Öde Nerdrum:

Slik svarer han på kjærestespørsmål

Det er uklart hva Öde Nerdrums sivilstatus er i dag.

SVARER: I Ida Fladens podkast svarer Öde Nerdrum på et kjærestespørsmål. Han er imidlertid ikke så villig til å lette på sløret. Foto: TV 2
SVARER: I Ida Fladens podkast svarer Öde Nerdrum på et kjærestespørsmål. Han er imidlertid ikke så villig til å lette på sløret. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Kunstneren Öde Nerdrum (26) tok seg helt til finaleuka i vinterens utgave av «Farmen Kjendis», og ble en stor seerfavoritt. Han vant ikke konkurransen, men med sitt rufsete hår, riksmålstale og sjarmerende vesen vant han det norske folks hjerter.

I månedene etter at «Farmen»-finalen var historie, har ikke interessen for kunstneren sakket ned. Det har blant annet ført til at deltakeren har blitt rent ned av romantiske henvendelser - rettere sagt frierbrev.

- Ja, veldig mange. Det er ganske søkt. Men flere har vært med en poetisk tilnærming, en fortalte at hun hadde drømt at jeg var hennes livsledsager, fortalte 26-åringen til Se og Hør i januar.

I mai i fjor kunne han fortelle at sivilstatusen hans på «tørt og byråkratisk språk» var «ugift». Oversatt til 2021 betyr det «singel».

Nå, i forbindelse med at han gjester Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden», har han imidlertid et litt annet svar.

AVSLØRER: Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen gjester «Senkveld», og der sier Öde at faren hans har veldig lyst til å treffe Anniken. Vis mer

- Jeg er helt håpløs

Det er nemlig flere som lurer på 26-åringens sivilstatus, og Fladen, som enhver god programleder, spør han rett og slett om hva status i kjærlighetslivet hans er akkurat nå. På det svarer 26-åringen:

- Det vil jeg holde hemmelig, sier han, til stort sjokk fra programlederen - som forteller at hun blir svært trigget av setningen.

26-åringen påpeker videre at det er av hensyn til de involverte, uten å gå nærmere inn på temaet. Han forholder seg også taus da Fladen spør rett ut om han faktisk er singel eller ikke.

Han deler imidlertid at forrige gang han var i et forhold, var for fire år siden. Det er også den eneste kjæresten han har hatt tidligere.

- Jeg er helt håpløs, fordi jeg er så utydelig. Jeg har i hvert fall vært det. Jeg tror at det bør være slik at man går inn med en viss trygghet, at man går inn i det uten forventninger - uten forventninger om at det går veldig bra, men heller ikke forventninger om at det går dårlig, sier han på spørsmål om hvordan han er som kjæreste, og fortsetter:

- Jeg går nok lett inn i det med ankeret til bunns. At jeg sitter litt fast i … Jeg går ikke inn i det med full selvsikkerhet da. Jeg har ikke gjort det i hvert fall.

«ONE NIGHT STANDS»: Öde Nerdrum forteller hva han synes om «One night stands» Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Öde Nerdrum, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

- Savner ofte en kjæreste

Senest i januar forklarte han overfor Se og Hør at han én dag ønsker å etablere seg, men at han ikke var på utkikk etter noen spesielle akkurat da.

- Ja, jeg vil jo det, men det er ikke noe hast heller. Handler man med hastverk gjøres alt feil. Så jeg har ingen problemer med det, svarte han på spørsmål om han ønsker å etablere seg.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Tre av de seks gjenværende deltakerne måtte forlate «Farmen kjendis» rett før finalen. Det tok de mildt sagt pent. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

En knapp måned senere innrømmet 26-åringen at han faktisk kjenner på et savn etter en kjæreste.

- Ja, ja. Jeg savner ofte en kjæreste. Men det skjer som oftest på kvelden - i melankolske øyeblikk. Det skjer ikke på daglig basis, sa han med et smil.

- Savner du kjæreste nå?

- I dette øyeblikk, når vi snakker sammen nå, må jeg nok si nei. Én ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg ikke skal bli sammen med noen av dem som sender meg frierbrev. All respekt til alle disse, men jeg opplever det som et litt dødfødt prosjekt, sa han i februar.

LES OGSÅ: - Blir vår egen lille familie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer