBA-stjernen ble sammen med Khloé Kardashian, hadde han nemlig nylig dumpet da høygravide Jordan. Hun fødte sønnen deres Prince i 2016.

«Hvis du respekterer deg selv og andre, ville du aldri ha forårsaket andres ulykke. Ønsker fred og fordragelighet for alle», skrev hun.

KARDASHIANS: De nye bildene fra sesong 17 av «Keeping Up With The Kardashians» hvor Kylie Jenner får spørsmål om hva hun føler om Jordyn Woods nå. Vis mer

LES OGSÅ: Nå viser Sophie Turner frem babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer