Pink og Jessica Simpson

Slik står hun opp for Jessica Simpson etter kritikken

Jessica Simpson ble denne uken angrepet i kommentarfeltet etter et bilde på Instagram av datterens nye hårfrisyre. Nå kaster også popstjernen Pink seg inn i debatten.

SLÅR TILBAKE: Den verdenskjente popsangeren Alecia Beth Moore, best kjent under artistnavnet Pink så seg nødt til å forsvare Jessica Simpson etter kritikk fra mamma-politiet. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Den verdenskjente popsangeren Alecia Beth Moore, best kjent under artistnavnet Pink så seg nødt til å forsvare Jessica Simpson etter kritikk fra mamma-politiet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Jessica Simpson (39) delte et bilde av datteren Maxwell (7) sin nye hårfrisyre på Instagram denne uken, kokte det over i kommentarfeltet fra det beryktede mamma-politiet.

På bildet ser man Simpsons datter med nyfargede hårtupper i en rosanyanse. Hårfrisyren var visstnok inspirert av Dove Camerons karakter, Mal, i de populære «Descendants»- filmene.

Se dette innlegget på Instagram

Inspired by The Descendants #901girl #MAXIDREW

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Fikk kritikk

Det tok imidlertid ikke lang tid før flere av følgerne til stjernen reagerte på datterens hårfrisyre, og kritikken strømmet inn under bildet.

- Hvorfor begynne å ødelegge håret hennes når hun er så ung?, lød en av kommentarene fra kritikerne.

- Liker ikke dette i det hele tatt. Det så mye bedre ut før hun farget det. Den nye fargen får henne til å se eldre ut, skrev en annen.

Kritikken mot stjernen har nå fått en annen kjent personlighet til å stå opp for Simpson. Popstjernen Alecia Beth Moore, bedre kjent som Pink (39) og som mandag gjestet Telenor Arena i Oslo, delte nemlig noen dager etter Simpson et bilde av datteren, Willow Sage (8), som får håret sitt farget.

- Jeg hørte at folk ble sure over at Jessica Simpson lot syvåringen sin farge håret. Så jeg tenkte at vi skulle dele det vi gjorde i går, skriver Pink til bildet på Instagram-profilen sin.

Stengte kommentarfeltet

Bildet stjernen deler, og som er blitt omtalt av en rekke internasjonale medier, viser først Pink som farger håret til Willow og deretter resultatet av hårfargingen - som ble blått hår.

Til innlegget la Pink ved flere emneknagger som omhandlet mamma-politiet, #getyourownkids og #parentalpoliceareactuallyjustlonelysadpeople var to av dem.

Sangeren benyttet også anledningen til å stenge kommentarfeltet under innlegget, slik at ingen av kritikerne fikk uttrykke sine synspunkter.

Raste etter bildedrama

At Pink valgte å forsvare Simpson mot mammapolitiet, er kanskje ikke så rart. I april gikk hun selv hardt ut mot følgerne sine på Instagram, etter hun mottok skarp kritikk for et familiebilde som hun delte på det sosiale mediet. Bildet viste popstjernen sammen med datteren Willow og sønnen Jameson (2) som hilste på en pelikan ved vannkanten.

Det mange av følgerne bet seg raskt merke i var mangelen på bukser hos sønnen, og det hele resulterte i at Pink valgte å slette bildet for så å legge ut et nytt, som følge av de negative kommentarene.

I teksten til det nye bildet svarte hun på den krasse kritikken som omhandlet sønnen, Jameson.

«Det er noe alvorlig galt med mange av dere der ute. Å hisse seg opp over penisen til ungen min? Over omskjæring? Er dere seriøse? Som enhver mor på stranda la jeg ikke engang merke til at han hadde tatt av seg bleia. Jeg slettet det fordi dere alle er jævla ekle» skrev hun.

Med en sarkastisk tone avsluttet artisten det hele med å beskrive hva de gjorde da bildet ble tatt.

«Her er et bilde av pelikanen vi åpenbart fanget og mishandlet i timevis, før vi dinglet en barnepenis i ansiktet på den.»

Tok backflip med brekt arm

Kritikken rettet mot hårfargen til datteren, er heller ikke den eneste kritikken Jessica Simpsons har måttet tåle fått siden hun inntok morsrollen.

I slutten av juli i fjor delte Simpson en video av sønnen, Ace (6), som lekte seg i bassenget. Videosnutten viste Simpsons ektemann, Eric Johnson (39), som hjelper Ace med å utføre en «backflip» i bassenget.

Det var imidlertid ikke kvalitetstiden mellom far og sønn som vekket oppsikt, men heller det faktum at Ace hadde på seg en grønnfarget gips på den ene armen sin. Gipsen fikk nemlig flere av følgerne til å se rødt.

- Han kaster barnet sitt på samme måte som man kaster en ball. Det hadde ikke vært noe problem hvis armen hans ikke allerede var brekt. Jeg ser hvorfor folk blir bekymret, det er dumt, lød en av kommentarene til under videoen.

Flere påpekte blant annet at turningen i bassenget kunne føre til flere skader i armen til stjerneparets sønn. Kort tid etter kritikken fortalte Simpson følgende om episoden hun hadde filmet.

- Jeg delte videoen av Ace i bassenget med en gips på armen fordi det virkelig ikke er noe som stopper et barn. Han må bare ha på gipsen i tre uker, og jeg vet ikke om gipsen har satt seg enda en gang. Hør her, det gjør ham glad og det er bare barn som er barn. Han er i min ektemanns armer. Jeg vet at han har det bra, uttalte Simpson i tv-programmet «Extra », ifølge InStyle.

LES OGSÅ: Får kritikk for barnas kosthold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer