Katie Holmes og Jamie Foxx:

Slik svarer de på forlovelsesryktene

En diamantring på Katies finger fikk ryktene til å svirre.

FORLOVELSESRYKTENE SVIRRER: Jamie Foxx og Katie Holmes har vært et par i flere år, men det er kun det siste året de har vist seg offentlig sammen. Nå spekuleres det i om de har forlovet seg. Foto: NTB scanpix
FORLOVELSESRYKTENE SVIRRER: Jamie Foxx og Katie Holmes har vært et par i flere år, men det er kun det siste året de har vist seg offentlig sammen. Nå spekuleres det i om de har forlovet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er hele seks år siden romanseryktene rundt skuespiller Katie Holmes (39) og Oscar-vinneren Jamie Foxx (50) begynte å svirre.

I flere år klarte de å holde forholdet skjult fra rampelyset, men i fjor høst viste duoen seg sammen for første gang. Siden den gang har de vært å se i offentligheten flere ganger.

Nylig ble Holmes avbildet i New Orleans, der man tydelig kunne se en skinnende diamantring på fingeren hennes. Nettsteder som US Weekly, People og Daily Mail har alle spekulert på om det mediesky paret har forlovet seg.

Ring-forvirring

En talsperson for Katie Holmes var imidlertid raskt ute med å avkrefte ryktene overfor Page Six.

- Kaite er ikke forlovet med noen andre enn sin fiktive filmforlovede, spilt av Jerry O'Connell, sier talspersonen.

Ifølge ETOnline spiller de to skuespillerne, Katie Holmes og Jerry O'Connell (44), for tiden inn filmen «The Secret». Ifølge Page Six er Jamie Foxx også på plass i New Orleans om dagen, der han spiller inn den nye Netflix-filmen «Power».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

RING PÅ FINGEREN: Det er denne diamantringen som har fått pressen til å spekulere i om Katie Holmes og kjæresten Jamie Foxx har tatt forholdet et steg videre. Foto: NTB scanpix
RING PÅ FINGEREN: Det er denne diamantringen som har fått pressen til å spekulere i om Katie Holmes og kjæresten Jamie Foxx har tatt forholdet et steg videre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prøvde å holde forholdet skjult

Ryktene om at det er varme følelser mellom Katie Holmes og Jamie Foxx har svirret helt siden 2013.

I september i fjor viste de seg sammen for første gang, noe mange har sett på som en bekreftelse på forholdet mellom de to skuespillerene. Bildene skal ha blitt tatt i forbindelse med feiringen av «Labor Day» i USA.

Bare to måneder senere viste de sin kjærlighet da Katie dukket opp på feiringen av Jamies 50-årsdag i Los Angeles.

Saken fortsetter nedenfor.

På spørsmål om kjærlighetsryktene har Jamie tidligere omtalt dem som «falske nyheter» og at han og Katie kun er «gode venner».

Til tross for at de to turtelduene stadig har blitt observert sammen, stormet Jamie ut fra et intervju i februar, etter å ha blitt spurt om Katie.

Reaksjonen hans fikk oppmerksomhet i både sosiale medier og internasjonal presse.

Paret ble nemlig observert med en basketball på selveste valentinsdagen, og da ESPNs reporter Michael Smith refererte til dette, tok Jamie av seg hodetelefonene og mikrofonen, og avbrøt intervjuet.

«Spilte du og Katie basketball på valentinsdagen?», spurte Smith, og Jamie svarte ved å gå sin vei.

«Uh oh, mistet vi ham?», sa Smith da 50-åringen forlot stedet.

Rykter om brudd

Fra 2006 til 2012 var Katie gift med Tom Cruise (56), og sammen har de datteren Suri (12). Da duoen skilte seg skal Katie ha blitt tvunget til å inngå en avtale med Cruise, som hindret henne i å starte et nytt offisielt forhold før det hadde gått fem år.

Dette skal være en av grunnene til at Katie og Jamie har holdt en så lav profil.

Det siste året har Katie og Jamie imidlertid vist seg mer og mer sammen. I juni svirret imidlertid ryktene om at superparet hadde gått hver til sitt.

- Det var ingen dramatikk, skriking eller sinne da Katie ringte Jamie og fortalte ham at hun ikke orket dette lenger. Han lyttet til henne og beklaget seg, sa en kilde til RadarOnline.

Et par måneder senere avkreftet turtelduene derimot ryktene, da de ble avbildet på stranden i Malibu sammen, og det var tydelig romantikk i luften.

Katie og Jamie både kysset og lo, og så ikke ut til å bry seg om verken andre strandgjester eller fotografer.

Katie Holmes har datteren Suri fra ekteskapet med Tom Cruise, mens Jamie Foxx har døtrene Annalise Bishop (9) og Corinne Foxx (24) fra tidligere forhold.

LES OGSÅ: Dater på hver sin kant etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer