Pink og Jessica Simpson

Slik står hun opp for Jessica Simpson etter kritikken

Jessica Simpson ble denne uken angrepet i kommentarfeltet etter et bilde på Instagram av datterens nye hårfrisyre. Nå kaster også popstjernen Pink seg inn i debatten.

SLÅR TILBAKE: Den verdenskjente popsangeren Alecia Beth Moore, best kjent under artistnavnet Pink så seg nødt til å forsvare Jessica Simpson etter kritikk fra mamma-politiet. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Den verdenskjente popsangeren Alecia Beth Moore, best kjent under artistnavnet Pink så seg nødt til å forsvare Jessica Simpson etter kritikk fra mamma-politiet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Jessica Simpson (39) delte et bilde av datteren Maxwell (7) sin nye hårfrisyre på Instagram denne uken, kokte det over i kommentarfeltet fra det beryktede mamma-politiet.

På bildet ser man Simpsons datter med nyfargede hårtupper i en rosanyanse. Hårfrisyren var visstnok inspirert av Dove Camerons karakter, Mal, i de populære «Descendants»- filmene.

Fikk kritikk

Det tok imidlertid ikke lang tid før flere av følgerne til stjernen reagerte på datterens hårfrisyre, og kritikken strømmet inn under bildet.

- Hvorfor begynne å ødelegge håret hennes når hun er så ung?, lød en av kommentarene fra kritikerne.

- Liker ikke dette i det hele tatt. Det så mye bedre ut før hun farget det. Den nye fargen får henne til å se eldre ut, skrev en annen.

Kritikken mot stjernen har nå fått en annen kjent personlighet til å stå opp for Simpson. Popstjernen Alecia Beth Moore, bedre kjent som Pink (39) og som mandag gjestet Telenor Arena i Oslo, delte nemlig noen dager etter Simpson et bilde av datteren, Willow Sage (8), som får håret sitt farget.

- Jeg hørte at folk ble sure over at Jessica Simpson lot syvåringen sin farge håret. Så jeg tenkte at vi skulle dele det vi gjorde i går, skriver Pink til bildet på Instagram-profilen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer