Kylie Jenner og Travis Scott:

- Slik startet kjærlighetsforholdet vårt

Superparet letter på sløret om en rekke private ting i sitt første intervju sammen noensinne.

POPULÆRT PAR: Fotografer går bananas når Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott dukker opp sammen. Her er duoen på rød løper under MET-galaen i mai. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRT PAR: Fotografer går bananas når Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott dukker opp sammen. Her er duoen på rød løper under MET-galaen i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kylie Jenner er bare 20 år, men har allerede tjent seg søkkrik på sitt eget sminkeselskap Kylie Cosmetics - som hun lanserte i 2016.

Denne måneden la magasinet Forbes ut den prestisjetunge listen over «USAs rikeste selfmade kvinner», hvor den unge realitystjernen ligger på en imponerende 27. plass.

Ifølge bladet har nemlig Kylie opparbeidet seg en formue på svimlende 900 millioner dollar (7,3 milliarder kroner) på mindre enn tre år.

Siden april 2017 har hun vært kjæreste med den suksessrike rapperen Travis Scott (27), og i februar ble duoen foreldre til vesle Stormi Webster (5 md.).

Første intervju sammen

Sammen er de to blitt et av Hollywoods nye superpar.

I et nytt intervju med magasinet GQ, hvor duoen også pryder forsiden etter å ha tatt del i en stor fotoshoot, åpner Kylie og Travis seg nå om forholdet og den enorme oppmerksomheten fra fans og presse.

- Vi går ikke på dater, forteller TV-stjernen til magasinet.

Travis hater nemlig å gå på restauranter. Det er han altfor utålmodig til.

Saken fortsetter nedenfor.

Møttes på Coachella

Videre avslører Kylie at de to møttes for første gang musikkfestivalen Coachella i fjor og tilfeldigvis endte opp med å henge sammen der.

Deretter gikk det raskt for turtelduene. Travis var nemlig på turné, og Coachella var bare ett av stoppene på veien.

- Han sa til meg: «Jeg må dra videre på turneen. Hva gjør vi med dette? For det var helt åpenlyst at vi likte hverandre», forklarer Kylie.

- Og jeg svarte noe sånt som: «Jeg får vel dra sammen med deg, da».

Slik startet altså kjærlighetsforholdet til Kylie og hennes syv år eldre flamme.

- Jeg hoppet på bussen og så kjørte vi avgårde inn i solnedgangen. Jeg var med ham på hele turneen, avslører hun til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hva sa din mor og resten av familien din til dette? spør journalisten.

- Hun vet at jeg kjører mitt eget løp. Hele familien min vet at jeg alltid gjør som jeg vil. Slik har jeg vært hele livet. Jeg melder egentlig ikke ifra til noen. Jeg lever mitt eget liv, så derfor ble jeg med ham.

- Vi fikk masse alenetid. Det var organisk. Vi kunne dra til alle disse tilfeldige byene og der fikk vi være de vi virkelig er. Hvis vi hadde vært i Los Angeles for eksempel, så tror jeg alt ville vært helt annerledes. Det var en mening med alt som skjedde, legger Kylie til, og understreker at de fikk tid sammen uten at noen plaget dem.

Travis liker ikke oppmerksomheten

Og det er en viktig ting for Kylie. Så fort hun er på plass i Hollywood, eller så fort presse og fans får nyss om at hun besøker andre steder i verden, er nemlig mediesirkuset i gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Selv er 20-åringen vokst opp i rampelyset, men den enorme oppmerksomheten kan være vanskelig å takle for nykommere til Kardashian/Jenner-klanen.

Hele den berømte familien har vært gjennom en rekke offentlige kjærlighetsbrudd, og det er altså ikke bare-bare å tre inn i rampelyset som følger med en romanse med et av Kardashian/Jenner-familiemedlemmene.

Dette er noe både Scott Disick (35), eksen til Kourtney Kardashian (39), og Lamar Odom (38), eksmannen til Khloé Kardashian (34), har fått erfare.

Også Khloés nåværende kjæreste, Tristan Thompson (27), har måttet takle en rekke medieoppslag - spesielt etter at han var utro mot henne, kort tid før datteren True (3 md.) ble født.

Men Travis Scott lar seg ikke skremme, og understreker at Kylie er annerledes.

- Jeg følger ikke med på sånt. Kylie liker meg faktisk. Hva skal jeg være nervøs for? Jeg har min egen lille øy. Så hei, kom over hit til denne fornøyelsesparken. Jeg bryr meg ikke om all den andre dritten, forklarer han til bladet.

Kylie, som var sammen med rapperen Tyga (28) like før hun traff Travis, skjønner at det kan være overveldende med alt presset utenfra, og innrømmer at kjæresten sliter litt med å finne seg til rette i rampelyset.

- Jeg tror ikke han synes det er dritkult, men han håndterer det fordi vi elsker hverandre og fordi vi er en familie. Jeg vet at han ikke liker oppmerksomheten, sier reality-stjernen til GQ.

Saken fortsetter nedenfor.

happy birthday North & P.. 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Travis har en romantisk side

Duoen fikk ikke lang tid til å pleie kjærligheten alene før de ble foreldre, og paret har høstet krass kritikk fordi de tilsynelatende bruker en god del tid borte fra Stormi.

Og selv om det er hektiske dager med en liten baby i hus, hevder Kylie at forholdet deres er sterkere enn noensinne.

De har også sine egne måter å løse konflikter på.

Nylig dro blant annet TV-stjernen til Houston bare for å se Travis i et par timer etter at de hadde kranglet på telefonen.

Og da hun hadde landet i Texas-byen, viste det seg at kjæresten hadde fått laget et helt spesielt Stormi-smykke til henne.

Dette er for øvrig ikke den eneste gangen Travis har vist sin romantiske side overfor Kylie.

På 20-årsdagen hennes i august i fjor, overrasket han henne nemlig på den mest romantiske måten hun kunne tenke seg - med utallige blomster plassert rundt omkring i huset, og ikke minst: Fiolinspillere!

- Sinnataggen har en romantisk side også, avslører hun overfor GQ.

LES OGSÅ: - Forlovelsen kom som et sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer