«Paradise Hotel»

Slik svarer han på hetsen

«Paradise Hotel»-deltaker Even Kvam forteller at de negative kommentarene bare gir ham høyere selvtillit.

OPPMERKSOMHET: Even Kvam, deltaker i vårens «Paradise Hotel» filmet en video av kameraten din under en fuktig kveld. Den gikk ikke upåaktet hen. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et like sikkert vårtegn som at løvetannene stikker opp fra bakken er at årets ferske «Paradise Hotel­­»-deltakere skaper reaksjoner blant den norske befolkningen.

Første episoden dukket opp på skjermen mandag, og ble feiret med bobler og glamour i Oslo.

Én av deltakerne som har rukket å stikke seg ut er 21 år gamle Even Langås Kvam, som blant annet fortalte Se og Hør i Mexico at så lenge jentene har puls og står på to bein, så er han ikke fremmed for å ha sex på tv.

- Det er ingen tvil om at det er meg, eller Even Kvam, som har stjålet alle overskriftene etter «Paradise Hotel». Det tilsvarer litt ekle meldinger, men de fleste er positive, som at jeg er meg selv, at jeg er en legende. Når de sier at jeg er en legende, så velger jeg å tro på det, forteller 21-åringen til Se og Hør under premierefesten.

BYR PÅ SEG SELV: I første episode av vårens «Paradise Hotel» ender deltakerne opp med nakenbading etter en fest. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

«Du er ekkel»

Trønderen omtaler seg selv gjerne i tredjeperson med fullt navn, og som de fleste «Paradise Hotel»-deltakere som har tilbrakt timevis i sync i Mexico, snakker han i fullstendige setninger når et spørsmål stilles.

- Når jeg får stygge tilbakemeldinger er det bare med på å bygge opp selvtilliten min enda mer, ikke at jeg trenger det. Hvis den norske befolkning ikke vil at jeg skal bygge enda høyere selvtillit, må de slutte å slenge dritt om Even Kvam, mener han.

- Hva går de negative kommentarene ut på?

- De negative kommentarene går for eksempel på at «du er jævlig kvalm», «du har for høy selvtillit» og «du er ekkel». Men det er ikke noe vondt ment med det, jeg tar alle tilbakemeldinger med godt humør, understreker han.

Kvam legger ikke skjul på at deltakelsen bare er for oppmerksomhetens skyld, og at han ikke er opptatt av pengepremien som deles ut i finalen.

KOS FØRSTE KVELD: I premiereepisoden av den ferske «Paradise Hotel»-sesongen blir det god stemning mellom to av deltakerne - på tross av én av dem hadde lovet noe annet. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Jeg er her for å vise mitt flotte ansikt på tv, og å få mest mulig tv-tid.

21-åringen er for tiden uten jobb, men hevdet i Mexico at han har en utsvevende og dyr livsstil.

- Penger har aldri vært noe problem i min familie. Kanskje jeg får litt spons her og der, sa han da.

Tror på mer oppmerksomhet

Kvam har også gått hardt ut hva gjelder damer, og mener selv at de kommer til ham, og ikke omvendt. Han tror deltakelsen i reality-programmet vil øke etterspørselen, selv om han bedyrer at det ikke var noen mangel på oppmerksomhet i utgangspunktet.

- Det er ikke til å legge skjul på at jeg har fått meg mye damer før denne kjendisstatusen, og det er ikke derfor jeg har meldt meg på. Nå er jeg jo i mediene og folk kommer til å se hva slags person jeg er, og hvor kjekk jeg er på skjermen, så det vil selvfølgelig bli mer damer av det, mener han.

FUNNET TONEN: Jenny Hagen og Emil Wille Gramstad fra vårens sesong av «Paradise Hotel» har funnet tonen på utsiden av hotellet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Det har allerede oppstått flere flørter blant deltakerne. Kvam avslører at det også for ham ble intimkontakt på hotellet, men understreker at han er en singel ungkar.

- Even Kvam får ikke følelser for personer på så kort tid, han er heller ikke noe forholdsmenneske. Jeg tror ikke jeg kommer til å få følelser for noen damer på noen år. Jeg lever det gode liv og trives med det, avslutter han.

LES OGSÅ: - Mitt bidrag til fellesskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer