Seth Rogen:

Slik svarer han på kidnapping-ryktene

- Kan vi sjekke status på Seth?

KIDNAPPET?: En bruker på TikTok var overbevist om at Seth Rogen var borte. Nå svarer han på de elleville ryktene. Her med skuespiller-kollega Charlize Theron. Foto: Ovidiu Hrubaru/ REX/ NTB
KIDNAPPET?: En bruker på TikTok var overbevist om at Seth Rogen var borte. Nå svarer han på de elleville ryktene. Her med skuespiller-kollega Charlize Theron. Foto: Ovidiu Hrubaru/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at fansen ofte bekymrer seg for hvordan det går med sin favorittkjendis. Både skuespillere og artister må stadig avkrefte rykter i øst og vest, og berolige følgerne sine om at de faktisk har det bra.

En av skuespiller Seth Rogens (39) fans har imidlertid tatt det hele ett steg lenger.

Han var nemlig overbevist om at skuespilleren var blitt kidnappet av en keramiker, ifølge E! News.

SIMULERER SEX: Etter at Kanye West slapp musikkvideoen til «Bound 2», slapp Hollywood-kompisene Seth Rogen og James Franco «Bound 3» - en ganske heftig parodi på Kanyes video. Vis mer

«Kan vi sjekke status på Seth?»

Bakgrunnen for bekymringen skal ha vært Rogens Instagram-konto, som han i disse dager bruker til å dele bilder av keramikkvasene han har laget.

Den kanadiske TikTok-brukeren Chris tok det som et tegn på at 39-åringen var i fare - likevel med et glimt i øyet.

«Har noen sett Seth Rogen i det siste?» spurte han på den populære videodelingstjenesten.

«Har ikke sett et nylig bilde av ansiktet hans. Jeg har en ganske gal hypotese om at Seth har blitt kidnappet av en tvilsom keramiker, som har bundet ham fast, helt satt ut av spill», synger Chris i videoen, der han også har fått en venn til å gjenskape kidnappingsscenarioet.

TikTokeren påpeker også at videoen absolutt ikke er noen fornærmelse mot skuespillerens keramikkunnskaper, og legger til:

«Jeg sier ikke at det er umulig at Seth, i tillegg til komedie, kan lage keramikk. Jeg lurer bare på om vi kan sjekke status på Seth?»

KIDNAPPET: Zac Efron og broren Dylan bestemmer seg for å "kidnappe" bestefaren deres slik at de kan få sett EM-finalen sammen. / Instagram: zacefron Vis mer

Svarer på ryktene

Ryktene viste seg imidlertid å ikke stemme, og letemannskapet Chris påstår han var på vei til å sende ut kan dermed slappe helt av. På Twitter har nemlig 39-åringen nå svart på ryktene.

«Denne videoen er veldig morsom og ikke sann i det hele tatt! Jeg har ikke blitt kidnappet! Dette er ikke en kidnapper som skriver fra Seths konto! Jeg lover!»

I mars fortalte 39-åringen til The New York Times at keramikken har blitt mer enn bare en hobby for ham - han bruker det også som meditasjon.

- Det er meditativt. Det tvinger deg til å være veldig til stede.

Sammen med en barndomsvenn startet han firmaet Houseplant, der han selger noe av keramikken.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston røper beinhard vaksine-avgjørelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer