Kim Kardashian og Pete Davidson:

Slik svarer han på romanseryktene

- De hvisker og stirrer på meg.

NYTT PAR? Pete Davidson og Kim Kardashian har blitt observert sammen flere ganger den siste tiden. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / Jackson Lee / NTB
NYTT PAR? Pete Davidson og Kim Kardashian har blitt observert sammen flere ganger den siste tiden. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / Jackson Lee / NTB Vis mer
Publisert

De siste ukene har Kim Kardashian (41) og den 14 år yngre komikeren Pete Davidson (27) skapt en rekke overskrifter i amerikansk presse.

Det hele startet med at duoen ble avbildet hånd i hånd i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California. Kort tid etter ble de også observert på en hemmelig middag sammen på Davidsons hjemsted, Staten Island i New York.

- Pete arrangerte en privat middag på takterrassen for dem. Det var kun de to. De klarte å snike seg inn og ut i stillhet, fortalte en kilde til Page Six i begynnelsen av denne måneden.

De skal også ha tilbrakt en kveld sammen på den private klubben Zero Bond på Manhattan, ifølge People.

Dette har naturligvis satt ytterligere fart på ryktene om et gryende kjærlighetsforhold mellom de to.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

«Det er sant»

Nå letter Pete Davidson for første gang på sløret om den påståtte romansen.

Da «Saturday Night Live»-stjernen mandag gjestet tv-showet «Late Night with Seth Meyers», klarte ikke programlederen å dy seg med å stille 27-åringen et spørsmål om privatlivet hans. Rettere sagt forholdet mellom ham og Kim Kardashian.

- Jeg har lyst til å spørre om noe. Jeg vil gjerne ha en bekreftelse på om det er et rykte eller om det er sant. Det er noe vi har kunne lese mye om i pressen, begynte Seth Meyers (47) å si, ifølge People, før komikeren avbrøt ham:

- Jeg har også hatt lyst til å snakke om dette for jeg går forbi mange mennesker som hvisker og stirrer på meg . Men det er sant, innrømmet Davidson - før han la til:

- At jeg har et nytt show som kommer ut på Tubi.

27-åringen refererte med dette til sitt nye animerte show «The Freak Brothers» som har premiere senere denne måneden, ifølge nettstedet, og unngikk med det på snedig vis å sno seg unna romanseryktene.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Kysset på tv

Kim Kardashian søkte som kjent om skilsmisse fra Kanye West (44) etter nærmere syv års ekteskap i februar. Sammen har de barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Davidson har på sin side vært linket til en rekke høyprofilerte kvinner de siste årene.

Han har blant annet vært forlovet med artisten Ariana Grande (28), samt datet stjerner som Kaia Gerber (20), Kate Beckinsale (48), Cazzie David (27) og Margaret Qualley (27). Sist var han i et forhold med «Bridgerton»-skuespiller Phoebe Dynevor (26).

PÅ «SNL»: Komiker Pete Davidson og realitystjernen Kim Kardashian i en sketsj tidligere i høst. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB
PÅ «SNL»: Komiker Pete Davidson og realitystjernen Kim Kardashian i en sketsj tidligere i høst. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB Vis mer

I midten av oktober var firebarnsmoren vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i en rekke sketsjer - blant annet med Davidson. De to delte også et kyss på skjermen som Aladdin og prinsesse Yasmine.

Om dette kysset skal ha ført til hete følelser mellom de to, vites ikke, men de har altså nå tilbrakt mer og mer tid sammen også utenfor tv-skjermen.

- Pete kan være supersjarmerende og Kim elsker oppmerksomheten, fortalte en kilde til People sist uke, og fortsatte:

- Fokuset hennes er fremdeles barna og jobben, men det er ingen tvil om at hun er klar for å date. Hun er veldig lykkelig og på en bra plass i livet. Hun har kommet seg videre fra Kanye og det føles riktig.

LES OGSÅ: Kim Kardashian: - Absolutt knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer