Slik stilte hun på frokost-TV

- Forkastelig. Et ekstremt seksuelt kostyme altfor tidlig på morgenen, skriver britisk avis om Ke$ha. Se videoen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Popstjernen Ke$ha (25), som er best kjent for låten «Tik Tok», er kjent for å sjokkere.

Nå gjør hun det igjen. Artisten underholdt tirsdag morgen på «The Today Show» i New York, som er et av de mest familievennelige programmene i USA. Men opptredenen var alt annet enn familievennlig.

Kesha spilt låten «We R who we R»,  kun ikledd en minimal body og tynne nettingstrømper som viste frem artistens rompe og lår. Og selvom publikum så ut til å trives under konserten, er det nå flere andre som reagerer.

- Forkastelig. Et ekstremt seksuelt kostyme altfor tidlig på morgenen, skriver den britiske nettsiden DailyMail.

Sangeren har også allerede lagt store planer for nye kostymer og sceneantrekk. Kesha har nemlig bedt fansen om å sende inn tennene sine, slik at hun kan lage en BH av ekte mennesketenner.

- Jeg ba de sende inn tennene sine. Så langt har jeg mottatt over ca 1000 menneske tenner nå. Jeg har laget en BH-topp, et hodeplagg, øredobber og et smykke av de.

Popstjernen forteller også at hun allerede har brukt de makabre antrekkene.

På American Music Awards viste derimot Kesha seg fra en helt annen side. Grunnen var at hun for en gangs skyld hadde pyntet seg. 

«Ke$ha, er det der virkelig deg? Dette er hennes mest sjokkerende look hittil», skriver nettstedet People.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Jeg hadde sex med et spøkelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer