Travis Barker:

Slik svarer han på romanseryktene

- Jeg elsker henne uendelig høyt.

HEFTIGE SPEKULASJONER: Den siste tiden har Travis Barker og Kourtney Kardashian blitt observert stadig oftere sammen. Det har resultert i rykter om en potensiell romanse. Foto: NTB Scanpix
HEFTIGE SPEKULASJONER: Den siste tiden har Travis Barker og Kourtney Kardashian blitt observert stadig oftere sammen. Det har resultert i rykter om en potensiell romanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kourtney Kardashian (39) har siden fjorårets brudd med Younes Bendjima (25) blitt koblet til flere menn. Den seneste i rekken er Blink 182-medlem Travis Barker (43), der en påstått flørt mellom de to fikk bred omtale tidligere denne uka.

Duoen har vært venner i en årrekke. Skulle man derimot tro en kilde i Radar Online, har forholdet nå utviklet seg til noe mer.

- Helt siden Kourtney ble singel, har de kommet stadig nærmere hverandre, og det har kommet til et punkt hvor han overnatter hos henne i skjul, sa en kilde til Radar Online, og fortsatte:

- Travis har tilsynelatende alltid vært interessert i Kourtney, men ble alltid satt til side mens hun oppfylte sine boy toy-fantasier. Men nå er Kourtney klar for å utforske ting. Hun har virkelig falt for ham.

- Elsker henne

Påstandene ble raskt viet betydelig spalteplass i media, men nå har altså Blink 182-stjerna tatt til orde i saken. I et intervju med People forklarer Travis at den påståtte romansen mellom ham og Kourtney er rent oppspinn.

- Kourtney er en kjær venn. Det er alt. Jeg elsker henne uendelig høyt, og jeg elsker familien hennes. Men ja, vi er bare venner, sier Travis Barker til nettstedet.

Video: Splash News Vis mer

Nye romanserykter

At Kourtneys kjærlighetsliv er av stor interesse for tabloidpressen, er ingen ukjent sak. I desember kunne US Weekly avsløre at 39-åringen hadde blitt observert i het flørt med sangeren John Mayer (41), som tilsynelatende skal ha virket svært interessert i realitystjerna.

I slutten av januar i år ble hun imidlertid fotografert med en «mystisk mann», som senere viste seg å være Dakota Duron.

Saken fortsetter under:

De to ble blant annet avbildet sammen på vei til den mye omtalte restauranten Nobu i Malibu, men ifølge Mirror er også dette forholdet rent platonisk. Kourtney og Dakota har nemlig kjent hverandre i lengre tid, og han skal også være en familievenn som har tilbragt mye tid med Kardashian/Jenner-klanen.

Hyllet eksen

Kourtneys siste faste forhold ser dermed ut til å ha vært med ovennevnte Younes Bendjima. Etter om lag to år som kjærester gikk duoen hver til sitt i august i fjor.

Hvilket forhold de to eksene har i dag er ikke kjent, men mye later til at de har skilt lag som venner - i hvert fall om vi skal tro Younes' Instagram-innlegg fra desember.

- La oss aldri glemme denne kvinnen som er vakker både på utsiden og innsiden. Jeg er ikke den type mann som glemmer sånt, skrev han og fortsatte:

- Du er en fantastisk kvinne og mor og jeg håper du finner lykke for deg og barna dine. Når alt kommer til alt, er alt kjærlighet. Vi vet ikke hva som kan skje i morgen, så sånn er det.

TOK SLUTT: Etter om lag to år som kjærester tok forholdet mellom Younes Bendjima og Kourtney Kardashian slutt i fjor. Foto: NTB Scanpix
TOK SLUTT: Etter om lag to år som kjærester tok forholdet mellom Younes Bendjima og Kourtney Kardashian slutt i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2015 var det også spikeren i kista for Kourtneys ni år lange forhold med Scott Disick (35), som hun har barna Mason (9), Penelope (6) og Reign (4) sammen med.

Selv om realitystjernen og 35-åringen hadde et svært turbulent og offentlig forhold, har de beholdt et nært bånd til hverandre etter bruddet. Selv om Kourtney foreløpig ikke ser ut til å ha funnet den rette etter Scott, har han gått inn i et nytt forhold med 20 år gamle Sofia Richie.

LES OGSÅ: Så mye er reality-familien verdt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer