Slik svarer Anne Lindmo på nakenkjole-ønsket til Jan Thomas

Gullruten-vinner Anne Lindmo imponerte i sexy dress på den røde løperen, men...

SEOGHØR.NO: Før TV-prisutdelingen «Gullruten» i Bergen lørdag kveld, etterlyste motepoliti og kjendisstylist Jan Thomas (48) mer glamour på på årets Gullruten-løper.

Jan Thomas oppfordret norske kjendiskvinner til å la seg inspirere av vågale Hollywood-stjerner som Beyoncé Knowles (33) og Kim Kardashian (34) - som viste mye hud på årets Met Gala.

Kjendisstylisten trakk frem NRK-profil Anne Lindmo (45) som én han gjerne ville se i en dristig «nakenkjole» på den røde løperen.

Lindmo, som vant Gullruten for «årets kvinnelige programleder», ankom prisutdelingen i en stilig, sort dress med utringet topp - som fikk skryt av Jan Thomas.

Se videointervju med Anne Lindmo øverst i saken!

- Du, dette antrekket har jeg ikke valgt selv. Jeg hadde så dårlig tid da vi skulle reise hit, at jeg bare måtte be stylisten min i NRK om å finne noe vi visste ville fungere, avslører prisvinneren overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

FLOTT DAME: Både på årets (t.v) og fjorårets Gullruten fikk Anne Lindmo moteskryt av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Men foreløpig er hun ikke klar for å dra den like langt som eksempelvis Jennifer Lopez - her på årets Met-galla. Foto: Se og Hør/ NTB Scanpix
FLOTT DAME: Både på årets (t.v) og fjorårets Gullruten fikk Anne Lindmo moteskryt av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Men foreløpig er hun ikke klar for å dra den like langt som eksempelvis Jennifer Lopez - her på årets Met-galla. Foto: Se og Hør/ NTB Scanpix Vis mer

Ikke klar for å gå «naken»

Selv om Lindmo altså valgte en utringet topp til dressen fremfor skjorte, for ikke å «se helt ut som en konfirmant», blir hun mer tvilende når Seoghør.nos reporter nevner «nakenutfordringen» fra Jan Thomas.

PÅ FEST: Thomas og Anette Numme, Sølvi Haugland og Harald Rønneberg. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Ida Elise Broch og Nicolai Cleve Broch. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Alexander Gamme og Cecilie Skog Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Stian Blipp og Jamina Iversen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Erik Solbakken og hans kone Ellen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Lilli Bendriss. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Thomas Seltzer og kjæresten Cecilie Caroline Waade. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: John Carew hadde også tatt turen til Bergen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Elin Tvedt Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Stig Henrik Hoff og Sølje Bergman Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Henriette Steenstrup og Klaus Sonstad Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Stella Mwangi. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ FEST: Ida Fladen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør

- Prøve en nakenkjole? Du, da skal jeg ta det til etterretning... Jeg får vente til jeg er pensjonist, så skal jeg vurdere det, uttaler Lindo med glimt i øyet til Seoghør.no.

Anne Lindmo ankom årets Gullruten sammen med ektemannen, TV-produsent Hasse Lindmo. Tidligere har den populære programlederen avslørt overfor Se og Hør at de to møttes da begge jobbet i P3.

- Han var programleder, og jeg la merke til ham. Han var så kjekk. Det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg husker til og med datoen da jeg traff ham: 29. oktober 1995, sa hun til Se og Hør i 2013.

LES OGSÅ: - Ser du hvem hun ligner på?