Khloé Kardashian:

Slik svarer hun på babyryktene

- Det er mitt liv, ikke deres.

SINGEL OG GRAVID? Mens Kim Kardashian har fire barn med sin mann Kanye West, så har Khloé Kardashian foreløpig bare ett med sin eks Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
SINGEL OG GRAVID? Mens Kim Kardashian har fire barn med sin mann Kanye West, så har Khloé Kardashian foreløpig bare ett med sin eks Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned sa Khloé Kardashian (35) at hun ikke utelukker å få barn med ekskjæresten Tristan Thompson (29).

Uttalelsen kom nok kanskje som en overraskelse på mange ettersom de to har vært gjennom et ganske så trøblete år. I midten av februar i fjor ble nemlig Thompson sett i het omfavnelse med Jordyn Woods (22), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (22).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Vil låne sperm

De to eksene, som sammen er foreldre til lille True (2), har de siste månedene likevel klart å opprettholde en fin tone for å samarbeide om datterens oppdragelse. Og i en episode av «Keeping Up With the Kardashians» i april snakket duoen om barn i en telefonsamtale.

- Jeg bare sier det, True trenger et søsken, forteller Tristan til Khloé - som svarer at hun kanskje kommer til å få laget noen embryoer (betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet, journ.anm.).

Men ettersom de to ikke lenger er kjærester, er det derimot én hake med det hele.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer