Slik svarer Alexandra Joner på frieri-spørsmål

Popartisten legger ikke skjul på at kjæresten burde fri snart. Se video!

SEOGHØR.NO: Torsdag var det duket for Universals årlige sommerfest i Oslo, og flere av Norges største artister hadde funnet veien til festlighetene på Frogner.

Blant dem var popstjernen Alexandra Joner (25), som i våres deltok i Melodi Grand Prix med låten «Cinderella».

Den fargerike artisten kom sammen med samboeren Runar Vatne (40).

Se hele intervjuet med Alexandra Joner øverst i saken!

Alexandra fortalte til Seoghør.no at hun ser fram til romantisk sommerferie med sin kjære, men avkrefter at det er bryllupsreise de to skal på:

- Hehe, nei. Han må jo fri først!

- Du håper han skal fri snart?

- Se på det her a! Han må jo det, sier hun lattermild til Seoghør.nos reporter.

Saken fortsetter under bildene.

OGSÅ PÅ FEST: Mens kona Jenny Skavlan lanserte smykkekolleksjon, var Thomas «Fingern» Gullestad på Universal-festen med David Eriksen. Også NRK-profil Live Nelvik, samt artistene Venke Knutson og Hanne Sørvaag var på sommerfesten. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
OGSÅ PÅ FEST: Mens kona Jenny Skavlan lanserte smykkekolleksjon, var Thomas «Fingern» Gullestad på Universal-festen med David Eriksen. Også NRK-profil Live Nelvik, samt artistene Venke Knutson og Hanne Sørvaag var på sommerfesten. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Sommerferien går til idylliske Santorini i Hellas, et tips hun har snappet opp fra Kim Kardashian (34):

- Jeg lærte at Santorini var helt fantastisk, da jeg så på «Keeping Up With the Kardashians». Jeg gleder meg ekstremt mye. Hvis Kim har vært der, da må det være bra!

Saken fortsetter nedenfor.

GJØR SOM KIM: Alexandra Joner avslører at årets romantiske sommerferie med kjæresten er inspirert av ett av Kim Kardashians (t.h) idylliske reisemål. På torsdagens Universal-fest var Alexandra iført magetopp og smalt skjørt - nesten slik Kim var et par dager tidligere i West Hollywood.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB Scanpix
GJØR SOM KIM: Alexandra Joner avslører at årets romantiske sommerferie med kjæresten er inspirert av ett av Kim Kardashians (t.h) idylliske reisemål. På torsdagens Universal-fest var Alexandra iført magetopp og smalt skjørt - nesten slik Kim var et par dager tidligere i West Hollywood. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB Scanpix Vis mer

Da 25-åringen gjestet Se og Hørs Kjendisgalla i fjor høst, lettet hun på sløret om hvordan hun ser for seg brudekjolen sin den dagen hun blir gift.

- Når jeg skal gifte meg, blir det selvfølgelig masse pupper. Det blir kløft på bryllupsdagen, sa hun med et smil dengang.

Alexandra møtte finansmannen Runar for første gang under en hotellåpning på et Petter Stordalen-hotell i Gøteborg.

I desember for to år siden flyttet paret sammen i en leilighet på Frogner. Runar har delt ansvar for datteren Luca (6) med ekskona og tidligere Costume-redaktør Vanessa Rudjord (39).

LES OGSÅ: Kom i badedrakt på Gucci-fest