- IKKE GRAVID: Hollywood-stjernen legger skylden på en burrito etter at fansen vil vite om hun venter barn nummer to. Foto: NTB Scanpix.
- IKKE GRAVID: Hollywood-stjernen legger skylden på en burrito etter at fansen vil vite om hun venter barn nummer to. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Jenna Dewan Tatum:

Slik svarer hun på babyryktene

- Tusen takk for at dere bryr dere om meg.

(Seoghør.no): I desember 2012 var det stor jubel da stjerneparet Channing Tatum (37) og kona Jenna Dewan Tatum (36) avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

Våren året etter kom datteren Everly (4) til verden.

Denne uken begynte ryktene å svirre om at et nytt barn var på vei for duoen.

Mandag dukket nemlig den vakre brunetten opp i en vid og flagrende Zac Posen-kjole, som skjulte magepartiet, da hun skled ned den røde løperen under «Kingsman: The Golden Circle»-premieren i London.

Og samme dag postet skuespilleren også et bilde på Instagram som fikk ryktene til å eskalere, skriver People.com.

Saken fortsetter under bildene.

VID KJOLE: Babyryktene begynte å svirre da Jenna dukket opp i denne kjolen med stort tyllskjørt under premieren av filmen Kingsman: The Golden Circle. Foto: NTB Scanpix
VID KJOLE: Babyryktene begynte å svirre da Jenna dukket opp i denne kjolen med stort tyllskjørt under premieren av filmen Kingsman: The Golden Circle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
HOLDT SEG PÅ MAGEN: Det hjalp ikke at hun i tillegg plasserte hendene varsomt på magen mens hun lo på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix.
HOLDT SEG PÅ MAGEN: Det hjalp ikke at hun i tillegg plasserte hendene varsomt på magen mens hun lo på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Sammen med et bilde av et digert og vakkert tre skrev nemlig Jenna følgende:

«Da jeg gikk gravid med Everly kom jeg hit hver eneste dag og hvilte ryggen min mot trestammen mens jeg ba (i tillegg til at jeg tok uendelig med squats for å prøve å få fødselen i gang - andre mødre vet hva jeg snakker om). Ingenting gjør meg lykkeligere eller får meg til å føle meg mer levende enn når jeg er i kontakt med naturen. Godt å se deg igjen, du er magisk,» delte 36-åringen, om treet som befinner seg i Hampstead Heath i London, med sine over fire millioner følgere.

Og kommentarene lot ikke vente på seg.

- Betyr dette at du er gravid igjen? undrer brukeren 52packerfan52.

- Er dette en nydelig måte å annonsere at du er gravid på???? GRATULERER i så fall!!! skriver msnbarbie.

- Omg... Er du gravid? Håper det! deler marplachowda.

- Er dette et hint om noe som skal skje i fremtiden? Enda en liten en til kanskje? spør kris5091.

Hadde spist for mye

Men nå avviser Jenna at hun og ektemannen venter barn nummer to, og legger skylden på en fortært burrito.

- Tusen takk for at dere bryr dere om meg og for alle lykkeønskninger for matbabyen min. Og for det faktum at jeg virkelig måtte tisse, fleiper hun til People onsdag.

Saken fortsetter nedenfor.

Channing og Jenna møttes da de spilte mot hverandre i filmen «Step Up» i 2006 og giftet seg tre år senere i Malibu i Los Angeles.

Paret snakker gjerne åpent om sex-livet sitt, og i vår innrømmet de at de ønsker å gi datteren en bror eller søster en gang i fremtiden.

- Vi er ingen sex-planleggere. Ikke ennå! Gi oss et par år til. Kanskje med barn nummer to, uttalte Jenna til Redbook Magazine i april, ifølge People.

MOR OG DATTER: Her er Jenna på tur med datteren i Studio City i Los Angeles i sommer. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Her er Jenna på tur med datteren i Studio City i Los Angeles i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Henriette Bruusgaard: - Jeg er gravid igjen