Adam Levine:

Slik svarer han på utroskapsryktene

- Jeg gikk over grensen.

I HARDT VÆR: Behati Prinsloo og Adam Levine har vært sammen i ti år. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock
I HARDT VÆR: Behati Prinsloo og Adam Levine har vært sammen i ti år. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Maroon 5»-stjernen Adam Levine (43) bryter tausheten etter at han ble anklaget for å ha vært utro mot kona Behati Prinsloo (34), gjennom åtte år.

Duoen ble kjærester i 2012 og giftet seg to år senere. Sammen har de døtrene Dusy Rose (6) og Gio Grace (4), og tidligere denne måneden avslørte Prinsloo at de ventet sitt tredje barn.

Tar fullt ansvar

Nylig delte Instagram-modellen Sumner Stroh en video på TikTok hvor hun hevdet å ha hatt en ett år lang affære med artisten.

Stroh sa ikke spesifikt når den påståtte affæren skal ha funnet plass, men delte skjermbilder av Instagram-meldinger som tilsynelatende skal ha kommet fra Levines konto, skriver People.

DYRT: I år er det 10 år siden en av de mest kjente utroskapsskandalene fant sted. Nemlig da Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegren gikk fra hverandre. Video: Rød Løper Vis mer

TikTok-videoen gikk raskt viralt, og nå åpner altså popstjernen seg om utroskapanklagene.

«Mye blir sagt om meg akkurat nå og jeg ønsker å rense lufta. Jeg brukte dårlig dømmekraft da jeg snakket med andre enn kona mi i EN HVER form for flørtende måte. Jeg hadde ikke en affære, men jeg gikk likevel over grensen i en periode av livet jeg angrer på», skriver han på Instagrams historiefunksjon tirsdag og fortsetter:

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«I visse tilfeller ble det upassende; jeg har tatt opp dette og tatt proaktive skritt for å rette opp i det med familien min. Min kone og min familie er alt jeg bryr meg om i denne verden. Å være så naiv og dum nok til å risikere det eneste som virkelig betyr noe for meg var den største feilen jeg kunne gjøre. Jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. Jeg tar fullt ansvar. Vi skal komme oss gjennom dette. Og vi skal komme oss gjennom det sammen».

Kort tid etter at Levine kom med uttalelsen, postet Stroh følgende kryptiske melding på sin historiefunksjon på Instagram:

«Noen må gi denne mannen en ordbok».

Det skriver Page Six.

Prinsloo har foreløpig forholdt seg taus om saken, men tidligere i år hyllet hun ekteskapet og forholdet med ektemannen.

- Vi er bestevenner og vi har så like interesser. Vi prøver å sette hverandre først slik at vi kan få litt alenetid, men ungene er gale, fortalte «Victoria's Secret»-modellen til The Zoe Report i april, ifølge People.

LES OGSÅ: Deler stor nyhet: - Trives veldig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer