Blake Shelton:

Slik svarer han på ryktene

- Jeg synes det er morsomt.

LYKKELIGE: Gwen Stefani og Blake Shelton fremstår utad som et av Hollywoods kanskje mest forelskede par. Foto: REX/ NTB Scanpix
LYKKELIGE: Gwen Stefani og Blake Shelton fremstår utad som et av Hollywoods kanskje mest forelskede par. Foto: REX/ NTB Scanpix Vis mer

Det er nå nesten fire år siden stjerneparet Gwen Stefani (49) og Blake Shelton (43) forelsket seg i hverandre og ble kjærester.

Duoen deler titt og ofte søte bilder og romantiske hyllester til hverandre i sosiale medier, og med jevnlige mellomrom dukker det også opp påstander om at de to venter barn eller planlegger bryllup sammen.

- De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart, uttalte blant annet en kilde til Us Weekly i januar.

Nettstedet skrev videre at country-sangeren i lang tid skal ha ønsket å gjøre Stefani til sin kone, men at hun har holdt igjen på grunn av sønnene Kingston (13), Zuma (10) og Apollo (5), som hun har fra ekteskapet med rockeren Gavin Rossdale (53).

- Blake har lenge villet gifte seg med Gwen, men hun har alltid vært utrolig forsiktig fordi hun har tre barn å tenke på, uttalte kilden.

Nå avslører Shelton at han finner de ulike overskriftene ganske så underholdende.

- Når det kommer til disse ryktene, så skal jeg ikke sitte her og si at jeg er sur. Jeg synes det er morsomt. Gjennom årenes løp, så har jeg lært å ta det for det det er, innrømmer han til Entertainment Tonight.

Videre sier Blake at hvis han og Gwens liv er så interessant at tabloidpressen ser seg nødt til å dikte opp historier om dem, så ser han på det som et positivt problem.

- Vi har aldri hatt det bedre sammen enn vi har det nå, og vi kunne ikke vært lykkeligere, skryter han til nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

STEFAR: Her er Blake og Gwen på LA-premieren av Ugly Dolls i april sammen med popstjernens tre sønner Kingston, Zuma og Apollo. Foto: NTB Scanpix
STEFAR: Her er Blake og Gwen på LA-premieren av Ugly Dolls i april sammen med popstjernens tre sønner Kingston, Zuma og Apollo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Separerte seg samtidig

Det var høsten 2015 at det ble kjent at de to «The Voice»-kollegaene hadde falt for hverandre.

Like før duoen innledet en romanse hadde de begge to vært gjennom tøffe ekteskapsbrudd.

Først gikk Blake og Miranda Lambert (35) hver til sitt etter fire år som mann og kone i juli 2015, og bare en måned etterpå kom sjokkbruddet mellom Gwen og ektemannen gjennom 23 år, Gavin Rossdale.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Det var et sjokk

Årsaken til den overraskende skilsmissen mellom Stefani og Rossdale skal ha vært utroskap.

Rossdale skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeåringe barnepike, Mindy Mann, bak konas rygg.

Stefani har tidligere åpnet seg om bruddet og sagt at hun aldri hadde forestilt seg at livet hennes skulle ta en slik retning.

- Jeg skilte meg, noe som ikke var planen i det hele tatt. For meg var det ikke det. Det var et sjokk. Et forferdelig, crazy år og en eksplosjon i livet, sa hun i et intervju med radioverten Elvis Duran.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

#ticktock #timeflies @blakeshelton #bestie ❤️ gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Trebarnsmoren har også hintet om at bruddet mellom Blake og eks-kona ikke var spesielt pent.

- Han hadde bokstavelig talt gått gjennom akkurat det samme som meg på akkurat samme tidspunkt, har hun fortalt til NY Times.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Åpen for ekteskap

Selv om Blake Shelton altså foreløpig ler av forlovelsesryktene som svirrer rundt ham og Gwen Stefani, så nekter han ikke for at de kommer til å ta forholdet et steg videre en gang i fremtiden.

- Det kommer åpenbart til å lede et eller annet sted, men jeg kan love deg at vi ikke kommer til å dele disse nyhetene med sladrebladene du finner i butikkene, forsikrer «The Voice»-profilen, ifølge Entertainment Tonight.

Deretter forteller han at kjæresten har lært ham en rekke ting, spesielt det å se en sak fra alle sider før man reagerer og hopper til konklusjoner for tidlig.

- Hun er alltid støttende og den mest oppmuntrende personen jeg noen gang har møtt. Det er helt ufattelig hvor støttende hun er, og jeg forteller henne dette hele tiden, men hun innser det ikke selv, roser han.

Da Shelton fylte 43 år tidligere denne måneden, hyllet Stefani ham med denne søte kjærlighetserklæringen på Instagram:

LES OGSÅ: Prinsesse Beatrice: - Hun er hodestups forelsket