Frank Løke:

Slik svarer de på kjærestespørsmålet

I sosiale medier kan det se ut til at den tidligere håndballspilleren har fått seg kjæreste. Nå svarer de.

OPPKLARER: Den tidligere håndballspilleren og tv-profilen Frank Løke holder kortene tett til brystet hva gjelder å svare på om han og Kristin Aastad har funnet tonen. Her er de to avbildet i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
OPPKLARER: Den tidligere håndballspilleren og tv-profilen Frank Løke holder kortene tett til brystet hva gjelder å svare på om han og Kristin Aastad har funnet tonen. Her er de to avbildet i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tv-profil og tidligere håndballspiller Frank Løke (40) er ikke ukjent for å overraske på den røde løperen.

Under Se og Hørs 40 års jubileum i 2018 dukket han blant annet opp med tidligere «Ex on the Beach-deltaker» Helene Hima i armen. Den gang valgte duoen å dele et kyss foran Se og Hørs linse.

OVERRASKET: I anledning Se og Hørs 40-årsfeiring i 2018 hadde Frank Løke med seg Helene Hima - kjent for sin deltakelse i «Ex on the Beach» - som date. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
OVERRASKET: I anledning Se og Hørs 40-årsfeiring i 2018 hadde Frank Løke med seg Helene Hima - kjent for sin deltakelse i «Ex on the Beach» - som date. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Under den årlige Kjendisgallaen i fjor dukket imidlertid Løke opp med en annen kvinne - med navn Kristin Aastad (25).

Hemmelighetsfull

Til Se og Hør fortalte Løke den gang at kvinnen han hadde med seg er syv ganger norgesmester i boksing, og beskrev henne som «den kvinnelige versjonen av Frank Løke».

Om det var noen romanse mellom dem svarte Løke imidlertid vagt på:

- Akkurat nå har vi en veldig god tone. Som jeg sa er hun jo den kvinnelige versjonen av meg, og jeg er jo veldig glad i meg selv. Så det passer jo bra, fortalte han.

GOD TONE: Frank Løke hadde med seg en kvinnelig «pluss en» på Se og Hørs kjendisgalla 2019. Reporter: Kine Falch og Henriette Eilertsen. Video: Christian Wehus / Dagbladet Vis mer

- Vi får se. Vi koser oss, vi trener og gjør mye morsomt, fortsatte han, og la til at han ikke hadde noen kommentar på om det var noen romantiske følelser mellom dem.

Aastad sa på sin side at hun synes det var hyggelig å få være med.

Bare gode venner

Hittil har duoen ikke bekreftet om det er noen romanse mellom dem, men siden Kjendisgallaen har Aastad figurert på Løkes Instagram ved en rekke anledninger, blant annet i form av innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Også Aastad har flittig delt bilder i romantisk lag av seg selv sammen med den tidligere håndballspilleren.

Under et innlegg på Instagram, delt i slutten av mars, som inneholder flere bilder av de to sammen, skrev hun blant annet følgende:

«Trengte ingen før jeg møtte deg».

GA UT SIN ANDRE LÅT: Frank Løke sparte ikke på kruttet da han inviterte realitystjerner for å være med i musikkvideoen til julelåten «Jul hos ActionFrank». Reporter: Kine Falch / Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Til tross for at flere trolig har oppfattet oppmerksomheten de har gitt hverandre i sosiale medier som en bekreftelse på at de er kjærester, svarer Løke noe kryptisk da Se og Hør konfronterer han med romanseryktene.

-Ikke fått meg kjæreste, bare gode venner som er like gale, svarer han.

Videre følger han opp med at de to har en kjempefin tone.

- Det er sjelden jeg møter en som er like sjuk i hodet som meg selv. Om jeg vil bli sammen med meg selv gjenstår å se. Jeg har lovet henne, og det holder jeg, at hvis hun løper under tre timer på et maraton så går jeg ned på kne, fortsetter Løke.

Overfor Se og Hør forteller Aastad at hun nå ligger i hardtrening.

- Jeg skal klare under tre timer i maraton, legger hun til.

ROMANSEN TOK SLUTT: Axel Kleivane og Ida Johansen Aaserud hadde en flørt inne på «Paradise Hotel», men nå har det tatt slutt. Vis mer

Det har vært nokså stille fra Løke den siste tiden. I 2018 derimot skapte han store overskrifter og markerte seg godt.

Under sin deltakelse i TV 2-programmet «Skal vi danse» hengte han ut samtlige av dommerne i sosiale medier, og han ble ikke minst kastet ut av programmet for upassende oppførsel etter at han strippet ned til en borat-truse.

Angret ikke

Mange hevdet at Løke var ute etter å provosere. Selv mente han at det aldri hadde vært som mål å lage mest mulig helvete i 2018.

- Nei, egentlig ikke. Det er lett å tenke sånn, men jeg tror ikke alle forstår at jeg alltid har vært den jeg er. Forskjellen er bare at jeg har kommet meg på tv, så flere har lagt merke til meg. Jeg løp rundt i tangatruse i 2001 også, uttalte Løke i et intervju med Dagbladet, og henviste til sitt famøse Borat-stunt.

At stuntene hans i løpet i 2018 hadde gått utover familien, la han imidlertid ikke skjul på.

SØSTRENE OM FRANK: Heidi og Lise Løke overrasket i «Skal vi danse». Samtidig avslørte de mye om broren Frank. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

- Jeg får kjeft av familien hele tiden, men samtidig hadde de ikke forventet noe annet. De har kjent meg lengst, og vet hvordan jeg er. De sier fra hvis jeg bommer, men synes samtidig det er fint at jeg tør å være meg selv i offentligheten. Så får jeg heller bli elsket eller hatet, fortsatte Løke i Intervjuet med avisen.

Løke angret nemlig ikke på noe av det som ble sagt og gjort for to år siden. Selv hevdet han at han har klart å skille sin profesjonelle side, som han er på jobb, med sin barnslige side, som han er på tv og som han omtalte som en hobby.

LES OGSÅ: Dette bildet fikk Frank Løke til å gå viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer