Victoria's Secret Show:

Slik stjal Kris Jenner glansen fra Kendall

«Når du ikke er en normal mor, men en kul mor».

STJAL SHOWET: Kris Jenner poserte stolt sammen med datteren Kendall etter Victoria's Secret-visningen tidlig i november. Under showet, som Kendall gikk i, var det imidlertid Kris som stjal oppmerksomheten. Foto: NTB scanpix
STJAL SHOWET: Kris Jenner poserte stolt sammen med datteren Kendall etter Victoria's Secret-visningen tidlig i november. Under showet, som Kendall gikk i, var det imidlertid Kris som stjal oppmerksomheten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Victoria's Secrets undertøysvisning regnes som et av verdens mest spektakulære moteshow, og årets sekvens var intet unntak.

Ingenting var overlatt til tilfeldighetene da en rekke håndplukkede supermodeller, deriblant norske Frida Aasen (23) og realitydronning Kendall Jenner (23), tok fatt på sitt mest prestisjefulle oppdrag i New York natt til 9. november - der forlokkende undertøy, svære englevinger, blendende smykker og fargesprakende konfetti er faste elementer på den glamorøse catwalken.

Kendall Jenner har gått ned den spektakulære catwalken for undertøysmerket flere ganger. Denne gangen satt Kris Jenner (63), modellens mor og «momager», i salen.

Det gikk ikke upåaktet hen. Første gang Kendall gikk for Victoria's Secret var også foreldrene hennes til stede på første rad, men den gang fikk likevel Kendall mesteparten av oppmerksomheten.

Stjal showet

I år ble det derimot noe annerledes. Etter at undertøysmerket selv delte en GIF av Kris Jenner på Twitter, er det hun som nå får all oppmerksomheten.

Det animerte bildet er hentet fra tv-sendingen av showet, og viser en tydelig ekstatisk og stolt mor på første rad. Med telefonen i hånda, solbrillene godt plassert på nesa og et tydelig engasjement, vinker hun stolt til datteren som går forbi henne på motemoloen.

KRIGET OM OPPMERKSOMHETEN: Kris Jenner forsøkte iherdig å få datterens oppmerksomhet da hun gikk forbi. Kris ble filmet under det entusiastiske øyeblikket, og nå går en GIF av hendelsen viralt. Foto: NTB scanpix / Skjermdump
KRIGET OM OPPMERKSOMHETEN: Kris Jenner forsøkte iherdig å få datterens oppmerksomhet da hun gikk forbi. Kris ble filmet under det entusiastiske øyeblikket, og nå går en GIF av hendelsen viralt. Foto: NTB scanpix / Skjermdump Vis mer

Etter smilet å dømme er det ingen tvil om at hun er svært stolt av Kendall, som på få år har klart å bli en av motebransjens yndlinger. 23-åringen hadde på seg et spektakulært antrekk, men likevel klarte 63-åringen å stjele alt fokus.

Artikkelen fortsetter under den entusiastiske GIF-en:

Mye av grunnen til at Kris' opptrinn får såpass mye oppmerksomhet, er hennes rolle i Ariana Grandes nye musikkvideo «thank u, next». Musikkvideoen er nemlig til dels basert på kultklassikeren «Mean Girls» fra 2004, der Lindsay Lohan (Cady), Rachel McAdams (Regina) og Amanda Seyfried (Karen) hadde noen av de største rollene.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

I musikkvideoen spiller Kris moren til karakteren Regina, som forsøker å være hakket kulere enn alle andre mødre. Sitatet «I'm not a regular mom, I'm a cool mom» er det nok mange som husker karakteren godt for.

I den originale filmen har hun på seg rosa joggedress, stylet med nyfrisert hår og nye silikonpupper. Spesielt scenen der Regina og de andre jentene viser frem en dans til «Jingle Bell Rock» er blitt parodiert i Grandes musikkvideo. I filmen sitter nemlig Reginas mor i salen, og filmer opptredenen med et kamera. I musikkvideoen er det Kris som gjør dette.

Det er trolig derfor Victoria's Secret har valgt å skrive følgende sammen med GIF-en de har lagt ut:

«Når du ikke er en normal mor, men en kul mor».

Over 11 000 har i skrivende stund delt GIF-en videre, mens rundt 38 000 har favorittmerket den. Det er derfor tydelig at mange synes Kris Jenners entusiasme er artig og gjenkjennelig.

God kontakt

Ariana Grandes «thank u, next» har for øvrig slått alle rekorder. Ikke bare var det låten som fikk flest antall avspillinger på Spotify i løpet av et døgn, men den slo også rekorder på YouTube da musikkvideoen nylig utkom. Den fikk nemlig over én million visninger på bare 34 minutter, noe som aldri har skjedd før.

Ifølge Contactmusic skal Grande ha jobbet hardt for å få Kris Jenner til å spille den kule moren i musikkvideoen. Regissør Hannah Lux Davis har nemlig uttalt følgende om hvordan den interessante bookingen skjedde:

- Hun er åpenbart den kule moren, sant? Alle kjenner henne. Hun er den ultimate kule moren. Når du er Ariana Grande, kan du få tak i stort sett alle … Jeg vet faktisk ikke hvordan hun overtalte Kris til å være med, har hun uttalt, ifølge nettstedet.

På Twitter har mange latt seg begeistre av den morsomme gjesterollen. Selv er Grande veldig stolt. På Twitter har hun vært over seg av begeistring:

- Det var så moro. Hun var så åpen og snill med alle, og jeg ville at hun og moren min skulle bli bestevenner. De var så søte da de snakket med hverandre. Bare to flotte, mektige, rosa og mørke dotter foran mine blurry, spente øyne, skrev hun.

I «thank u, next» synger Grande om sine ekskjærester, og om viktigheten av å ha et godt forhold til seg selv og dem. Hun nevner blant andre rapperen Big Sean, komiker Pete Davidson og nylig avdøde Mac Miller, som hun alle hadde seriøse forhold med.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet - så døde faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer